Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 506
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София; Дружбето
Надина, ай сига се дърпа. Лоша майка си, точка. И аз съм зла. Стискаме ръцете по тоя въпрос  smile3534

# 361
  • София
tsveta що бре...на 6 месеца ли се събират документи? Я ме светни...Аз този път можах да се класирам за детски...и подадох документи някъде октомври и досега си ги получавам. Сега наново ли трябва да подавам?

# 362
Добро утро, лейдис! Simple Smile

Ей Ванина и Весита  и който още иска ако желаете утре да чукнем една сбирка?

Съгласна съм, само пишете на скайпа или ЛС кога и къде...

Пфф, забравих - честита месечинка на Алекс на Миринда, Боряна на Мамма и Наталия на Нели - да са живи и здрави бебоците   bouquet

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 09:19 от Вecитa

# 363
Добро утро!
Няма да коментирам спора, но много се забавлявах тази сутрин докато изчета кудкудяканията. Joy

Искам да питам мамите на вече озъбилите се бебета, нещо правите ли със зъбите, в смисъл да ги почиствате, дори и само за изграждане на навици? newsm78

Честито на порастналите бебчета днес!  bouquet

# 364
Дубрютру!

И аз искам утре сбирка (а може и с бирка  Blush ). Аз и днес може да се класирам в Борисовата следобед, така че, Ванина, ще звънна, ако се довлека.

Днес съм още едно кило надолу! newsm44 Дано не е само временно! (то това е за друга отчетна група, ама толкова се радвам, че не можах да не се похваля Embarassed)

# 365
  • София
Ееее браво Криската. Аз откакто си почнах моя начин на хранене си смъкнах килото дето го бях качила...но сега трябва да продължа да смъквам... Mr. Green

# 366
Дубрютру!

И аз искам утре сбирка (а може и с бирка  Blush ). Аз и днес може да се класирам в Борисовата следобед, така че, Ванина, ще звънна, ако се довлека.

Сватя, а кога ще се класираш в Дружба, и тука имаме бирка Crazy Браво за смъкнатите килца Peace

# 367
  • София
Добро утро и от мен!

Аз поникналите зъби още нищо не ги правя, ама дори и да искам Никола не ми дава въобще да му пипам в устата Rolling Eyes

Ще го водя да му взимат кръв за изследванията най-после, че много се замотахме Crazy Дано не реве много.

За мрънкането - ми ще си мрънкам колкото си искам, на който не му харесва, да не ме чете Crossing Arms А доколкото имам спомени непишещите мрънкаха да бъдат отписани от първа страница, така че не виждам за какво претендират сега Mr. Green

# 368
Добро утро! Пак съм изтървала края!
Имам нужда от вашата помощ - може ли да капя вит. С в нослето на малката? Кога и по колко? По между другото сме болнички -  кашля отвратително и има сополки. Два дни беше на сироп и Стери мар, но уви нищо! Педката каза, че има зачервено гърло и веднага изписа АБ, за което съм бясна. Изпрати ни да си ходим без да ми предпише витамини, пробиотични капки и прочие. Изказа се " Ами не и трябват" ooooh! Тая жена ще ме побърка, та ходих купих на своя глава и сега мисля да и давам - ако ме посъветвате как, че досега не съм давала.
А аз мога ли да пия Фервекс или Тейлол хот, че и аз не се чувствам добре! Май ни хваща грип  Tired

# 369
Добро утро! Пак съм изтървала края!
Имам нужда от вашата помощ - може ли да капя вит. С в нослето на малката? Кога и по колко? По между другото сме болнички -  кашля отвратително и има сополки. Два дни беше на сироп и Стери мар, но уви нищо! Педката каза, че има зачервено гърло и веднага изписа АБ, за което съм бясна. Изпрати ни да си ходим без да ми предпише витамини, пробиотични капки и прочие. Изказа се " Ами не и трябват" ooooh! Тая жена ще ме побърка, та ходих купих на своя глава и сега мисля да и давам - ако ме посъветвате как, че досега не съм давала.
А аз мога ли да пия Фервекс или Тейлол хот, че и аз не се чувствам добре! Май ни хваща грип  Tired

За вит. Ц за детето не мога да те посъветвам, но ето това намерих в една друга тема "Ампула от 2мл. се дели на две с помоща на капкомер и едната половина в 2те ноздрички,останалото в устата.", а за теб, ако кърмиш пий парацетамол:peace:

# 370
Азь съм пила Фервекс, нищо че кърмя, може  Peace . За вит Ц - и аз незнам, не съм ползвала. Бързо оздравяване  Hug !

# 371
Азь съм пила Фервекс, нищо че кърмя, може  Peace . За вит Ц - и аз незнам, не съм ползвала. Бързо оздравяване  Hug !

2-те основни съставки във Фервекс са парацетамол и вит. Ц + оцветители, лим. киселина и др. Аз лично докато кърмех, при настинка съм взимала парацетамол и ампула вит.Ц и съм се оправяла...

# 372
Здравейте !

bibo4e, аз съм ползвала витамин С за сина ми и както по - горе е описано - останалото в устата. Дозировката е без значение, тъй като това което се преглъща , се усвоява, а неусвоеното и излишното се изпишква. Та по тоя повод да не се учудиш от "киселата" миризма на  урината след "капането" на вит. С.

Сега и аз да попитам, че не съм взимала детски никога - Какъв е прага на дохода и какви са документите?

# 373

Сега и аз да попитам, че не съм взимала детски никога - Какъв е прага на дохода и какви са документите?

shammiтук всичко е описано!

# 374
bibo4e, детето има ли температура ? Как така антибиотици?
Аз писах в предния си постинг, но никой не коментира как е при тях. Моята лекарка изписва антибиотик след като сме ходели няколко дена поред да ни преслушва и ако почне да чува хрипове тогава прибягва до тях. Но това, което разбрах от поне три страни е, че антибиотици при вируси не действат и не трябва да се изписват. А 90% от бронхиолитите били на вирусна основа. Аз открих лекар, който взима наистина скъпо, но недай си боже пак да се наложи ще отида пак при него, защото той не е привърженик на АБ. Мен много ме е страх от антибиотиците, в този случай нищо няма да излекуват, но може да причинят алергии и други неща.
А за пробиотиците и аз съм чувала, че трябва да се изписват. Но НИКОЙ досега не ни е предписал. Да и между другото докарахме и до млечница (гъбички в устата на бебо и по гърдите ми).
А за теб ако кърмиш, уж може да пиеш парацетамол. Но мнението ми за него вече е в същата графа като АБ. Казват, че е токсичен, а го има под път и над път във всякакви прахчета против грип. А така лесно може да се предозира. Същото става дума и за Панадола, а го давах при много ниска температура Sad. По-добре яж чесън, мед, цитрусови плодове и другите популярни природни средства.

Общи условия

Активация на акаунт