АПРИЛчето засмяно на една годинка стана!

• 32 698
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Влизам само на бързо да ви почерпя за днешншя си рожден ден

и един поздрав от Ники която от събота ходи

и Мади която не ще да се пусне

Не мога да пиша често че малките все ме водят на вън , а сега откачаме в къщи
Приятен ден на всички

# 361
Честит рожден ден на мама Дани Нетева  bouquet  bouquet  bouquet и на мама Вили   bouquet  bouquet  bouquet!
Да сте живи и здрави!!!Да ви слушкат много двойните ви радости! Heart Eyes Hug Hug Hug
Жабчеужасно е така като не искат да ядат, Ния и тя има често такива периоди, за съжаление моите наблюдения са, че реши ли да не яде, не яде по никакъв начин и това си е, нито навън, нито като сменя лъжица, нито ако ще и жива маймуна да й донеса, стиска устата, върти се, пищи, сърди се и това си е, не мога да я прелъжа по никакъв начин.Гледай да си спокойна, не им се ядосвай, все някога ще проядат, дано е по-скоро!За килата, спокойно, хич не си сама, аз отслабвам, ама с половин кило на 2 месеца сигурно ooooh!А не ям през деня почти нищо- няма кой да ми даде, ама вечер...наваксвам, няли Ния заспива рано и за мен тогава започва живота.Мислех да не ям след 19.00ч, обаче мъжа ми като си дойде след работа и вечерята ни е времето да се видим, а не върви аз да му слагам да яде и да го гледам на масата, и на него ще му е много криво.Като се поуспокоят малките, ще се успокоиш и ти и ще видиш колко бързо ще се стопят килцата.Аз за себе си си мислех да си приготвям от вечерта по някой сандвич за следващия ден и така да ям по-нормално през деня, а вечер да не прекалявам, ако имаш време вечер може да пробваш и ти, не отнема повече от 5-10мин.
Деси, Анито е разкошна малка кукличка, е много е сладка! Heart Eyes
Олче, същото се отнася и за Ени, такова малко бижу е, сладуранка, много и отивам шапки на нея, радвам се, че не ги сваля, при нас такова нещо като шапка не се търпи за нищо на света! ooooh!
darling1981, Теодор е станала голям сладур, а ти се вясвай по-честичко при нас! Wink
zinaida, аз нещо не можах да видя снимките Rolling Eyes, надявам се скоро да немерите разрешение относно яслата! Hug
За режима: при нас единственото постоянно и сигурно нещо е, че вечеря към 20.00-20.30ч и после обикновено заспива веднага.Всичко  друго е мнооого относително. Tired

# 362
  • София
Дани Н., Ч.Р.Д!!! Много здраве, щастие и усмивки в твойта пълна къща ти пожелавам!

принцеске, чувствата МИ са взаимни и към твоето сладко, малко, нежно бижу... Heart Eyes

ронка, посмях се на вашия хранителен "режим", хич не може човек да каже отстрани, че има такива предпочитания госпо'ица Мария... Thinking За незапознатите, вметвам, че от сф моми на сбирката изглежда най - снажна и едра! Heart Eyes

Много, ама много съ-форумки са ми зачезнали от полезрението в последните седмици...
Didka_132, magdalena.savova, Kafenceto, Slyn4o, no_name, atlantica, Jylieta, ola, GANDIA, qnika, Gaja, dena_klv, ljusi, Nanny, Еnigma, petjoff, Nadeto_K, Мисис Т, маги79, Velvet_s, Mара Подробната.... и пр., не претендирам за сто процентова точност на "позорния" Mr. Green списък, споменавам имена, които не съм срещала скоро в темичката ни... Всичко наред ли е с вас, момичета? Rolling Eyes Praynig Heart Eyes

# 363
Belbey блазе ти на килограмите, аз пак почнах диетка, че се поотпуснах малко пък нали ще си идваме към БГ и трябва да изглеждам добре, да не каже родата колко дебела американка идва  Mr. Green за доматите
аз давах веднъж и излезнаха необработени и от тогава не давам Wink

Да,бе да,айде сега и дебела  Whistling Кога ще идваш?Да оставя кординати да се видим?  Hug

Desirée,Ани ти е голяма чаровница,а бати дай да го видим?
  Heart Eyes
ღолчеღ,няма нищо интересно покрай нас,аз като Жабче пълнея,вместо да отслабвам,спрях цигарите,надявам се нацяло.Отгоре на всичко и на диета и ще се мре  Mr. Green Мисля тази година да идем в апартамента в бургас и там да си направим почивка,така че ако има Бургаски мами ,които имат желание да се видим ,към юни/юли ще сме там Simple Smile
При нас е лудница,Дея плаче на градината,иска да си е с мен,не иска там,макар че и е интересно,започва отново танците,но съм пред дилема дали мажоретки или спортни....
Тита все повече не слуша  Mr. Green ,всичко ми разхвърля,прави белички,хилка ми се насреща като и се карам,катери се и в момента се опитва да влезне в една количка за кукли  Mr. Green Инат е...

Много ми е трудно вече на моменти да разбирам Дея,имам чувството че се обърквам,всичко което иска е с плач,всичко което не иска е пак с плач,не може спокойно да ми каже нищо ,ами първо ред сълзи и сополи,което на моменти и ме изнервя....Не знам какво става вече,тауж не е ревност,но и аз не знам....

Друго ново няма общо взето,под напрежение сме покрай нефтозавода,където работи моят мъж и в момента по голяма част от производствата са затворени,карат ги ан изпити,той го взе последният,но пак го преместиха /нали знаете как стават нещата в бг,не е да знаеш,а да имаш връзка/,та ако евентоално не го оставят мислим да излизаме навън....

А вие мислите ли да си направим една сборна среща през лятото  Rolling Eyes

Дани Нетева,честит рожден ден!

ронка  Heart Eyes  Hug и за красивата Мария  Heart Eyes

Ето ги Дея и Тея
http://www.facebook.com/album.php?aid=2032053&id=1573028072&saved

А това им е рожденният ден Simple Smile
http://www.facebook.com/album.php?aid=2030934&id=1573028072&saved

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:14 от Дея`

# 364
Жабче, според Ачовия стандарт малките направо си ядат! Като чета, проявяват любопитство към храната, щом искат от твоята.

Аз не меря колко грама яде, щото ще се отчая. Закуската е същото положение- насуква се в ранни зори и после не ще да се храни по устав. Тази сутрин закуската беше: няколко ръфки ябълка, четвърт банан, 2-3 хапки хляб и близване на капка кафе.

На обяд: супичка до отказ (ок. 20 лъжички), трохи франзела, 2-3 лъжички крем карамел.

Вечеря има или няма според това колко е ял през деня.

Тъй като яде малко количество, гледам да правя манджите по-концентрирани откъм калории и полезности. Водата е трудна задача, но имам надежда- идва сезонът на дините Simple Smile

И на мен ми се иска да го кърмя ритуално 2 пъти на ден, ама зъбоникне и се пристрасти.

Забелязвам, че има седмици, в които изглежда дебел и бузест, а след това като че ли се източва.

# 365
  • София
Деичка, убийствено са ти красиви щерките... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не че съм очаквала от себе си друга реакция освен възхита! Heart Eyes

Мамасита, покажи го Ачо да преценим ние дали и колко се е източил... Blush

# 366
Дея` Hug.Специално за теб-ето го бандюгата Grinning
Принцесите ти са прелестни Heart Eyes Heart Eyes,прелестниииии.
Пратих ти покана за приятелство във ФБ Wink,да мога да ви се радвам по-често,като не се появявате често тук Hug
За плача при Дея...до болка ми е познато за какво говориш Rolling Eyes.Миналото лято и есен бяхме в същата ситуация със Сашко,мислех да ходим при психолог,просто опитвахме какви ли не подходи,а резултат никакъв Confused.Но мина,и аз не знам как,така и не стигнахме до специалист.Но,знам за какъв кошмар говориш,на моменти е не просто изнервящо,а направо влудяващо...дано го преодолее каката ви скоро Praynig,на каквото и да се дължи това поведение(аз си го обяснявах с ревност,въпреки,че директно към сестра си Сашко не е имал никакви ''изблици'',само към нас с баща му Rolling Eyes).

А вие мислите ли да си направим една сборна среща през лятото  Rolling Eyes
На мен много ми се иска национална среща на априлчетата Flutter.Как звучи само ''национална среща'' Joy,почти като ''световно първенство hahaha
Ще ме прощавате,не съм много наред с главния днес Crazy

# 367
Честит рожден ден на  Дани Нетева и на  Вили !
 Жабче , много интересни занимания, благодаря. bowuu
 ღолчеღ, Теодор е същия лакомник, като  Елина и ако зависеше от него би ял от абсолютно всичко. Ама аз все го пазя(ама от какво и аз не знам) и все му е рано. В тази връзка, давали ли сте да опитат шоколад?
 princessa raia , ще си взема забележка. Embarassed
 Целувки от Теди на всички сладки куклички, който видях. Heart Eyes

# 368
Desirée,  Hug Сашко с тези устни и тези красиви очи...Мале,мале как ще го опазвате  Heart Eyes Пу.Пу  Heart Eyes
Поканата-приета с най голямо удоволствие  Party  Hug

Деси,аз наистина мислех също да опираме до психолог,ето днес става,обличаме се,мие се тя сама,очи и зъби ,идва и започва насреща ми да плаче,питам аз съвсем нормално "какво има,миличка,защо плачеш",реакция никаква,започва още повече да плаче,започвам да питам,дали не я боли нещо,лошо ли и е,ами нищо не ми се отговаря освен плач...
Наистина си мисля,че може би се дължи на ревност,но аз не я усещам,не е някакси показна,а прикрита  Tired Започвам да се мисля за лоша майка,защото повярвайте ми наистина е страшно изнервящо,а в същият момент оправям Тея,която тича из вкъщи и понякога страшно се развиквам,но не издържам,пробвам с добро,става лошо....Ще поговоря с нея...

Hug Ами ако се съберем достатъчно желаещи,можем да спретнем една среща набързо за някой уикенд другият/по другият месец,някъде в средата ,че да ни е наблизко на всички  Hug
П.с Нищо ти няма,даже мен зарази с положителна енергия  Hug

Олчеее,искам снимки  Crossing Arms И хич не се крий  Heart Eyes

# 369
Ех, от няколко дена все се каня да пиша... ама все не успявам.
Сега съм оставила Виктор да спи при майка ми, 4е аз имам да свърша мнооого неща, но реших първо да драсна някой ред.
Дея, много са сладки мадамите! Какви са еднакво облечени! Страхоооотни!
Desirée, голяма са ми слабост тези твоите дечица - много са сладки! Simple Smile))
Ма ло, бързо възстановяване ти желая и гледай на пред! Егати случая!!!!
Вери, аз давам на нестле - джуниър. Като обаче започнах да го разреждам с прясно мляко. Не го варя предварително, нали уж е пастьоризирано. Аз не съм фен на голямото предпазване и презастаховане от към храна. Е, по принцип, според схемата по която го захранвам, трябва да изчакам с прясното мляко до 18 месеца.... но така или иначе го записах на кухня (а там готвят с мялко) затова реших да го пробвам и да пие мляко. Прие го добре.  Дали ще изяде 200 гр  мляко в кремчето или ще го изпие ми се стува обсолютно едно и също!
Да попитам храната (това което е различно) на втора група по хубава ли е от тази на първа?
За режима: аз се пробвах да го прехвърля на един сън Виктор още около годинката и се получи. Сега сутрин се буди към 8:30.
Закуска към 9:00 - каша или плодово кис мляко, кис мляко с бисквити (обаче отделно, ако са вътре ги плюе)
Около 12:30 обяд - основното от кухнята (но май не му е голям фен) и за десерт плодово пюре или плодче
И ляга да спинка по 2,понякога дори 3 часа.
Към 16:00 кремчето от кухнята
Към 19:00 супата от кухнята с 2 сухара и половин филийка хляб за ръбане и за десертче пл. пюре с кис мялко или кисел му правя аз с много плодчета вътре.
Към 21 - 22:00 ч изпива 240 мл мляко и заспива.
Сутринта към 5 - 6:00 ч пак се буди за мляко.
Аз добавам към млякото каша или бисквитки.
Момичета май намерих удачна детегледачка!!! За сега е супер - Виктор я командори и я кара да пълзи след него под катерушките.... и тя пълзи! Simple Smile)) Голяма са лудница. Той много я хареса. Днес тя го изимитира как киха и той като започна да се залива от смях  Joy и тя жената киха ли киха... а той само дето не се затъркаля да се хили! Simple Smile))
Започна много точно да обяснява какво иска - на кончето... на люлката, ама ако го сложа с лице към пързалката се сърди.. той примерно е решилл, че иска да е с лице към блока и обяснява много внятно както точно иска. Как може да казва само "ъъ-ъ-ъ-" и да ставя ясно не знам, но .... става! Simple Smile
Ами стига толкова....
Момичета,  хайде в неделя на разходка? Ако сте свободни да мръднем към морската, че аз друг ден скоро няма да почивам. Утре здраво захапвам.
Поздрави на всички мили мами и дечица!
Поимено исках да пиша разни работи... но забравих!
АААА ДА!!! Дани, ЧРД! Желая ти Много здраве,  щастие, спокойствие и хармония  в товя многолюден и весел дом!

# 370
ЧРД на Дани Натева и Вили! Да сте здрави и много щастливи! bouquet
Ей Дея аз нямам фейс можеш ли като Чоки да ги направиш да се виждат? Ние ще си идваме към края на август и мислим да отскочим до Несебър, та ако сте навити може да се видим?
Също и със Софиянки може да направим една срещичка към края на Август а като дата ще ви кажа като наближи август и направим плана къде колко дни, че нашето ще е околоБългарско пътешествие от София, Видин до Несебър Mr. Green
Десирее хубавото Ани става още по-хубаво, а за чаровния и батко няма да говоря Heart Eyes
Дарлиин виждам че хубавецът Теди много ти помага с подреждането Mr. Green
Дея Hug да са ти здрави и много обичани девойките много са готини и сладки Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:07 от Мимето*

# 371
Ей Дея аз нямам фейс можеш ли като Чоки да ги направиш да се виждат? Ние ще си идваме към края на август и мислим да отскочим до Несебър, та ако сте навити може да се видим?Също и със Софиянки може да направим една срещичка към края на Август а като дата ще ви кажа като наближи август и направим плана къде колко дни, че нашето ще е околоБългарско пътешествие от София,

Готово  Hug

http://www.facebook.com/album.php?aid=2032053&l=8df79bb7e8&id=1573028072

http://www.facebook.com/album.php?aid=2030934&l=473070264e&id=1573028072

snesh ,благодаря ти   bouquet Аз те съветвам все пак да не и имаш 100% доверие на детегледачката,сложи някоя камера или нещо подобно да снима вкъщи докато тя е с детето,за всеки случай  Wink

# 372
  • София
Деичка, вече ще ме линчуват, на една страница по 3 -4 мои постинга... Embarassed
Ето за теб специално снимки:
Тези са сравнително по - нови и на двамата.
От рождения ден на Велизар.
Срещата в Борисовата, миналата неделя.

Не можеш да се оплачеш... Mr. Green

Ох, защо ми пуснахте мухата за НАЦИОНАЛНА СРЕЩА...? Нали знаете, че ми е слаб ангелът. Blush
Хайде да харесаме някое хотелче в центр. Б-ия, за да е горе-долу еднакво като разстояние за всички и да резервираме за някой уикенд през лятото... Praynig Praynig Praynig
Първата общонационална среща от отчетната на Вели спретнахме, като бяха точно на тази възраст, на която е Елина сега... Голям бебешки купон стана. Бяхме в Априлци. Rolling Eyes

# 373
ааа Олче да ги нямаме такива аз се радвам че пишеш по-често Mr. Green да не сам само аз Wink

# 374
Няма се даваш  Mr. Green ,никой няма да ти каже нищо,ти тук си душата на темата  Heart Eyes
Ето най прекрасниет деца,да ги нацелуваш  Heart Eyes
А тази ми е любима  Heart Eyes
http://arwen.snimka.bg/family/prolet-2010.497385.18507048

Общи условия

Активация на акаунт