Вчера така и не довърших - честит рожден ден на патеричка и на двойната мама Вили! Много да бъде слушана и от трите си момчета!

Освен Диди, и другите слъчовци ги разгледах с удоволствие. Красоти. Дарлинг, Тео не е забравен, нали ни е набор, но не е честно да не го показваш.
Пипо е все така вкусен и винаги усмихнат. Ани, компанията за кафе на мама е невероятна! Батко Саши си ми е слабост.
За съжаление не успях да видя двете красоти на Дея заради пустия ми инат да се регистрирам във фейса. 
Мимето, радвам се, че имате благоприятна диагноза. И аз се бях ошашкала миналата седмица заради пъпчасали гърдички и тил. Тогава нашата лекарка ми каза да спра вече Панадола, както и не се притеснявам, а да наблюдавам ако слезе и към коремчето. Беше реакция от високите температури от предните дни.
Пропуснала съм да ви се похваля, че Мария за 5-6 дни стана три пъти кака. Две приятелки и братовчедка ми се бяха наговорили сякаш и резултатът е младеж Габриел, девойка Лидия и днес девойка Мина.
И понеже моето бебе си има бебе-щипка, бебе-топка и бебе-глава от жираф, та като майка ми ми каза, че сме си били имали бебе Лидия се зачудих защо аз тази играчка не я знам. За срещата - аз си мислех, когато и Мимето се прибере до България да стане. Стига да сме се разпилели по морета и балкани.

Благодаря
.Радвам и се много макар и да ми тежи вече да търча след нея .От два дни се пуска сама за по 2-3 крачки и после много сладко пада на коленца или дупе винаги много леко без да я заболи.От три дни почти нон стоп реве и денем и нощем ,понякога дори на сън .Свързвам го пак с някое зъбче макар и да не виждам друго да е тръгнало за сега.Първото което проби на 9-ти още не се е показало ,само връхчето е пробило венеца и се опитваме да хапем на него де
.Колкото до алкохола,аз винаги до сега когато съм имала съмнения за шарка давам на децата по една две глътки червено вино и ги държа на тъмно(пускам завесите).Шарка ли е до 3 часа са се изринали
.Колкото до срещата
стига да съм на крака, много искам да те видя с малкия сладкиш когато дойдете в София.

), изобщо... веселба.
) ей такива като ми ги наприказва и аз се разубедих, дано да минава бързо обаче вече си знам аз от тук на татък 

), да свирка.