Перла: Хубав, по-хубав, най-хубав - Къванч! - Епизод 33

• 37 390
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер
За пръв път виждам Мехмет толкова притеснен Наистина осъзна колко му липсва Инджи Ще даде всичко за да бъде с нея Тя го направи и човечен - готов е даде всичко на семейството на починалия работник
Сега започват най тежките моменти за Инджи Далече в скалите борейки се с един психопат Енгин си помисли че като е отдушник за Инджи тя ще забрави Мехмет само че нейната любов е толкова голяма че нищо друго няма значение

# 676
Играта на актьора, който играе Енгин е много добра. Но

# 677
Добър вечер
За пръв път виждам Мехмет толкова притеснен Наистина осъзна колко му липсва Инджи Ще даде всичко за да бъде с нея Тя го направи и човечен - готов е даде всичко на семейството на починалия работник
Сега започват най тежките моменти за Инджи Далече в скалите борейки се с един психопат Енгин си помисли че като е отдушник за Инджи тя ще забрави Мехмет само че нейната любов е толкова голяма че нищо друго няма значение

Просто ми липсваш.Да можеше да си до мен.Имам огромна нужда от теб.
Аз винаги се нуждая от теб!Когато те няма животът като че ли спира.

# 678
# 679
# 680
# 681
Миски, на снимката, на която е Сюнгюлчето с чичето, виждате ли какво пише в долния десен ъгъл: Super kulup!
Е, аз не разбирам турски, но го преваеждам като  - супер калъп, т. е. двойка или нещо подобно. Сори, ако съм обидила някой!

# 682
Миски, на снимката, на която е Сюнгюлчето с чичето, виждате ли какво пише в долния десен ъгъл: Super kulup!
Е, аз не разбирам турски, но го преваеждам като  - супер калъп, т. е. двойка или нещо подобно. Сори, ако съм обидила някой!

Лорче,не така,по-внимателно с нашите сърца.
Не си даваме момичето на кой да е. #Crazy
kulup е клуб.
Двойка е cift.  bouquet

# 683
# 684
# 685
# 686
# 687
# 688

Ех, това "специално приятелство"!?

Много е специално, наистина. Повярвахме.

# 689
Ох, момичета, нашата Роза с този грозен "жабок" - Халит Ергенч не я възприемам, сори!

Общи условия

Активация на акаунт