Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 482
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Привет Simple Smile
Ще предам на Свил поздравите, мерси ви  Hug
Цяла нощ не съм спала-мъничето се дра,рева, носих,друсах и опаа-като се събуди провлече сополите  Tired Не успях да го овардя от градинския бацил на бати му.
Ми то и мен ме цепи гърлото, носа ми е задръстен.........

# 616
Добро утрооо !

Кафенцето и после ще пиша и чета , че малко ви изпуснах .

# 617
  • София
Добро утро мацки!
ivilda мерси за кафето...
Atrakcia ааа стига бе....дано да се размине бързо. Hug Но като те чета съм доволна, че не сме приети в градина...Незнам как ще се гледаме, но с тия бацили...ми настръхва косата...То не, че рано или късно няма да се почне, но поне да могат сами да си казват какво им е...
*Elesta* много добре звучи разходчицата...да покажеш снимки...За дупето, бързо да минава...За прекъснването на кърменето...С Кати съм имала 16 дена, докато бях в болницата...пък после я кърмих до 2 години...засега не урочасва  Joy hahaha, пък ще видим като порасне...
arllina уффф много гадно с отлагането...ама може и за добро е да е...Верно, че ще го мислиш още няколко дни...ама пък по-добре докторите да не са настроени празнично...
Ние ще ходим до Павел баня по празниците...направо не ми се мисли колко багаж трябва да повлека  #Crazy Ще сме 5 семейства с по 1 2 3 деца...май ще е пълна лудница...дано Ангел да му се отрази добре пътуването и смяната на обстановката...За Кати е ясно, че ще й хареса...

# 618
Добро утро!
Всички за заформили пътуване, много вълнуващо!  Crazy Елеста, разкажи ни, да си напълним душичките и ние с мечти!
Ние тук се радваме на доста топло време, даже се замислям, че скоро ще трябва да правим едно прибиране по обед.

# 619
Добро утро и от мен!

Ива вече една седмица ми е с разстройство /със слуз и следи от кръв/  Tired Петък и събота търчахме по доктори, сега пие Суметролим и хидратин алфа. Мисля, че има подобрение, но ми е много сдухано. Утре чакаме резултатите от микробиологията. Най-тъпото е, че те ще са готови утре към 16-18 часа, а от четвъртък са празници.....

# 620
  • София
Добро утро!
stefi, дано бързо се оправи Ивето Hug Вирус ли е залепила някакъв, откъде се взе това разстройство?
ЕмиР, вашето почивка голяма лудница ще дойде Crazy С толкова дечурлига веселбата ще е пълна. И аз се плаша от багажа дето трябва да събера, пък съм само с едно Grinning
Ох, после пак ще пиша, че Никола се обади.

# 621
Емир, аз също предпочитам да си го гледам, но няма наих, трябва да ходи и да свиква, нали от догодина ще е предучилищна  Crazy

# 622
Добро утро.
ivilda мерси за кефенцето.
Ни днес се наспахме , малката беше много послушна снощи пу - пу да не са и уроки.
Ние вече се прибираме на обяд защото става доста топло и слънцето е много силно. Обикновено излизаме в 10 и 30 до 12, прибираме се хапваме, спинкаме и излизаме пак към 15 и 30.
Сега отново спим ще я чакам да се събуди и се мятаме в количката.
Виждам че има доста болнички, бързо оздравяване че в това хубаво време е грехота да си стоиш затворен в къщи.
Лек ден на всички и приятни разходки.

# 623
  • Варна
Добро утро!

Днес май ще се стопли и при нас, пече от рано...
Атракция, дано се оправите бързо!
Арлина, дано е за добро това отлагане и да я опазиш здрава Зоя...Ние така отлагахме два пъти заради болест махането на трета сливица, е накрай я махнаха...но пак се появи, казаха - така ставало понякога...дано при вас всичко е ок Hug
Ето качих малко снимки във Фейса, на когото му се гледа...Малка извадка, че направих сигурно 400 снимки...То големи красоти,много забележителности и плюс хубавото време...Навсякъде беше 23-26 градуса, направо горещо, направихме тен ходейки по улиците...
Сега малко ми е криво като видях нашите мръсни, разкопани улици, там какви паркове и условия за деца и колички имат, направо няма база за сравнение...Баткото си отигра по площадките из Виена и Залцбург...
http://www.facebook.com/album.php?aid=2063406&id=1257163557&saved#!/photo.php?pid=31318070&id=1257163557&fbid=1463104178394
Лек ден на всички, мен ме чака сега чистене и простиране на 2 перални.... ooooh!

# 624
Здравейте, драскам тука един-два реда, да не ме забравите... Нещо тия дни ми е много сдухано, напук на хубавото време... В събота на път към Пловдив си затрих някъде страхотната сребърна гривна, която ми беше подарък от колегите за РД. Направо се разболях, честно... Отделно малчото е супер кисел тия дни, отказва ми пюретата (а кашите ги яде, значи не бойкотира лъжицата), трудно заспива, буди се по-често нощем, проточи сополи, кашля... Утре отиваме на доктор... отново... аман... Ма както писа Атракция - всичко идва от градината. Вчера като отидох да взема Невена поседях там 5 минутки, да поговорим с госпожата... Е, вЕрвайте, поне 4 деца бяха със сополи, отделно чух няколко различни изкашляния...  ooooh! Мрън!
Няма с какво да се похваля, а не искам да се оплаквам затова - пожелавам ви един страхотен ден, много усмивки и слънце!  Hug

# 625
  • София; Дружбето
Мдам, болестите явно продължават на пук на времето. И Габи е с бронхеолит. Инхалирам си го и се моля само да не стига до болница. Празници са все пак, сигурно са ни запазили место там Crossing Arms А дрения и той кисел - мрънкащ, ревящ. Не ще да спи нощем, а сега кърти 2-ри час, не ще да яде нищо, като види пюрето и почва да реве. Май ще си откараме само на кърма до годинка Crazy
Трябва да си взимаме каката, а пусти мързел, хич не ми се мърда от нас

# 626
Ей,Цвета ама и вие като нас сте абонирани за доктори,то няма свършване......
И аз купих инхалатор и действаме в къщи ,няма начин.От нагревките на Марти за хремата не видях смисъл ,пак се сополиви  ooooh!., а още не сме ги свършили.
Атракция ,не можа да ви подмине ,гадна работа.

Ще махаме на Валя сливицата ,мислехме да чакаме ,но я хващаме  ,че като говорим по тихо и не чува ,вчера я водих на доктор и каза ,че от възпалената сливица притискало някакви тръби на слуха ,абе с две думи - ще се маха.Сега чакаме да свърши АБ /втори за този месец/и пак ще се преглеждаме и ще насрочваме дата.За нейна радост ще мине още 1-2 месеца без детска градина.

Марти го има в новия брой на Моето бебе и аз ,ако искате пуснете по един глас.Благодаря!
http://moetobebe.net/babies/

# 627
  • София; Дружбето
Хм, Тони, караш ме да се замисля. И Миша не ме чува в последно време ако говоря тихо Rolling Eyes Ще взема да я заведа на УНГ
Искам, не искам, ще се излиза Tired

# 628
изпи ми всичките сили  Whistling От къде взима тая енергия, не знам...
От теб, как от къде  Mr. Green

Атракция, видях аз във фейса..... Confused, дано ви се размине само със сопота .
Цвета, уф, не знам какво да кажа  ooooh!, бързо да ви подминават болестите.
Арлина  ще се повторя с другите - вярно е че е гадно така, настроил си се и хоп- отлагат се нещата, но и аз мисля че е за добро , много почивни дни се нареждат .

*Elesta* много красиви места сте посетили   bouquet.
EmiR , весело изкарване - много деца ще има ....Кати ще се налудува на воля  Laughing.....багажа...... ясно че ще е много ......и аз ще го стягам утре.
Тони, отивам да гласувам  Peace
Привикват ме...с благ тон  Laughing.

# 629
  • София
Уффф мен нещо ми е зле......Ядох някакво китайско и сега направо ме свива корема...Май няма да излизаме...
Тони - гласувах... Peace
Болните да оздравяват бързо  Naughty....че празници идват...
*Elesta* хубави снимки...
Забравих да напиша, че кашата Просо на Хип е супер безвкусна, на фона на елдата с круша и рожковите...направо блуткаш...Но пък Ангел си я изяде... ooooh!

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 18:23 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт