Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 115
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
готово  Peace

Ако някой, вече поръчал от асда, на който са ми приели картата се смили над мен, нека ми пише на лични да задам няколко въпроса Simple Smile

# 361
BebEshOnDeL  кой посредник използва и за колко време ти дойдоха нещата Rolling Eyes

# 362
  • Малка къщичка - близо до морето!
  Здравейте!
 Някой дали е поръчвал от kiddicare.com и, ако да -можете ли да ми кажете някакви отзиви за качеството и дали приемат български карти?

Благодаря!

# 363
BebEshOnDeL  кой посредник използва и за колко време ти дойдоха нещата Rolling Eyes
Алезар. 12 дни.  Peace

# 364
Алезар. 12 дни.  Peace
Благодаря ти   bouquet
За съжаление почиват Confused

# 365
Алезар. 12 дни.  Peace
Благодаря ти   bouquet
За съжаление почиват Confused
Да и аз смятах да пускам ена поръчка, но ще изчакам до 11ти- само 1 семица има.

# 366
  • В мечтите
.

# 367
BebEshOnDeL, поръчката ти от последния курс на Алезар ли е, че се чудих днес дали ще дойде буса им преди празниците?

# 368
Момичета търся акумулаторен мотор или кола може ли да ме насочите къде са най-изгодни?Благодаря.

# 369
Момичета търся акумулаторен мотор или кола може ли да ме насочите къде са най-изгодни?Благодаря.

Доколкото знам,в Амазон  Simple Smile

# 370
BebEshOnDeL, поръчката ти от последния курс на Алезар ли е, че се чудих днес дали ще дойде буса им преди празниците?
Поръчката е от буса, пристигнал в петък  Peace

# 371
Поръчката е от буса, пристигнал в петък  Peace

bouquet

# 372
  • По широкия бял свят
Момичета, моля за малко помощ при определяне на размера. Видях таблицата с мерките, но не мога да се ориентирам, защото съм бременна в 7м. Харесала съм си този панталон http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/maternity/materni … 3,default,pd.html .

# 373
Момичета, моля за малко помощ при определяне на размера. Видях таблицата с мерките, но не мога да се ориентирам, защото съм бременна в 7м. Харесала съм си този панталон http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/maternity/materni … 3,default,pd.html .

Когато поръчваш дрехи за бременни, поръчвай размера си от преди да забременееш, те са съобразени, т.е. ако си били номер 12 преди да забременеш, сега поръчай пак 12 за бременни, или пък ако много си качила поръчай максимум 14.

# 374
  • По широкия бял свят
very nice , много благодаря. Hug И аз си мислех така, но не бях сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт