FarmVille 23-та тема

• 33 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
с риск да ме нахокате ама да си попитам  Mr. Green
кучето ми порасна, дадох му един от кокалите от гифтовете
сега мина на левъл 2 и после  Thinking

Продължаваш да го храниш на 24 часа с кокалите  Peace

а мерси  Heart Eyes
и така докога колко левъла трябва да стане

# 226
  • На плажа
Въпрос-Имах 5 FV,а днес,като си отворих фермата нямах нито един,къде по...... изчезнаха паричките мииии  #Cussing out

# 227
Ще полудея - квадратче - Сейвинг 2 минути, квадратче - Сейвинг 5 минути....ааааааа #Cussing out

# 228
Въпрос-Имах 5 FV,а днес,като си отворих фермата нямах нито един,къде по...... изчезнаха паричките мииии  #Cussing out
И при мен се случи на единия профил. От 9 мисля на 1 Fv отидох. Преди малко довабих от супер бонуса уж 3FV и ми станаха общо 2FV  Shocked

# 229
Хораааа, помощ, опитвам се да отворя Фермата, обаче всеки път ми даваче интернет не може да се свърже, а иначе ФБ ми го отваря без проблеми, така ми дава и на Трезорите-не може да се свърже!!!Пак ли има проблем със Зинга  #Cussing out Другите игри ми ги отваря  #2gunfire

# 230
Хораааа, помощ, опитвам се да отворя Фермата, обаче всеки път ми даваче интернет не може да се свърже, а иначе ФБ ми го отваря без проблеми, така ми дава и на Трезорите-не може да се свърже!!!Пак ли има проблем със Зинга  #Cussing out Другите игри ми ги отваря  #2gunfire

На мен не ми се отваряха всички игри във фейса включително и фермата обаче след като рестартирах модема се оправи.Пробвай и ти.А относно този пакет с 3 кеша вчера взех 2ри такъв и имам общо от пакети 6 кеша но доколкото разбирам вие втория пакет сте го взели 2 пъти такали или греша???  Thinking Thinking

# 231
  • Русе
И при мен е така цял ден,един-два пъти отвори и сега не иска и това е!

# 232

На мен не ми се отваряха всички игри във фейса включително и фермата обаче след като рестартирах модема се оправи.Пробвай и ти.А относно този пакет с 3 кеша вчера взех 2ри такъв и имам общо от пакети 6 кеша но доколкото разбирам вие втория пакет сте го взели 2 пъти такали или греша???  Thinking Thinking

аз взех по един път двете седмици - т.е. взела съм общо 2 пъти. Трети не ми даде.

# 233
Според мен даде 2ри, защото е различен

# 234
  • Варна

[/quote]

аз взех по един път двете седмици - т.е. взела съм общо 2 пъти. Трети не ми даде.
[/quote]

Аз пробвах да взема 2 пъти бонуса от първия линк, но ме прати направо във фермата, т.е. според мен повече от един път не може  да се вземе.
Този втория е различен, и аз досега взех от всичките ми акаунти, в които съм взела и от първия.

# 235
И при мен се получи втория път с бонуса. Благодаря   bouquet

# 236
А да ви питам как става номера да се включваш в няколко мисии  Thinking,на мен ми дава само в една,после ако искам втора,трябва да напусна първата  Tired
сори ,ако е обяснено,не съм чела много назад  Embarassed

# 237
Направо ми опъва нервите тъпата ферма  Close

Само на домашния компютър.
Имам 2 надписа "сейвинг тинтири-минтири" и насях между тях.
Вчерашната ми мисия се прецака. Доматите изсъхнаха щото така и не се отвори.
Ооооооооох що не я направиха платена от първи април, даги пита човек  Crossing Arms

# 238
Аз втори ден не мога да влезна.
И мисията ми мина, и насажденията са ми се скапали, и малкото куче е избягало. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 239
А да ви питам как става номера да се включваш в няколко мисии  Thinking,на мен ми дава само в една,после ако искам втора,трябва да напусна първата  Tired
сори ,ако е обяснено,не съм чела много назад  Embarassed

Не може в няколко мисии - една по една само.

Общи условия

Активация на акаунт