Ще предам на Свил поздравите, мерси ви

Цяла нощ не съм спала-мъничето се дра,рева, носих,друсах и опаа-като се събуди провлече сополите
Не успях да го овардя от градинския бацил на бати му.Ми то и мен ме цепи гърлото, носа ми е задръстен.........
Но като те чета съм доволна, че не сме приети в градина...Незнам как ще се гледаме, но с тия бацили...ми настръхва косата...То не, че рано или късно няма да се почне, но поне да могат сами да си казват какво им е...
, пък ще видим като порасне...
Ще сме 5 семейства с по 1 2 3 деца...май ще е пълна лудница...дано Ангел да му се отрази добре пътуването и смяната на обстановката...За Кати е ясно, че ще й хареса...
Петък и събота търчахме по доктори, сега пие Суметролим и хидратин алфа. Мисля, че има подобрение, но ми е много сдухано. Утре чакаме резултатите от микробиологията. Най-тъпото е, че те ще са готови утре към 16-18 часа, а от четвъртък са празници.....
Вирус ли е залепила някакъв, откъде се взе това разстройство?
С толкова дечурлига веселбата ще е пълна. И аз се плаша от багажа дето трябва да събера, пък съм само с едно 

Мрън!
А дрения и той кисел - мрънкащ, ревящ. Не ще да спи нощем, а сега кърти 2-ри час, не ще да яде нищо, като види пюрето и почва да реве. Май ще си откараме само на кърма до годинка 
., а още не сме ги свършили.
От къде взима тая енергия, не знам...
, бързо да ви подминават болестите.
.

....че празници идват...
Препоръчани теми