Перла: Хубав, по-хубав, най-хубав - Къванч! - Епизод 33

• 37 448
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
lol4e Благодаря за снимките Това ангелче му трябва ама не му увира главата

Според мен даже и коремче е пуснал

# 586
# 587
# 588
# 589
# 590
Още от Анталия

http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=2021734

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 13:41 от dterziiska

# 591
ХУБАВ НЕДЕЛЕН ДЕН И ОТ МЕН!

dterziiska , сърдечно благодаря за линковете - някои неща ги бях изпуснала.
Мисля, че нещата , както се случиха снощи, са напълно нормални. И се печели, и се губи. Конкурси има всяка година - всеки път наградите сменят притежателите си. Самият факт, че  К.Т. е сред номинираните, само по себе си, е голям успех. Той се състезаваше с по- опитни и рутинирани актьори. Да не забравяме, че през 2009 му връчиха награда за най-добър млад актьор.....и е така - той е просто един млад актьор, с бърза и успешна кариера, но има още да се учи.Така, че всичко е пред него. Сещам се за Мерил Стрийп - номинирана е 15 пъти за Оскар и го е печелила , май,  два или три пъти. Самата тя казва - да те номинират, точно тебе, от цялата плеяда ДОБРИ актьори е голяма победа, все едно си взел Оскара. Къванч има своите големи победи, а е едва на 27 години. Лично аз смятам, че всичко му се случва твърде бързо и за това е несигурен, нервен, объркан. Влезе в голямата игра, без да е намерил своя стил и амплоа. Учи се още, както сам казва, но огромният медиен интерес го превръща в PR продукт и по-скоро му пречи. mimolka и аз, и ти да сме на негово място ще ни се потят ръцете... и не от амбиции за награда, а от това, че в никоя минута не си анонимен, че се следи всяка твоя стъпка, че ти се радват, но и злорадстват по твой адрес, че нямаш личен живот,че трябва да си винаги във форма, за да си на върха, а това създава огромно напрежение...На мен ми е много интересно  в каква насока ще се развие Къванч - и като актьор и в личен план.

# 592
ХУБАВ НЕДЕЛЕН ДЕН И ОТ МЕН!

dterziiska , сърдечно благодаря за линковете - някои неща ги бях изпуснала.
Мисля, че нещата , както се случиха снощи, са напълно нормални. И се печели, и се губи. Конкурси има всяка година - всеки път наградите сменят притежателите си. Самият факт, че  К.Т. е сред номинираните, само по себе си, е голям успех. Той се състезаваше с по- опитни и рутинирани актьори. Да не забравяме, че през 2009 му връчиха награда за най-добър млад актьор.....и е така - той е просто един млад актьор, с бърза и успешна кариера, но има още да се учи.Така, че всичко е пред него. Сещам се за Мерил Стрийп - номинирана е 15 пъти за Оскар и го е печелила , май,  два или три пъти. Самата тя казва - да те номинират, точно тебе, от цялата плеяда ДОБРИ актьори е голяма победа, все едно си взел Оскара. Къванч има своите големи победи, а е едва на 27 години. Лично аз смятам, че всичко му се случва твърде бързо и за това е несигурен, нервен, объркан. Влезе в голямата игра, без да е намерил своя стил и амплоа. Учи се още, както сам казва, но огромният медиен интерес го превръща в PR продукт и по-скоро му пречи. mimolka и аз, и ти да сме на негово място ще ни се потят ръцете... и не от амбиции за награда, а от това, че в никоя минута не си анонимен, че се следи всяка твоя стъпка, че ти се радват, но и злорадстват по твой адрес, че нямаш личен живот,че трябва да си винаги във форма, за да си на върха, а това създава огромно напрежение...На мен ми е много интересно  в каква насока ще се развие Къванч - и като актьор и в личен план.

pkaneva, напълно си права! И аз мисля като тебе, но понеже съм много пристрастена, ми се иска да се случват невъзможни неща. Иначе всичко си е в реда на нещата. Талантлив е и е много млад още /трета година е вече, доколкото си спомням от предишните интервюта, в театралната академия/, но ми се струва, че върви в правилната посока и не съм съгласна с мненията, че се е възгордял и хвърчи. Напротив твърде улегнал и зрял ми се струва за неговата възраст!
Можем само да пожелаем успех на такъв млад човек и да му се възхищаваме от сърце! / Нищо, че е глътнал топката, пак е хубав!

# 593
  • "Перла"
pkaneva   Simple Smile
Би трябвало добре да е премислил нещата,преди да каже -да,влизам в този водовъртеж, да му е ясно,че това го чака.Пак ще кажа-не виждам развитие в него.Интересно ми какво  ще стане нататък,така както със С.Й.
Ще видим. Simple Smile

# 594
# 595
# 596
След снощните вълнения, днес героите май са уморени?!

Хайде нещо за ободряване!

# 597
# 598
# 599
Този фестивал в Анталия  раздавал награди на тези сериали, които са в топ-десятката по рейтинг за годината.
Интересно ми е, през 2006г., дали и "Перла" е имала рейтинг, включващ я в 10-те НАЙ , за да бъде с номинации за фестивала. Някой беше писал, че в Турция сериалът не се радвал на чак такъв огромен успех.

Общи условия

Активация на акаунт