Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • до една звездичка
Излиза, че еднакво сме се разделили относно нея. Колкото мислят, че сем. Текин не се справят, толкова мислят и, че проблемите ги сплотяват и им помага да се справят. Явно във форума сме разколебани относно това как им влияят проблемите.  newsm78

Според мен, това се дължи на факта, че отговорите в анкетата са нееднозначни. Т.е. това твърдение, например: "Сплотеността в трудните моменти ги спасява" не изключва "Не се справят добре".
Т.е., напълно нормално е да отговориш, че според теб те не се справят добре, но стават по-сплотени в оглед нещастията. Още повече, че въпроса е малко подвеждащ.  Peace

# 391
зъбите  Thinking ooooh! newsm78
не са ме впечатлили на общия фон  Joy

Права си,майната им на зъбите,очите са божествени Heart Eyes!!!не знам дали бих правила нещо с него,но мога да го гледам с часове,отблизо  Laughing.

# 392
и аз харесвам Джем, но по късно намерих друг любимец:)
ББ по късно се появава както знаете Али, той ми харесва повече Simple Smile

Сладур е и той.  Simple SmileНеджля винаги намазва хубавите. Не е честно.  Crossing Arms

# 393
вижда се края на връзката между Ферхунде и Шефкет, тя защо всъщност се ожени за него? Мислеше че е богат ли? В смисъл тя го видя че е скромен още в началото, видя и семейството му ... защо си избра да живее с мъж като него, защото тя го избра, той беше влюбен но тя не го направи от заслепение Grinning извинявам се ако сте обсъждали темата в началото newsm78 не се сещам Wink

# 394
Във v box 7 Оуз беше избран за мъж №1 за най - красив актьор от всички сериали,бях доста изненадана и написах Откъде на къде, от Мехмед, от Ерол, от Харун ... абе не се сещам всички, и ми отговориха, че това е мнението на хората, и аз казах, ами добре, разни хора разни идеали, от моите познати няма някои който осебено да го харесва, но щом казвате...

# 395
ферхунде май се надяваше бившият околийски управител да е натрупат парички докато е работел,но попадна на най-честният човек на света,който е имал възможност за забогатяване,но това е в разрес с принципите му,и е живял само със заплатата си.щото е ясно,че човек на такъв пост,би могъл наистина да забогатее и сигурно с повечето така става,ама Али Ръза....

Във v box 7 Оуз беше избран за мъж №1 за най - красив актьор от всички сериали,бях доста изненадана и написах Откъде на къде, от Мехмед, от Ерол, от Харун ... абе не се сещам всички, и ми отговориха, че това е мнението на хората, и аз казах, ами добре, разни хора разни идеали, от моите познати няма някои който осебено да го харесва, но щом казвате...

Оуз най-красив,друг път,той има просташка красота,съвсем посредствена,с този объл нос,бретона му като дъга,кожата ужасна,зъбите искуствени,червендалест,а и с този мустак Sick.Тялото му бива,с дрехи обаче,голичък не става Wink.Има хубави очи,обаче не могат да компенсират всичко не хубаво.

# 396
А бе няма ги на линия фенките на козлето, да видиш ти тогава дали красотата му е просташка или зъбите грозни. Ще го вземат и със зъбите и с мустака и ще го отнесат като бръмбар сламка.  hahaha Joy Joy Joy

# 397
А бе няма ги на линия фенките на козлето, да видиш ти тогава дали красотата му е просташка или зъбите грозни. Ще го вземат и със зъбите и с мустака и ще го отнесат като бръмбар сламка.  hahaha Joy Joy Joy

Joy.Да си го отнасят,то и любенето му ще е такова,обикновено Mr. Green.

# 398
Той не иска дете, обажда се на съседката вместо на жена си. Какво друго да мисли Ферхи освен, че този брак е приключил. За какво да ражда дете в едно разпаднало се семейство и после да го гледа сама. В такива ситуации детето се ражда, за да спаси един брак, но тя осъзнава, че при тях вече е късно за спасяване.

Защо детето трябва да бъде инструмент за спасяване на брака им?Ферхунде ако силно искаше дете щеше да го роди, независимо от всичко. Но тя мисли само и единствено за себе си, едно дете би било пречка за нея.

За аборта на Ферхунде много може да се спори, но според мен тя гонаправи от егоизъм, защото ще трябва да измъчва себе си и да живее не така както тя иска.

Така мисля и аз Peace

# 399
  • до една звездичка
Оуз най-красив,друг път,той има просташка красота,съвсем посредствена,с този объл нос,бретона му като дъга,кожата ужасна,зъбите искуствени,червендалест,а и с този мустак Sick.Тялото му бива,с дрехи обаче,голичък не става Wink.Има хубави очи,обаче не могат да компенсират всичко не хубаво.

hahaha Ауууу, какъв разбор само! И аз едва снощи забелязах, че ченето му е тунинговано.  Thinking

# 400
Joy.Да си го отнасят,то и любенето му ще е такова,обикновено Mr. Green.

Три жени успя да омая този дон жуан, щом няма вид да знаеш, че ще е заради възможностите му в леглото. Wink

Защо детето трябва да бъде инструмент за спасяване на брака им?Ферхунде ако силно искаше дете щеше да го роди, независимо от всичко. Но тя мисли само и единствено за себе си, едно дете би било пречка за нея.

Това, че детето се използва за спасяване на брак го казах по принцип не конкретно заради Ферхи. Има много хора, които си мислят, че като се роди дете половинката им ще се промени. Ще стане по-отговорен, по-разумен и по-улегнал. Само дето в повечето случаи им излизат криви сметките и от това страда само детето, защото в крайна сметка родителите се разделят, а всяко дете има нужда от мама и тате, които да живеят заедно.  Peace

# 401
На Оуз му обожавам очите и фейса му, тялото понякога ми харесва, понякога не, но за мен той си е номер 1 от Листопад Heart Eyes
Аз не мога да разбера как едно бебе няма да е в тежест на семейството от чисто финансова гледна точка newsm78 Поне в България нито памперсите са евтини, нито бебешките храни, нито пък дрешките.. За Ферхи беше голямо изпитание този аборт. Тя взе едно много трудно решение, макар и аз никога да не съм одобрявала аборта, не съм против него. Детето щеше да е обичано от бабата и дядото, от лелите си, от майка си, но тези постоянни скандали в семейството как биха му се отразили Crazy Ферхи взе окончателното си решение след като видя Джейда и бебчето и. Джейда и каза, че след като се е родило бебчето, за нея няма нищо по-важно и тя забравя и гордост и всичко.. Също така видя и как Джейда продължава да се бори за Оуз, за бащата на детето и. Ферхи се изплаши от всичко това, според мен тя не беше готова за такава отговорност, тя се мисли за лоша и недостойна може би, бебчето винаги щеше да я свързва с Шефкет, а тя вече не иска това.. Също така няма подкрепа от никъде.. Аз я разбирам Peace Според мен тя обичаше Шефкет, пролича си като видя халката си в чекмеджето, после празното място на леглото до нея, но сякаш бързо си забрани да мисли за това Wink

# 402
  • до една звездичка
...Ферхи взе окончателното си решение след като видя Джейда и бебчето и. Джейда и каза, че след като се е родило бебчето, за нея няма нищо по-важно и тя забравя и гордост и всичко...

Ферхунде просто не желае да бъде зависима от никого. Това бе главната причина за решението й.

# 403
  • София
Ферхи избра Шефкет не заради състоянието или водена от материални подбуди...за първи път се прояви истинската й душа ...в смисъл в него и семейството му откри всичко което е нямала до сега: обич и семейство...винаги се е възхищавала на сплотеността им, но тъй като самата тя е меркантилна, интригантка и егоистка непрекъснато всява смут и раздор...мисля си, мое мнение е, че ако не беше тя Лейля и Неджла нямаше да стигнат до там да делят един мъж...

# 404
Номинациите ми са:
Ферхунде излиза от стаята си и пита Фикрет: Какво е това?
Фикрет: Да ви запозная: Прахосмукачка - Ферхунде, Ферхунде - прахосмукачка!
Ферхунде: Приятно ми е.

Джаврие: Сюрприз!
Фикрет: От къде се взехте?
Джаврие: От лотарията.

hahaha Joy
mery popins Лейлята и Неджлята са си кухи лейки, то скарването за един и същи мъж е последствие от много други минали неща, които за трупани, трупани с годините и изведнъж всичко избухна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт