АПРИЛчето засмяно на една годинка стана!

• 32 696
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета!  Hug Heart Eyes
 От цяла вечност не съм писала  Sad, а сега имам проблем с нета и ще бъда кратка.... Отиваме си с Хриси в БГ за една седмица от 23.05 до 30.05 и ще бъдем в Плевен. Май само wacze е от Плевен Thinking, но ако има и някой друг, ще се радвам да се свържем и да се видим! Нямам бг номер да дам, ще купувам карта на място, така че ми пишете на лични.  Praynig 
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 376
Здравейте момичета.
 Дани, честит рожден ден. Бъди много щастлива и обичана!!!
Вили, честит рожден ден . И за теб много щастие и обич!!!

Ма Лоло, преживяла се нещо ужасно. Чувала съм за тази бременност  но и представа си нямах до какво може да доведе. Пожелавам ти двете ти дъщери да ти носят много радост и щастие.
Жабче,сигурно си се изчерпила от към идея за храненето. Аз единственото, което се сещам е близначките да започнат да се хранят сами. Сега може би е рано за самостоятелно хранене, но пък може и да им стане интересно сами да слагат по нещо в устата си. Успех  Peace Peace Peace
Олче, за някой от майките които написа мога да кажа че са добре. Та нали сме от един град с тях. Днес се видяхме с Дидка 132, близначките изглеждат много добре. Вземат здравето на майка си и сигурно време за Интернет няма.
Дея,, дано се оправи положението с Лукойл, че в тази криза.... И аз на моменти се чувствам не достатъчно добра майка. Покрай малкия не обръщам достатъчно внимание на кака му. Тази сутрин и тя ни спретна номер като при теб. Плаче и не казва, какво има и какво иска. Помислих, че нещо свързано с детската градина.
Гришковото хранене е такова.
Сутрин ставане в 8, закуска в 9.30 10 -йогурт на Нестле и ли Хуманна, крем някакъв или каша попарата не винаги я уважава. Обяд към 13.30ч. Следобед към 15.30 плодово пюре или пак нещо като закуската. Добавям и 90гр. мляко да може да се засити, ако е хапнал по - малко.. Вечер яде към 19.30 - 20.00ч. Аз готвя не вземам храна от кухнята. Вечер го къпем към 20.30, към 21.30 заспива. В 23.00 изпива 210 гр. АМ с бисквита на Победа. С него издържа до 5. В 5 давам 120гр АМ . Това е общо взето. Спи преди обед на разходката около 40 -50 минути и след обед към 16ч , пак толкова. Днес е изключение решил е повече да спи.

# 377
 Аз прочетох нещо за общонационална среща  Mr. Green И аз искам. Априлци ми звучи добре  Peace Доволни ли бяхте там Олче. Би било наистина много хубаво да успеем да се организираме  Crazy Ще следя с интерес.
 Дея, прекрасни са принцесите ти. Радвам се че намери време да се разпишеш. За Дея, дано скоро успеете да решите този проблем, много тъжно, но щом и дезире казва , че при Сашко е било така, да не би да е някаква екстра към възрастта  Thinking Дано скоро я израстете  Hug
 Олче...малииииииииииии...ще ви изям  Heart Eyes
 Дезире, ще го спукам от целувкси това момченце само да ми падне....а  за дребната дупла думи немам  Heart Eyes
  ...реве, после ще дописвам

# 378
Хайде пак аз обаче много ме е яд и искам да го споделя със вас Close
Както знаете историята за болното ми сладко съкровище с Т-ри и АБ е спряхме го в понеделник и познайте какво се случи днес ами детенце ми се обрина цялата сега кара дребна шарка, заради тази тъпа ваксина ММР и варицела дето я бихме от нея е на 100% съм сигурна Twisted Evil направо ми иде да я  #2gunfire тази докторка и я водих на преглед и АБ пихме и за какво той я е подтискал и детето се мъчи 2 седмици #Cussing out
Та извода е внимавайте преди да я слагате бъдете 100% сигурни че дечко е здраво!

Извинявайте за тона, но много ми е гадно Confused
Някой знае ли какво се прави като детенце кара шарка? Аз чух че се дава да се пие алкохол за да избие по-бързо и да мине ooooh!

# 379
Мимето*, коя точно шарка е хванала сладураната? Ходихте ли на лекар? И Теди изкара една шарка. Алкохол не съм му давала. Пиеше хапчета. Започна с температура, после кашлица. Не му беше лесно, но е трудно докато избие обрива. Щом вече е избил ще започне да се оправя.
 Голямо  Hug за принцесата ти, леко и бързо да я изкара.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 20:25 от darling1981

# 380
Мерси Дарлиин, незнам коя е на дребни червени петънца е обрината цялата аз не съм я виждала по телефона мама ми каза  Rolling Eyes аз съм още на работа а док ще чакам да ми звънне след като приключи с пациентите така ми казаха от офиса и #Cussing out
Не е от АБ защото го спряхме в понеделник, а преди това го пи 7 дена и инямаше нищо освен че вдигаше Т

Поем, Ася благодаря ви  Hug

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 22:59 от Мимето*

# 381
Да не е обрив от АБ newsm78
 Ох, преставям си какво ти е като не си до нея. Hug

# 382
 Ай миме, ако е шарка и е защото лекарката не си е догледала работата направо е за  #2gunfire. Как няма да си бясна, не ги е срам. Дано слънчево Диди се оправи бързо и се окаже че е друг обрив. Аууу не мога да повярвам какво нахалство- щяла да ти звънне като приключела с пациентите  #Cussing out #2gunfire Тея доктори са абсолютни гадове, какво ще й стане като звънне един телефон по рано  #2gunfire Ах, много се надявам да пишеш скоро , че подозренията за шарка са били погрешни. А за алкохола и аз съм го чувала. Помня че като малка ми даваха чаша червено вино, за да избият по бързо пъпките, но дали е правилно или не..  Thinking Много оздравителни  Hug за Диди . Ау много се ядосах, преставям си ти колко си бясна!

# 383
  • София
Миме, първо запази спокойствие, поне външно пред детето  Hug въпреки че знам колко ти е трудно. Не бързай да даваш алкохол. Не е сигурно дали ще помогне за пъпките, но със сигурност убива нервните клетки. Изчакай педиатърката да го види все пак.
Когато наскоро Дея беше 4 дни с температура. на петия ден избиха пъпки малки и червенки по цялото тяло. без крайниците. не бяха подути, дребнички. Аз реших, че е розеола (бебешката шарка, защото преди няколко месеца едно съседско бебе беше болно. ) Но педиатърката каза, че най-вероятно е алергия към панадола. А д-р Мангъров като видя обрива каза, че е реакция на организма, от вируса и високата температура се образуват специфични антитела  и заради тях е обрива. И наистина на другия ден съвсем затихнага, а на третия ден нямаше и помен от пъпките. Пъпките се появиха, когато температурата спадна. А и така и не ни избиха по крайниците както при съседчето с розеолата.
Симптоми никакви други освен високата температура, която нощем вдигаше до 39-40 и трудно спада, не сме имали. Нито кашлица, нито сополи, нищо не се чуваше на слушалка ( нали от баба паника всяка вечер идваше лекар вкъщи или ние ходихме ). Аз много се борих да не даваме антибиотик. При нас беше друга историята. Бабата дойде с нагласа да пие детето антибиотик, защото нея я е страх(това са нейните думи. даже свекър ми, който е толкова кротък  не знам и на него какво му стана, направо щяха да ме набият. Както и да е, По едно време се опитахме да дадеме на Дея антибиотик , но тя така силно повърна, че аз я гушнай, и казах, че няма да си мъча детето. Изобщо това си беше някакъв вирус 4 дни с Т. ДОбре че мина.
А на док не бързай да се ядосваш, знам, че ти е напрагнато, но представи си пред кабинета чакащи пациенти, и вътре някой съблечен за преглед а доки говори по телефона.
Стискам палци да се оправяте бързо, и не бързай да мислиш, че е шарка. Hug

# 384
Мимието, не разбрах каква ваксина сте били. Варицелата е с големи пъпки като младежки. Не ми изглежда и скарлатина, значи може да рубеола-тя май така протича, но по принцип за шарките (освен за скарлатина) не се дават хапчета, само може нещо за облекчаване на сърбежа, тук препоръчвам ментолов спирт, но аз нали лекувам с хомеопатия не съм ползвала традиционните средства. Така както го описваш ми прилича по-скоро на някаква алергична реакция.

# 385
  • София
заради тази тъпа ваксина ММР и варицела дето я бихме от нея е на 100% съм сигурна Twisted Evil направо ми иде да я  
 Здравей,
ако скоро сте поставяли ваксината морбили-паротит-рубеола определено не помня какъв беше периода след поставянето но много деца развиват симптомите на някоя от шарките за които е ваксината. Детенцето на близка моя приятелка се обрина по същия начин след тази ваксина. Най-добре си е отново да се консултираш с педиатъра..
   Алкохола се отрича определено... Ваня сега ми кара варицела, но супер леко. Хомеопатката при която отскоро я водя, ми предписа нещо което да и давам за да избият наведнъж пъпките, а не на вълни и после друго ако много я сърби. Ако ползваш хомеопатия може да пробвам след консултация с хомеопата...

# 386
  • София
заради тази тъпа ваксина ММР и варицела дето я бихме от нея е на 100% съм сигурна Twisted Evil направо ми иде да я 
  Здравей,
ако скоро сте поставяли ваксината морбили-паротит-рубеола определено не помня какъв беше периода след поставянето но много деца развиват симптомите на някоя от шарките за които е ваксината. Детенцето на близка моя приятелка се обрина по същия начин след тази ваксина. Най-добре си е отново да се консултираш с педиатъра..

Да, и аз това забравих да напиша, нашата педиатърка даже ни изписа противоалергични профилактично да давам десетина дни но аз на своя глава реших да не давам. По принцип съм за ваксините, слагали сме и пожелателните, но не съм за тъпкането с лекарства.

Гледай общото състояние на детето.

# 387
Миме, дано бързо се оправи детенцето!
Момичета, за среща и аз съм много навита. В Абранаси сме ходили в едно хотелче с механа и голяяяяяяяям зелен двор. Е там каква бебешка игра би паднала!!! Направо се размечтах.
Ама грам спомен няма в моята глава как се казва. Ще пробвам да го издиря в нета и ще дам инфо.
Деа, камера няма как да и сложа, но тя ще води Вики на площадката до нас, а там съм подучила няколко приятелки да ходят да гледат какво става.  Wink Те ще са основно навън.... е дано да им се получат нещата, че иначе ще трябва да идва с мен да поработва моя мишок-бебешок!  Heart Eyes

# 388
   bouquet
Здравейте мацки благодаря ви отново за подкрепата, ходихме на доктор, но при друг и той след обстоен преглед каза че не е шарка, а rоseolla infant доколкото ми стана ясно е че бебетата имат имунитет към това но с времето им отслабва и когато са най-уязвими тогава се разболяват и няма лекарство от само себе си се оправят на това се е дължала и високата Т и нервността на Диди, питах дали има общо със ваксината той категорично отрече, но аз съм сигурна че поради това че ДИДИ беше болна преди ваксината, след това уж беше здрава но явто тежко я понесе и факта че и 2 зъба излезнаха през този период явно са и отслабили достатъчно много имунната система за да се получи това нещо, той каза че до 2-3 дни би трябвало да изчезнат пъпките, а те са подкожни и не се напипват нито я сърби, та това е надявам се вече да минава и това и да приключваме със болнавата серия че лято ни чака Praynig

# 389
Въпрос: как се облича дечко, който иска да пишка в малките часове на нощта:

Отговор: С нощничка, която е носила едно време и майка му, защото днес незнайно защо никой не шие нощници за бебета и малки деца. А едно време само с това са ходели...

Плез!

Общи условия

Активация на акаунт