Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 920
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Разгледайте ето този сайт: http://www.mandco.com/Kids/icat/10030
  bouquet

# 196
Здравейте ,имам нужда от вашата помощ  :..................

Сандалките съм ги виждала наживо. Не стават детето да ходи с тях. Това са бебешки обувки за количката. Може и да ви станат 12-18, зависи от крачето. За ръста и теглото, които си дала, близо сте до нашите размери. Аз вземам 1-1.5 размер. Точно са ни и ще ни стават, изглежда, цяло лято. Дрешките на Next от миналата година, 9-12 месеца, също още ни стават.

# 197
  • София
Има ли някой,който скоро да е направил успешна поръчка от Debenhams до UK,и ако да моля да сподели с каква карта?Видях,че в началото на темата е зададен този въпрос,но имаше само един отговор,който не беше много обнадеждаващ.Предварително,благодаря!

# 198
  • София
Има ли някой,който скоро да е направил успешна поръчка от Debenhams до UK,и ако да моля да сподели с каква карта?Видях,че в началото на темата е зададен този въпрос,но имаше само един отговор,който не беше много обнадеждаващ.Предварително,благодаря!
Аз се опитвах преди 2-3 месеца и не успях, това, което съм чела в тематат е, че първата поръчка минава, а втората не, при мен и с първата не се получи.

# 199
Имате ли информация дали днес е пристигнал буса на Алезар?

# 200
Картата ми е Мастъркард на ОББ. Аз лично не съм "общувала" с никой от АСДА. Моите приятели в Англия се обадиха по телефона, да питат защо не е доставена поръчката.
А какъв адрес даде?

# 201
  • Плевен
Mina_21 ,
ще ти бъда много благодарна за размерите!  bouquet  Би ли споделила, дали панталона изглежда, като на снимката? Пък, ако и снимка пуснеш, ще съм ти вечен фен! Grinning
Още нещо да попитам - когато го поръча, наличен ли беше, или с отложена доставка?
Благодаря за включването!

Нямаш грижи, ще го снимам , само че утре, че сега детенце спи. Иначе изглежда като на снимката , даже и по-добре Simple Smile Тогава си беше наличен, да.
И аз много му се чудих на този панталон, ако може да напишеш раазмерите тук. Аз съм за 10-ка според таблицата,но по твоя ще се ориентирам по-точно.

# 202
нади_миши по тяхната таблица и аз съм за 10-ка, но 8-ца ми стават идеално. Лошото е, че за момента съм поръчвала само поли, блузи и потници. И аз се колебая за панталоните / и то точно за тези, даже имам блузката вече  Laughing / Но смятам да рискувам и да пусна пак 8-ца  Rolling Eyes

# 203
Mina_21 и аз ще изчакам снимчицата Simple Smile.

# 204
Още един въпрос:
Някой успял ли е да направи успешна поръчка от Secret Sales със своя карта до адреса на превозвач?

# 205
Привет пак! Grinning
На майтап реших да пусна малка поръчка от АСДА, като платх с кредитна карта на ПИБ.И работата взе че стана, приеха ми поръчката, а интересното е че преди 3 месеца като пробвах с със същата карта, тогава не се получи....сега остава да чакам потвърдителен мейл и да видим дали ще имам разправии...дадох адреса на Гъбко, нямам приятелски адрес. Rolling Eyes
Оооо, даже съм получила вече потвърдителен мейл.

# 206
  • Плевен
rummi_pl, аз точно по твоята информация съм поръчала същата блузка рамер 8  Laughing . Утре ще я получа и както и една розова пола, май пак ти я беше показала. Предполагам, че ще се ориентирам по-лесно, но размерите на панталона.

# 207
  • Бургас
Оооо, даже съм получила вече потвърдителен мейл.
Не бързай да се радваш  Mr. Green И аз получих потвърдителен имейл, и сумата е блокирана в банката....но до тук... След няколко дни проверих в ордер детайлс и всички артикули бяха със статус отменени...  Sad Сега трябва да си изчакам 45 дневния срок, за да ми освободят паричките ...  Peace
Все пак ще се радвам да споделиш какво е станало при теб. Аз дадох на Е. адреса...Ако трябва и с друг ще опитам.
А, да...Изрових си още една международна дебитна на ОББ - и тя ще бъде хвърлена в боя.   Twisted Evil

# 208
ооо, аз даже не се радвам  Laughing Честно казано, предпочитам да ми стоят парите блокирани, отколкото да имам разправии с тях.
Ще пиша какво е станало по-натаъка, мерси за инфото.  bouquet
Кажете от кой сайт мога да намеря бельо за 1.5- 2 год.(слипчета и потници)

# 209
  • Бургас
Кажете от кой сайт мога да намеря бельо за 1.5- 2 год.(слипчета и потници)
Marks&Spencer  Peace
А, то и аз нямам разправии с тях...Вчера ме увериха, че не виждали причина да не ми бъде изпълнена поръчката, но все още си е на този хал. Явно няма да я бъде. И сега седя и си чакам паричките, че да ги бухна в другата карта и да видя там каква ще я забъркам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт