Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Само че в Адапазаръ,Фикрет срещна и сродната си душа,любовта,така че всичко което изтърпя,си заслужаваше заради това,иначе не Naughty.

# 496
Само че в Адапазаръ,Фикрет срещна и сродната си душа,любовта,така че всичко което изтърпя,си заслужаваше заради това,иначе не Naughty.
... и поради тази причина Фикрет има повече от всички, има всичко! txtloves

# 497
Здравейте ... аз съм много възмутена. Не съм гледала снощната серия,н о от коментарите ви разбирам , че моята фенка си е тръгнала ... ужас ... срам и позор! Една вечер да я изпусна от очи и тя да прояви своеволие ... ще трябва във вторник да си я върна при Фикрет. Само тя й търпи безропотно капризите.
 Благодаря на всички , които са гласували за моя аватар и благодарение на вас съм в челната тройка Simple Smile Hug  bouquet
 Ще коментирам повече като изгледам снощната серия ... обещавам Simple Smile

# 498
Лейля може и да се забърка с адвоката,на там отиват нещата,ама тя иначе не е виновна Sick.И ако стане така,ще нарани баща си за 3-ти път!!!
Е какво лошо има да тръгне с Джан той не е с жена си Лейля няма приятел....

# 499
soya-fen   извинявай за спама,но от доста време се каня да те питам.Под аватара ти  пише ''Опа-ни-на-най, яврум ... опа-ни-на-най! '' какво е значението на яврум''  newsm78 извинявам се за спа-ма,ако може да се нарече така   bouquet

# 500
Рози вече е написала, че ще нарани баща си за пореден път.
Освен това Джан все още има чувства към жена си и Лейля пак ще бъде отритната и ще полудее съвсем.

# 501
ББ : Къщата на Джеврие е много хубава отвътре, на Текин кухнята им не е такава  Peace

# 502
Рози вече е написала, че ще нарани баща си за пореден път.
Освен това Джан все още има чувства към жена си и Лейля пак ще бъде отритната и ще полудее съвсем.

Е хайде заради другите да се жертва за да не нарани баща си... ами да стане монахиня ли?Ако на тези години не се забавлява и не живее живота си както иска то кога?

# 503
  • Варна
Здравейте!   Simple Smile

Чета ви още от първата тема, но досега не съм писала.
Няма да коментирам героите, защото изгледах турските серии и мнението ми е на база на всичко, което се е случило досега.
Гледам го сега по БТВ главно заради Фикрет и новото й семейство, а също така и заради премеждията на Лейля.
/ББМного строго я съдите за приятелството й с Джан. Нищо няма да се случи между тях./.

Доста се обсъжда образа на Джаврие.
Мен лично не ме дразни.
По-скоро е смешна в глупостта си да раздели Фикрет и Тахсин.

Наскоро четох интервю с актрисата изпълняваща ролята на Джаврие.
Тя казва, че няма нищо общо с образа, който играе.
В края имаше импровизирано интервю с актрисите изпълняващи ролите на Джаврие и Фикрет,
като всяка отговаряше така, както би отговорила героинята й.  Joy
Мога да го напиша, ако някой се интересува.

# 504
Е хайде заради другите да се жертва за да не нарани баща си... ами да стане монахиня ли?Ако на тези години не се забавлява и не живее живота си както иска то кога?
Ивона, четеш ли докрай? Адвокатът все още има чувства към жена си и Лейля ще бъде отново наранена.

# 505

В края имаше импровизирано интервю с актрисите изпълняващи ролите на Джаврие и Фикрет,
като всяка отговаряше така, както би отговорила героинята й.  Joy
Мога да го напиша, ако някой се интересува.

Дай  Joy

# 506
soya-fen   извинявай за спама,но от доста време се каня да те питам.Под аватара ти  пише ''Опа-ни-на-най, яврум ... опа-ни-на-най! '' какво е значението на яврум''  newsm78 извинявам се за спа-ма,ако може да се нарече така   bouquet
В събота и неделя е позволено! Grinning Яврум е галено обръщение, означава буквално "рожбо моя", "рожбата ми" и ако гледаш турски епизоди ще констатираш, че се употребява много често - между възрастни, между приятели, между близки, към деца и въобще е универсално обръщение към близък човек. В една тема една турски разбираща съфорумка с никнейм bz беше дала списък с превод на всички галени обръщения на турски.
А надписът идва от една много популярна стара песен, ето я
http://www.youtube.com/watch?v=b8PWZFoAIFE&feature=related само че не можах да я намеря на турски, а на гръцки.
А, намерих песента и в турски вариант http://www.youtube.com/watch?v=o60aBzSewl4

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 18:58 от soya-fen

# 507
Ивона, четеш ли докрай? Адвокатът все още има чувства към жена си и Лейля ще бъде отново наранена.
Това не и пречи да опита според мен,ако му даде шанс той ще забрави жена си,но аз не видях в него чувствата към жена му...Въпрос на гледна точка...

# 508
  • Варна
По молба на журналистите Гюлер Йоктен и колежката й Бенну Йълдъръмлар,
изпълнителката на ролята на Фикрет, незабавно влизат в ролите си в едно съвместно импровизирано интервю,
изпълнено с ирония.

Г-жо Джаврие, какви бяха отношенията ви с предишната ви снаха? По-добра ли беше от Фикрет?
Джаврие: Не се говори лошо за мъртвите, но между нас казано и тя не беше стока. Обаче в сравнение с тази беше ангел – слушаше, не ме гледаше сякаш ще ме набие. Беше по-хубава. Семейството й не беше случайно като на тази, дето има в рода си луд, скандалджия и крадец. Покойната ми снаха дари сина ми с три деца. Ако остане на тази родът ни ще се затрие.
Фикрет, наистина ли не притежавате качествата на първата съпруга на мъжа ви или свекърва ви е предубедена спрямо вас?
Фикрет:
Не искам да коментирам, та е майка на съпруга ми. Покойната съпруга на Тахсин наистина е била красива, родила е три прекрасни деца. Но не съм съгласна с това, което казва за моя род.
Г-жо Джаврие, какво в семейството на Фикрет ви притеснява?
Джаврие:
Нейното семейство е ужас! Казват, че рибата се вмирисва от главата – те са се качили на главата на баща си. Майката е една кокона, боядисала си косата ярко червена, може ли такова нещо, въобще не й отива. Братът на тая- неудобно ми е да го кажа, е крадец, а жена му, с извинение, е обладана от духове. Сестра й Неджля е лековата жена, избягала с мъжа на кака си, срамота! Е, какво да му харесам на това семейство?
Защо не харесвате Фикрет, тя е красива, работлива?
Джаврие:
Кое й е красивото?! С часове говори по телефона с техните, като че ли е телефонистка. Откакто е дошла все прави едни фасони, ще кажеш, че е живяла в дворец – трябвало всички да сядат заедно на масата – така правели те, децата не трябвало да така да ядат, така да седят, така да говорят...
Фикрет, а вие защо мълчите, защо се примирявате с всичко това?
Фикрет:
Характерът ми е такъв. Баща ми казва, че аз се изразявам чрез моето мълчание. Смятам, че тя е толкова гневлива, защото се страхува да не остане сама. Разчитам на моето търпение. Вярвам, че някой ден с г-жа Джаврие ще заговорим на един език.
Г-жо Джаврие, какво най-много ви дразни у Фикрет?
Джаврие:
Това, че мълчи! Да отговори, да се скараме, че да се успокоя, но тя – не!
Ако имате вълшебна пръчица, какво бихте променили у другата?
Фикрет:
Аз бих извадила наяве обичта, която г-жа Джаврие носи в себе си.
Джаврие: Аз бих намерила друго момиче, достойно за сина ми!

Източник: Вестник ТВ Сага

# 509
  • Велико Търново
Ойя милата така се беше накиприла
Първата мисъл, която ми мина, беше - "направила се е да прилича на Лейля" (отвреме навреме Лейля е с такъв тип прическа).
Дали наистина има нещо подобно в новата й визия или... само на мен ми се е сторило така? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт