АПРИЛчето засмяно на една годинка стана!

• 32 695
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Като малко купидонче е Ачо.  Grinning
Вчера така и не довърших - честит рожден ден на патеричка и на двойната мама Вили! Много да бъде слушана и от трите си момчета!   bouquet
Освен Диди, и другите слъчовци ги разгледах с удоволствие. Красоти. Дарлинг, Тео не е забравен, нали ни е набор, но не е честно да не го показваш.  Naughty Пипо е все така вкусен и винаги усмихнат. Ани, компанията за кафе на мама е невероятна! Батко Саши си ми е слабост. Heart Eyes  За съжаление не успях да видя двете красоти на Дея заради пустия ми инат да се регистрирам във фейса.  Embarassed Обаче пък си ги знам, че са красавици и Дея да ги нацелува и двечките (особено кака) от мен.  Heart Eyes
Мимето, радвам се, че имате благоприятна диагноза. И аз се бях ошашкала миналата седмица заради пъпчасали гърдички и тил. Тогава нашата лекарка ми каза да спра вече Панадола, както и не се притеснявам, а да наблюдавам ако слезе и към коремчето. Беше реакция от високите температури от предните дни.
Пропуснала съм да ви се похваля, че Мария за 5-6 дни стана три пъти кака. Две приятелки и братовчедка ми се бяха наговорили сякаш и резултатът е младеж Габриел, девойка Лидия и днес девойка Мина.  Heart Eyes И понеже моето бебе си има бебе-щипка, бебе-топка и бебе-глава  от жираф, та като майка ми ми каза, че сме си били имали бебе Лидия се зачудих защо аз тази играчка не я знам.  Mr. Green После ми се проясни.
За срещата - аз си мислех, когато и Мимето се прибере до България да стане. Стига да сме се разпилели по морета и балкани.

# 391
  • София
Въпрос: как се облича дечко, който иска да пишка в малките часове на нощта:

Отговор: С нощничка, която е носила едно време и майка му, защото днес незнайно защо никой не шие нощници за бебета и малки деца. А едно време само с това са ходели...

Хм на мен нощничка никога не ми е била удобна и съответно и малките винаги са с горнище и долнище. Бебка също и изобщо не ми пречи да и сваля панталонките и гащичките и да я изпишкам, но от няколко месеца откакто суче по-рядко нощем си издържа до сутринта и дори не ми се налага да я издържам през ноща. Каките обаче до късно пишкаха и нощем. Радвам се че на теб обаче ти е удобен този вариант. Малкия е много сладък  Simple Smile

# 392
А това е втората причина да е с нощничка- много е сладък!

# 393

За срещата - аз си мислех, когато и Мимето се прибере до България да стане. Стига да сме се разпилели по морета и балкани.
Рони много си мила, че мислиш за нас Hug Благодаря  bouquet Честити нови бебчета и какинство на Мимето Heart Eyes Hug и аз скоро разбрах че друга приятелка е бременна и чака бебче на 6ти декември Mr. Green
Ачо е голям сладур Hug Heart Eyes

# 394
А Мимето, пооправя ли се малката вече?Хубаво е че сте се разминали с гадните шарки.
Знам аз, че колкото е по - малко детето толкова по - лесно се карат шарките. Така че ако ще ми се разболяват предпочитам да е сега а не като станат тинейджъри.
Снеж, за кое заведение на Арбанаси ? Има едно с голям зелен двор , езерце  и детска площадка и малък зоопарк. За него ли става въпрос?
А това е втората причина да е с нощничка- много е сладък!
Да  Wink

# 395
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета  Wink.Не съм писала цяла седмица,но нещо ме подгони здраво параноята.От неделя съм с много яки болки и  хаповете не помагат грам.Вече ме боли дори докато лежа и ептем мръднах.Преследва ме мисълта,че тоз път не ми е писано и да не ви казвам какво ми е .Габи на свой ред продължава с щуротийте.Беля след беля сътворява това дете  ooooh!.Радвам и се много макар и да ми тежи вече да търча след нея .От два дни се пуска сама за по 2-3 крачки и после много сладко пада на коленца или дупе винаги много леко без да я заболи.От три дни почти нон стоп реве и денем и нощем ,понякога дори на сън .Свързвам го пак с някое зъбче макар и да не виждам друго да е тръгнало за сега.Първото което проби на 9-ти още не се е показало ,само връхчето е пробило венеца и се опитваме да хапем на него де  Mr. GreenОт няколко дни изобщо не яде.Дори кремчета който много обича сега ми отказва.Една две лъжици и край.От понеделник почнахме да взимаме храна от една частна кухня,че  в държавната още не ни е излезнало мястото,но до сега няма нещо,което да е изяла напълно.По няколко хапки от трите и после на другия ден хвърлям.
Ма лоло толкова ми е мъчно след като прочетох постати преди няколко дни.Съжалявам много за това през което си минала.Радвай се на  прекрасните си  деца,покрай тях човек забравя всичко друго.
Миме дано малката сладка Диди да се оправя по бързо ,както си казала лято идва  Peace.Колкото до алкохола,аз винаги до сега когато съм имала съмнения за шарка давам на децата по една две глътки червено вино и ги държа на тъмно(пускам завесите).Шарка ли е до 3 часа са се изринали  Peace.Това е стар бабешки метод,който действа безотказно .Знам обаче ,че се прави само с червено вино  newsm78.Колкото до срещата  smile3508 стига да съм на крака, много искам да те видя с малкия сладкиш когато дойдете в София.
Аз и за друга среща съм навита  де  Peace.Нали знаете колко ми е акъла  Naughty.И докато чаках Габи все по болници и инжекций и пак не се спрях да скитам,та сега ли ?Само кажете кога и къде и сме там.Ставам,че бяса счупи една чаша ,а уж кака й я гледа  ooooh!.От 6 вече са три чаши само за 2 месеца и всичко от ръцете на Габчо.Хубав ден и до скоро  Hug Hug Hug
Опа щях да забравя  ooooh!.Днес е Константин и Елена .Винаги много съм харесвала този празник незнам защо.Честито на всички който имат повод за празнуване в къщи cheers

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 09:47 от Emilli Arie

# 396
Еми, дръж се.  Hug Габи по-малък бяс едва ли ще стане.  Wink
Честит рожден ден на баба Шпунц! Много да се радва покрай прекрасните си деца и внуци!   bouquet
Честит имен ден на Ели на Айла!   bouquet Жива и здрава да расте! 

# 397
Честит празник и от нас. От сърце пожелавам на всички мноого здраве и пак здраве. И нас ни тръшна гадния вирус. Три безсънни денонощия минаха с много висока т. Днес май нещата се оправят. Т падна без лекаства. Детето немога да го удържа в леглото- треперят му крачетата от отпадналост, ама иска на пода и да вършее. Еми, дръж се мила.  Hug
И аз искам голяма среща. Докато спи дечко разглеждах разни места. Ето това е географския център на България, според интернет и някои учени.  Wink http://www.uzana.com/
Може да го използваме като отправна точка при търсенето на подходящото място за среща.
Иначе ние сме ходили в Априлци в този комплекс. Много ми хареса и ми се струва подходащо за деца. http://www.maragidik.com/

# 398
  • София
И Ени е със сополи... Няма начин брат и да не и "завещае" някой бацил значи... #Cussing out
Аз кашлям като магаре (и от нищо не се влияе проклетата кашлица), баба Шпунц (която днес е рожденичка) е на път да се тръшне (вероятно от същата сезонна прелест  Sick), изобщо... веселба.
На сладуранковци Алекс и Диди много  Hug Hug Hug и бързо да побеждават болестите и да се връщат към щуротиите. Praynig
Миме, никога не съм крила, че съм СУПЕР ПРОТИВ ваксините, и особено към тази МПР (MMP при вас), защото подозирам(е), че точно тя докара тези трудности на Вели Confused, и не бих я сложила на Елина, с пистолет до челото да ме принуждават... Та... хубаво, решили сте да я поставяте, как може на не-пълно излекувано дете да я бият? Не искам да те плаша, но обикновено така избиват страничните реакции и нежелани последици... Като развален грамофон звуча сигурно вече, но... не се доверявайте така на сляпо с тези ваксини, никой не допуска, никой не вярва, но е възможно да се опари, като мен... Не си го причинявайте, нито на вас, нито на децата ви. Един миг безхаберие и невнимание е в състояние да променя съдби. Rolling Eyes

Еми... дръж се, мила! Имаш големи деца, все е някакъв вариант да успееш да полегнеш отвреме навреме... Положително мислене, вяра и сили ти желая, както и леко зъбо-вадене на Габчото. Praynig Heart Eyes Hug

За срещата... ако някой има конкретно място предвид, моля, нека изнамери телефон или имейл, аз се наемам да се обадя/пиша, за да видим каква оферта биха ни предложили. Ако искате, за да не спамим, да отворим тема в Календара. Peace

Честит имен ден на празнуващите!!!  bouquet bouquet bouquet

П.С. Енигмичка, къде се загуби, бе душа? Sad

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:50 от ღолчеღ

# 399
ЧРД на баба Шпунц да е здрава и много дълги години да се радва на сладките и внуци! bouquet
Честит имен ден на Ели на Айла! Със здраве да си носи хубавото именце! Hug Heart Eyes
Олче знаех си аз че може да стане такова нещо и даже исках иследвания, но док ми каза аз ти гарантирам че няма да има нищо детето ти е здраво, няма смисъл да я бодем(щяла да ги намрази Thinking) ей такива като ми  ги наприказва и аз се разубедих, дано да минава бързо обаче вече си знам аз от тук на татък Naughty
Ивка бързо да се оправя Саши Hug
Емили дръж се мила малко остана, не издавай фронта и не си мисли лоши неща, трябва да си позитивно настроена и всичко ще е наред, пращам ти много положителни прегръдки  Hug Hug Hug
Дея честит имен ден на малката Тея-Констанс и тати Константин! Да са ти здрави и много да ви радват и обичат! Hug

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 16:45 от Мимето*

# 400
Честит рожден ден на баба Шпунц!!!!

Честито на всички именници!Аз днес си имам малка именничка Тея-Констанс и един по голям именник Simple Smile Константин /половинката ми/Затова да ви почерпя  Mr. Green

Олче,за Софианци,Пловдичани и Варненци е най добре Априлци според мен  Peace Хваща се магистралата.На мен хич не ми е проблем от къде ще мина  Grinning Важното е да не е много км,защото може и да съм сама с децата  Rolling Eyes ,понеже нашият тати може да е на работа....Та Априлци е добра идея,не знам Стара Загора как ви се струва също  Rolling Eyes Там има комплекс Ягодите.....Но нека да го направим краят на следващият месец ,за да си подготвим всичко  Hug

# 401
  • София
Благодаря на всички ви за поздравите за моето майче. Много сте готини, ей! Heart Eyes

Деичка, аз нямам претенции кога... Единственото ми условие е да е някой уикенд, защото ходя на работа...
За Априлци имам някакви наблюдения, като хотелчета и цени...  Thinking, ако има някой друг, който е за (да не си ходим на среща само двете hahaha), да свирка.
Отворих тема в Календар:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498617.0

Честит имен ден на всички малки и големи именници: на Тити Heart Eyes и татко и, на Ели на Айла, на Елена на ANI.F, ако има и други сред майчетата ни, нека се чувстват поздравени и нацелувани!

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 17:14 от ღолчеღ

# 402
Привет красавици    bouquet
Миме  Praynig бързо да се оправя сладкото Диди.
Мамасита,  Ачо е голям сладур с нощничката.
 При нас това е дреха не изпозваема защото спим с дупе нагоре и означава че ще е гол цяла нощ  Laughing
 Емилиаре, стига с тези мисли имаш си цяла банда помощници  Hug.
Вчера бяхме за пръв път на плаж.Отидохме късно след обяд.Пясъка беше топъл и събухме краченацата само.Постоя така известно време и после пак се обухме.Е беше във възторг от пясъка заигра се.
Морски мами я кажета как процедирате с плажа полека лека да започнем и ние?
 По повод плодове ние ядем банани, ябълки, круши.,сок от портокал, киви.Ягоди недолюбва определено.
 Честит рожден ден на баба Шпунц!
Олче  Hug бързо да оздравявате всички!
Деси загубили сте се със сладкото Ани по кафетата  Wink

# 403
Честит имен ден на всички майки, дечица, татковци  носещи имената Елена и Константин. Със здраве да си ги носят!!!

Честит рожден ден бабо Шпунц!!!

# 404
Ааа, i√k@, ние също сме ходили в Априлци и сме го виждали този комплекс. Срещу него е х-л Панорама, в чийто ресторант сме хапвали не една или две вкусни гозби и сме се любували на страхотната гледка към Стара планина! Отсядаме почти всяка година от 2005 насам в една вила близо до комплекса. Ееех, чакам с нетърпение да дойде септември и пак да отскочим за няколко дни.  Simple Smile
Дея`, страхотни са ти принцеските!  Heart Eyes Честит празник на малката Тея-Констанс и на съпруга ти!   bouquet     bouquet
Айла, честит имен ден и на твоето момиченце!   bouquet  Heart Eyes
Мимето*, малката супер много е пораснала и се е променила още. Станала е малка госпожица със страхотна усмивка!  Heart Eyes Нека бързо оздравява!
ღолчеღ , хайде, мила, стига вече с тези болести! Оздравявайте бързо и нека дълго време не ви сполетява нищо болестно!  Hug
snesh, къде ги търсиш тези детегледачки? От някоя агенция ли или чрез познати? Пиши ми на лични. Дай някакви координати, ако ти е удобно, че от много познати чувам в последно време, че децата им са приети на ясла само с връзки. Нека да имам и нещо друго под ръка като възможност, ако се наложи бързо да се върна на работа.
Emilli Arie, почивай си повече, когато можеш. Тя малката няма как да я вържеш, за това не й обръщай много внимание на щуротиите. Нали преди нея още две си изгледала? Би трябвало да си претръпнала вече.  Wink Извикай подкрепление за децата, ако може някой да постои за няколко дни при вас, за да минат болките. А на лекар не ходи ли, за да ти изпишат по-силни хапчета срещу силни контракции? Хайде не се предавай! Дръж се! С теб сме! Hug Hug Hug
Ма Лоло, преживяла се нещо ужасно и непоправимо за съжаление. Гуш от мен. Hug
Desirée, на една снимка видях, че малкото Ани се дупи много сладко.  Simple Smile Преси го прави този номер от скоро, ама все не мога да я снимам.
А сега да ви похваля малкото Преси, че от няколко дни успяваме по един или два пъти поне да уцелим гърнето с пиш или аки. До скоро почти никога не успявахме. А от два дни я следя и забелязвам, че пиша на всеки час. Може би, защото пие доста водичка. Та днес се пробвах на всеки час и имаме три попадения, а други две изтървах на косъм.  Simple Smile Още забелязах, че след разходка като я изкарам от количката и почти веднага се изпишква. Само дето ме е яд, че денят ще минава в ядене по половин час на масата и в седене на гърне по 10-на минути на всеки час. Знаете ли на каква възраст започват да казват пиш, че ми се вижда голям зор все да отгатвам и да я гоня малката, докато проговори.
Все още Преси върви дребна, но поне не е слаба. Вече на няколко пъти майки в градинките ми казват, че е много малка за възрастта си. Малко ми е кофти, но поне не боледува.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 18:07 от sisely

Общи условия

Активация на акаунт