Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Някои сайтове не приемат дебитни. Например Маркс и Спенсър изрично са записали, че не приемат Виза Електрон.

Никой сайт не може да различи по номера на картата дали една карта Виза, била тя Електрон, Голд, Бизнес или подобни, е кредитна или дебитна! Само в банката издател знаят това, съответно и нейния притежател!  Peace Причините за отказани поръчки често са други, но не винаги ясни за нас !  Mr. Green По скоро ги притеснява, като видят, че плащаме от БГ, явно някой сайтове ни мислят за възможни измамници, за което не ги виня, като се краде наред, но не само от БГ де!  Peace

# 496
Ехее, Римини работят вече с 2,55 лв. за паунд. Тя лирата верно се качи малко, но това ми се струва множко от тяхна страна. Shocked

# 497
  • Варна
Теско не приемат Виза Електрон и ми отказаха поръчката заради това. Смених я с Виза и сега поръчвам без проблем.

# 498
Някои сайтове не приемат дебитни. Например Маркс и Спенсър изрично са записали, че не приемат Виза Електрон.

Никой сайт не може да различи по номера на картата дали една карта Виза, била тя Електрон, Голд, Бизнес или подобни, е кредитна или дебитна! Само в банката издател знаят това, съответно и нейния притежател!  Peace Причините за отказани поръчки често са други, но не винаги ясни за нас !  Mr. Green По скоро ги притеснява, като видят, че плащаме от БГ, явно някой сайтове ни мислят за възможни измамници, за което не ги виня, като се краде наред, но не само от БГ де!  Peace
Всъщност не е така. Виза Електрон и Маестро са дебитни карти съответно на Виза и Маестро и при покупка може да се направи разлика. Някои сайтове предпочитат да не рискуват и не приемат дебитни карти, а само кредитни.(Друг е въпросът, че някои сайтове не искат да приемат БГ дебитни карти, а приемат английски дебитни Peace)
Единствено ако да речем се пазарува с Виза Класик(а тя може да е дебитна и/или кредитна) търговците не могат да разберат дали това е кредитна или дебитна Виза. За Мастър Кард не знам как стои въпроса, но този с Виза е проверен и изпитан! Peace
Виза Класик и Виза Електрон са съвсем различни неща! И определено по номера се познава каква карта-каква е.

# 499

Никой сайт не може да различи по номера на картата дали една карта Виза, била тя Електрон, Голд, Бизнес или подобни, е кредитна или дебитна! Само в банката издател знаят това, съответно и нейния притежател!  Peace Причините за отказани поръчки често са други, но не винаги ясни за нас !  Mr. Green По скоро ги притеснява, като видят, че плащаме от БГ, явно някой сайтове ни мислят за възможни измамници, за което не ги виня, като се краде наред, но не само от БГ де!  Peace
Всъщност не е така. Виза Електрон и Маестро са дебитни карти съответно на Виза и Маестро и при покупка може да се направи разлика. Някои сайтове предпочитат да не рискуват и не приемат дебитни карти, а само кредитни.(Друг е въпросът, че някои сайтове не искат да приемат БГ дебитни карти, а приемат английски дебитни Peace)
Единствено ако да речем се пазарува с Виза Класик(а тя може да е дебитна и/или кредитна) търговците не могат да разберат дали това е кредитна или дебитна Виза. За Мастър Кард не знам как стои въпроса, но този с Виза е проверен и изпитан! Peace
Виза Класик и Виза Електрон са съвсем различни неща! И определено по номера се познава каква карта-каква е.

Не искам да споря, но рядко пиша нещо, за което не съм сигурна!  Peace Ето например общи условия на произволна банка, която издава кредитна карта Виза Електрон! http://www.postbank.bg/repository/downloads/CreditCardsCommonCon … saElectronBG.pdf?  Peace

И да, по номера на картата се познава дали Визата е Електрон, Класик, Голд и подобни, но не може да се разпознае дали е дебитна или кредитна!  Peace

# 500
Ще пускам  нова поръчка от groceries.asda.com
Който желае да се включи да ми изпрати не линкове,а името, продуктовия код и цената на артикула,за да не губим време,че чак утре сутринта ще съм отново на линия.
Поръчката ще я правя чрез Габко в понеделник  вечерта.

# 501

Не искам да споря, но рядко пиша нещо, за което не съм сигурна!  Peace Ето например общи условия на произволна банка, която издава кредитна карта Виза Електрон! http://www.postbank.bg/repository/downloads/CreditCardsCommonCon … saElectronBG.pdf?  Peace

И да, по номера на картата се познава дали Визата е Електрон, Класик, Голд и подобни, но не може да се разпознае дали е дебитна или кредитна!  Peace
Никой не спори, само уточнявам Виза Електрон е дебитна а не кредитна карта! И се разпознава като такава.
Виза Класик единствено не може да бъде разпозната дали е кредитна или дебитна, затова не може да се сложи под един знаменател с Електрон. Peace

# 502

Никой не спори, само уточнявам Виза Електрон е дебитна а не кредитна карта! И се разпознава като такава.
Виза Класик единствено не може да бъде разпозната дали е кредитна или дебитна, затова не може да се сложи под един знаменател с Електрон. Peace

Еми нали ти дадох линк на банка, която издава Виза Електрон Кредитна!  newsm78 Как тогава ще бъде само дебитна Виза Електрон?  newsm78
Явно говорим за различни неща или не се разбираме кой какво твърди, а аз твърдя, че Виза електрон може да бъде и кредитна и дебитна и никой, освен банката издател и картодържателят, не може да знае това, защото номера, изписан на картата не разкрива тази информация, цифрите говорят за други неща, за които няма да изпадам в подробности, защото не са важни!  Peace

# 503
Не му е мястото тук ,но с риск дори да ми изтрият профила ще го направя.
Толкова пари харчим за дрехи и играчки и толкова нерви хабим по фирми,фирмички и посредници,че забравяме ,а може би се дистанцираме от хората с проблеми.
Ако всеки преведе поне по лев -два за това момиченце ще съм Ви много благодарна  Hug

http://www.novatv.bg/bg/news/view/4754/  

# 504

Еми нали ти дадох линк на банка, която издава Виза Електрон Кредитна!  newsm78 Как тогава ще бъде само дебитна Виза Електрон?  newsm78
Явно говорим за различни неща или не се разбираме кой какво твърди, а аз твърдя, че Виза електрон може да бъде и кредитна и дебитна и никой, освен банката издател и картодържателят, не може да знае това, защото номера, изписан на картата не разкрива тази информация, цифрите говорят за други неща, за които няма да изпадам в подробности, защото не са важни!  Peace

Да, сега го видях. На мен от моята банка изрично ми казаха(моя приятелка работи там и тя ми е вадила моите карти) че няма Виза Електрон кредитни, говоря за Уникредит, затова така усърдно поддържах мнението. Ама както и да е, важното е да ни признават навсякаде защото аз какви ли не карти изпонавадих само за да ми ги приемат по сайтовете, щото тук вече по магазини не ходя, даже и храната ако можех от вън щях да си я купувам Mr. Green
pepa_kisova, не сме се дистанцирали от проблемите на другите, просто тук си е тема за това и тук си пишем по нея. А за момиченцето-подкрепям! Hug

# 505
На мен от моята банка изрично ми казаха(моя приятелка работи там и тя ми е вадила моите карти) че няма Виза Електрон кредитни, говоря за Уникредит, затова така усърдно поддържах мнението. Ама както и да е, важното е да ни признават навсякаде защото аз какви ли не карти изпонавадих само за да ми ги приемат по сайтовете, щото тук вече по магазини не ходя, даже и храната ако можех от вън щях да си я купувам Mr. Green

Мдаа, нямат доста банки, защото Виза Електрон е ниска като клас и сигурност, съответно и таксите за поддръжка и обслужване са ниски, та за това повечето банки като ще издават кредитни карти имат други съображения да бъдат с повече защита, пък от там и с повече такси по тях!  Wink

# 506
имам код за БД от гросерито на сайнсбъри, валиден е до 13 май, аз няма да правя поръчка, че скоро напоръчвах доста неща да мина 40 паунда за ниска доставка
ако някой иска да го ползва да ми пише

# 507
Момичета  продавам тези чехли от сайта:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … AN&rfnbr=6981
  Взех си черни и кафяви, но кафявите ми идват в повече. Продавам ги за 25.00 лв. Толкова ми излязоха с доставката и с куриера. Ето и реални снимки:
http://www.snimka.bg/?album;aid=498579

# 508
Момичета, здравейте  Simple Smile.
Моля ви кажете ми обувките от Next отговарят ли си или са уголемени или умалени?
Някой има ли тези http://www.next.co.uk/shopping/shoes/womensshoes/24/6 или подобни високи, за да ми каже как им е номерацията?
А също и подобни на тези http://www.next.co.uk/shopping/shoes/womensshoes/71/3?
А бебешките дрешки уголемени ли са? За момента ме интересуват главно за гащеризончета и от ето тези модели http://www.next.co.uk/shopping/shoes/womensshoes/71/3?
Извинявам се, ако е обсъждано.

# 509
Някой поръчвал ли е от сайта на coastal scents и ако да каква е доставката?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт