Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Ферхи избра Шефкет не заради състоянието или водена от материални подбуди...за първи път се прояви истинската й душа ...в смисъл в него и семейството му откри всичко което е нямала до сега: обич и семейство...винаги се е възхищавала на сплотеността им, но тъй като самата тя е меркантилна, интригантка и егоистка непрекъснато всява смут и раздор...мисля си, мое мнение е, че ако не беше тя Лейля и Неджла нямаше да стигнат до там да делят един мъж...

А,ама Ферхунде душа има ли Mr. Green!?Според мен,точно от материални подбуди избра Шефкет.И аз писах ,вчера май,че би трябвало да оцени това голямо семейство,нали това й е липсвало винаги,само че за нея парите си остават най-важното,а любовта и семейството след тях.Съмнявам се,че е обичала някога Шефкет,такъв тип жена не може да обича мъж като него,но й харесваше ,че той я обича,изпитваше чувство за собственост,и си го въртеше,нараняваше,тормозеше,а съответно той й прощаваше.Според мен,на нея й стана ясно,че материално няма да я осигури,но пък я осигуряваше емоционално,защото е добър,мек ,отстъпчив,прощаваш....

# 406
Аз пък мисля,че и Ферхунде е била влюбена в Шефкет,когато се е оженила за него,защо все я подозирате в сметкаджийство,тя ако искаше богат мъж,щеше да си хване Яман или някой от неговата среда,според мен тя си обичаше Шефкет,докато не я разочарова тотално и не се почувства предадена от него,след като я ограби и изостави,а и я довърши с обаждането на овцата Седеф,за нея е ясно че отсега нататък-всеки по пътя си.Естествено че ще абортира,първо-защото не иска детето да расте без баща и да повтаря нейния живот,второ-нейния живот е несигурен,както Оуз преби нея,какво му пречи да посегне на детето и за да си отмъщава..примерно казано,с това дете тя е лесно манипулируема,докато кака Ферхи най-малко обича да я манипулират!Това,че първо каза на семейството,че е бременна и после за аборта,не го направи нарочно,тя доста се колебаеше,и се реши по-късно на тази стъпка,това че е пряма вече не мисля че е недостатък!Относно лафовете на дъртия урунгел спомням си имаше един,ако може някой да ми припомни,когато Тахсин и Фикрет отиваха в Истанбул и попитаха звяра да и донесат ли нещо,тя изсъска нещо за някакъв most,не си спомням точно,обаче бях избухнал в смях и щях да си изкарам бирата през носа на този момент!

# 407
Имаше разговор,между Ферхунде и приятелката й,в който тя я пита,дали обича Шефкет,а Ферхунде й отговаря,че й е омръзнало да работи,че иска да стане снаха на околийски управител....Никаква любов не усетих аз от тези нейни думи.В противен случай,защо нямаше да каже на най-близкия си човек-да,обичам го...,но нямаше и намек даже за чувства Naughty.

А пък вероятността,оуз да посегне на детето й един ден,е изключена,и тя едва ли се притеснява точно за това.

# 408
  • Пловдив
Относно лафовете на дъртия урунгел спомням си имаше един,ако може някой да ми припомни,когато Тахсин и Фикрет отиваха в Истанбул и попитаха звяра да и донесат ли нещо,тя изсъска нещо за някакъв most,не си спомням точно,обаче бях избухнал в смях и щях да си изкарам бирата през носа на този момент!

Тахсин се приготвя с Фикрет да ходят до Истанбул и пита майка си:
- Майко, какво да ти донеса от Истанбул, имаш ли нужда от нещо?
А Джаврие, с кисела физиономия, отвръща:
- Да, донеси ми моста над Босфора...  Joy Joy Joy

Ето още няколко от бисерите във филма: Забавни фрази от сериала  tooth tooth tooth

# 409
кралице, супер си  newsm20

# 410
А на мене ми хареса  Джавки като каза как се е ръкувала със съпруга си след раждането на сина им. Laughing

# 411
  • Пловдив
Не аз, не аз... лафовете във филма са супер Mr. Green   bouquet Трудно ми е да избера най-готиния, но на мен ми е любим този:

Фикрет към Ферхунде: Внимавай да не си настъпиш дългия език!

# 412
този лаф ще е особенно актуален и за Джеврието  hahaha

# 413
  • У ДОМА
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 414
адмирации и за нашия Али Ръза smile3501 smile3501 smile3501

# 415
Само аз ли мисля,че започва едно разводняване на филма...Чак не ми е интересен Sad

# 416
  • У ДОМА
адмирации и за нашия Али Ръза smile3501 smile3501 smile3501

Хубаво че е  баба Джеврие  да разведрява драгия зрител с нескончаемите си простотии  от напрегнатата обстановка която цари в последните епизоди!Аз също се старая да ви забавлявам с нейните глупости които ръси непрекъснато!-доколкото мога разбира се!

# 417
Ванилия75 Не си единствена! Сигурно, ще си родя деца с този филм, и ще си прибирам внуците от детска градина,за да гледам Листопад.  newsm78 Joy

# 418
ха-ха Laughing ! Гледахте ли рекламата за днешната серия? Рейхан е разбрала за магията  Grinning  Grinning  Grinning .
Тази вечер много ще се смеем.

# 419
  • до една звездичка
... баба Джеврие  да разведрява драгия зрител...

?

Не знам кой "драг зрител" разведрява.
На мен ми е толкова противен този образ, че ми иде да изкюча телевизора, като я дават.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт