FarmVille 23-та тема

• 33 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Да ви питам нещо как може да си премахна съседи който вече не играят без да ги изключвам от приятелите.

# 241
Офф нещо фейса ми прави магарии от обяд даже неще и да се отваря.  Crazy Mr. Green Не се притеснявам нахранил съм кучетата посевите ще са готови утре.  Blush

# 242
Да ви питам нещо как може да си премахна съседи който вече не играят без да ги изключвам от приятелите.

да, отиваш на съседи горе в опциите до  free gifts, play, my neighbors и от там премахваш съседи

# 243
Трябваше да направят някаква разлика между женското и мъжкото куче.Аз като си взех първото нямаше никаква разлика само човек да си мисли че е женско или мъжко аз даже може да си избера женско и да го кръстя с мъжко име.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 244

да, отиваш на съседи горе в опциите до  free gifts, play, my neighbors и от там премахваш съседи
Hugмного благодаря

# 245
Сега си направих 3ти фалшив акаунт и за точно 10 мин направих 16 кеш.Обяснявам подробно как.Взимате червения медал за декорации-копувате бали,животни-осиновявате животно, автоматично взимате червен медал за подаръци в кутията-подаръците се трупат от другите медали и от осиновените животни,взимате сив медал за постройки-копувате тенти по 1000 жълтици и огради-копувате огради и от другите ви акаунти си пратете съседство и със новата опция ще вземете 10,000 общо и това е.  Laughing

С риск да ме наречете "малоумна" ,ще попитам как си осиновявате животни в новите акаунти след като първоначално има само 1 съсед.На стената няма нищо
Някъде в темата прочетох ,че копираш линка от друг акаунт, но при мен това не става.Боря се от един час да си намеря животно за осиновяване ,но без резултат.Помощ  Hugтрябвя ми още 1 книжен лев  newsm78

# 246
Сега си направих 3ти фалшив акаунт и за точно 10 мин направих 16 кеш.Обяснявам подробно как.Взимате червения медал за декорации-копувате бали,животни-осиновявате животно, автоматично взимате червен медал за подаръци в кутията-подаръците се трупат от другите медали и от осиновените животни,взимате сив медал за постройки-копувате тенти по 1000 жълтици и огради-копувате огради и от другите ви акаунти си пратете съседство и със новата опция ще вземете 10,000 общо и това е.  Laughing

С риск да ме наречете "малоумна" ,ще попитам как си осиновявате животни в новите акаунти след като първоначално има само 1 съсед.На стената няма нищо
Някъде в темата прочетох ,че копираш линка от друг акаунт, но при мен това не става.Боря се от един час да си намеря животно за осиновяване ,но без резултат.Помощ  Hugтрябвя ми още 1 книжен лев  newsm78

Сега откакто групираха съобщенията по-лесния вариант е да се отвори фалшивата от друг браузър и там да се зареждат линковете за осиновяване. С десен бутон върху картинката на животното на стената, избира се да се запамети адреса на възката и се отива в другия браузър, където е фалшивия аканут логнат и се зарежда връзката, отваря се фермата и даваш дом на животното. Между другото ако са свършили животните на стената ти можеш да влизаш в приятели на приятели (повечето не са си скрили стената за приятели на приятели) и да копираш техните животни. 1 паричка можеш да спечелиш ако си пратиш лилава мистерионза кутия от безплатните подаръци, често първия подарък е 1 паричка.

# 247
Моите последни придобивки:

# 248
Лилянчо благодаря за бързият и изчерпателен отговор

# 249
  • На плажа
Искам да попитам,какво означава публикацията на която са изобразени момче и момиче,които държат някаква полупразна купа и имат отчаяна физиономия  Mr. Green
На текста пише ХР...

# 250
Вчера си провалих мисията с ориза . Не можах да вляза и той взе че изсъхна.

# 251
  • London
Искам да попитам,какво означава публикацията на която са изобразени момче и момиче,които държат някаква полупразна купа и имат отчаяна физиономия  Mr. Green
На текста пише ХР...

Като спреш да насаждаш то се появява автоматично, просто натисни аксеп и ще ти се появи на стената. Wink

# 252
  • На плажа
На текста пише ХР...

Като спреш да насаждаш то се появява автоматично, просто натисни аксеп и ще ти се появи на стената. Wink
А може ли да не го публикувам,че не ме кефи....

# 253
  • London
На текста пише ХР...

А може ли да не го публикувам,че не ме кефи....

Ха ха ха май се вързах нещо ама карай ...

# 254
А да ви питам как става номера да се включваш в няколко мисии  Thinking,на мен ми дава само в една,после ако искам втора,трябва да напусна първата  Tired
сори ,ако е обяснено,не съм чела много назад  Embarassed

Не може в няколко мисии - една по една само.
странно  Rolling Eyes,няколко от моите съседи публикуват едно след друго,че са се включили в няколко мисии  newsm78,даже питах една съседка,но не ми отговори  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт