FarmVille 23-та тема

• 33 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На мен от златното яйце ми се падна златна кокошка. Отчете ми го като отваряне на мистери бокс.

# 601
  • София
Да се оплача почна да строя ботаническата,излезнах от играта за да си пусна кокво искам за нея.И като влязох отново ми беше взела 29 доларчета и ботаническата беше завършена  Twisted Evil Close #Cussing out #2gunfire ( а нищо не съм натискала)  #Cussing out
sy]oto se sluci is men imah 31 , ostanaha 3 dolara wze mi 29 i mi e e postroena. neznam kakwo stana
същатат история , сега си останах с 3 долара яд ме е до полуда .
И мен ме е яд та ще се пръсна, а толкова си ги кътках  #Cussing out Twisted Evil

Бутона complete now за какво е?
Ако е натиснат погрешно да не е равносилно на закупуване на готова градина?

# 602

Обикновено това са прави НА съседи които НЕПРЕКЪСНАТО пускат НА СТЕНАТА ЖЕЛАНИЯ ЗА ДА ИМ ПРАЩАТ НЕЩО,  а те НИКОГА НИЩО НЕ ПРАЩАТ на съседите си. ПОМИСЛЕТЕ СИ дали Вие не сте от тази група съседи - ПРОСТО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ СТЕНАТА И СИ помислете ХУБАВО.

Чета редовно форума и съм регистрирана отдавна, но не пиша. Писах сега защото дамата ми беше съсед и аз също съм я премахнала от съседите си, защото освен желания за подаръци, тя на никого не помагаше. Съжалявам, но не бих се включила ако не бях видяла отново желението и за нов подарък само 2 страници след оплакването и за мисиите.
Съжалявам, но мисля, че това е форум за мнения на всички. Приятна вечер.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 23:16 от sns

# 603
  • ах, морето...
Да се оплача почна да строя ботаническата,излезнах от играта за да си пусна кокво искам за нея.И като влязох отново ми беше взела 29 доларчета и ботаническата беше завършена  Twisted Evil Close #Cussing out #2gunfire ( а нищо не съм натискала)  #Cussing out
sy]oto se sluci is men imah 31 , ostanaha 3 dolara wze mi 29 i mi e e postroena. neznam kakwo stana
същатат история , сега си останах с 3 долара яд ме е до полуда .
И мен ме е яд та ще се пръсна, а толкова си ги кътках  #Cussing out Twisted Evil

Май да и за това се е полу4ило така. Sad

# 604
Преди малко влезнах във фермата, и веднега натиснах да излезна..Но междувременно се появи някакво съобщение за  някаква гореща оферта...Само дето докато натисна каквото и да е , изчезнах от фермата.. На някой друг появявало ли се е, да знам дали да ме е яд...

Горещата оферта е, че само сега и веднага ако си закупиш ФВ пари с истинкси има понижение на цените Simple Smile

# 605
  • София

Точно за това е, да се завърши веднага, а не да се чака помощ от съседите.

Обикновено това се прави НА съседи които НЕПРЕКЪСНАТО пускат НА СТЕНАТА ЖЕЛАНИЯ ЗА ДА ИМ ПРАЩАТ НЕЩО,  а те НИКОГА НИЩО НЕ ПРАЩАТ на съседите си. ПОМИСЛЕТЕ СИ дали Вие не сте от тази група съседи - ПРОСТО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ СТЕНАТА И СИ помислете ХУБАВО.

Ти за това ли се регистрира? Да дойдеш и да си пльоснеш поста ей така, без да познаваш никого от темата и без да знаеш кой как си води играта? Най-лесно е да даваш акъл и да критикуваш, без грам познания за ситуацията, типична българска черта за съжаление  ooooh! !

# 606
Ботаническата градина само декорация ли е или служи за нещо?

# 607
  • София

А не пита ли поне 2 пъти сигурни ли сте и наистина ли сте сигурни че искате да си купите
глупост за толкова кеш, или направо ти ги прибира?

# 608
  • София

А не пита ли поне 2 пъти сигурни ли сте и наистина ли сте сигурни че искате да си купите
глупост за толкова кеш, или направо ти ги прибира?

Не знам. Аз със моите нещастни 6 кешчета, дори и да исках да си купя градината, не бих могла.

Ботаническата градина само декорация ли е или служи за нещо?

Само декорация е.

# 609
  • UK
Ботаническата градина след това може да влиза в склада, нали? Понеже е готина, но сега нямам място за нея...

# 610
  • Кърджали
Преди малко влезнах във фермата, и веднега натиснах да излезна..Но междувременно се появи някакво съобщение за  някаква гореща оферта...Само дето докато натисна каквото и да е , изчезнах от фермата.. На някой друг появявало ли се е, да знам дали да ме е яд...

Горещата оферта е, че само сега и веднага ако си закупиш ФВ пари с истинкси има понижение на цените Simple Smile

А мерси, не ща ... Нищо не съм изтървала значи.
Тия дни и аз се зарибих с фалшиви акаунти, основон за даси пращам хайванчета. С кутиите съм скарана, все ми се пада това, което най - малко искам.

# 611
Ботаническата градина след това може да влиза в склада, нали? Понеже е готина, но сега нямам място за нея...

Да, моята веднага влезе в склада след построяването.

# 612
  • UK
А, това е хубаво. Значи може да си построя и още една след това. Simple Smile

# 613

Обикновено това са прави НА съседи които НЕПРЕКЪСНАТО пускат НА СТЕНАТА ЖЕЛАНИЯ ЗА ДА ИМ ПРАЩАТ НЕЩО,  а те НИКОГА НИЩО НЕ ПРАЩАТ на съседите си. ПОМИСЛЕТЕ СИ дали Вие не сте от тази група съседи - ПРОСТО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ СТЕНАТА И СИ помислете ХУБАВО.

Чета редовно форума и съм регистрирана отдавна, но не пиша. Писах сега защото дамата ми беше съсед и аз също съм я премахнала от съседите си, защото освен желания за подаръци, тя на никого не помагаше. Съжалявам, но не бих се включила ако не бях видяла отново желанието и за нов подарък само 2 страници след оплакването и за мисиите.
Съжалявам, но мисля, че това е форум за мнения на всички. Приятна вечер.

Извинете ме ,че не съм отговорила на неверните нападки ,но чак сега  успях да седна да ви пиша .
      Мила госпожа- за да ми е пълна стената със желания това значи  че аз съм изпратила  толкова и чак тогава съм публикувала какво да ми изпратят на мен.Мисля ,че това е едно от правилата на играта изпращаш на 30 съседи подаръци и след това от стената можеш да изпратиш на тези които са публикували  .Аз май се досещам коя е тя ,и наистина чете форума ,защото веднага щом като писах тук тя се отказа от мисията.Но не се е отказала от съседството ,напротив днес и изпратих подарък.Ако ли пък греша ,се извинявам и нека се представи и да каже колко подаръка ми е изпратила и аз не съм върнала.Няма такъв

# 614
Абе вие сериозно ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт