Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте !Някой правили общи поръчки от matalan.co.uk.

# 556
  • Wolwedans
Момичета, Mothercare приемат ли БГ карти и имат ли доставка до тук? Hug
Да, приемат БГ карти. Имат и доставка до България, но само на дрехите. Обемести неща като колички, столчета... не доставят Peace За обемисти неща използвай превозвач.

# 557
Може ли да ми помогнете Praynig искам да поръчам столче за кола от този сайт http://www.capitalseating.co.uk, искам да попитам някоя мама правила ли е поръчка от него с дебитна или кредитна карта? и после да ползва транспортна фирма?
И още едно въпросче на Invoice Details и на Delivery Address - адреса на превозвача ли се пише?

Майче, можеш да си го купиш, но си пишеш за invoice адресът, на който е регистрирана твоята карта, а delivery адресът да е на превозвача. Има опция България в падащото меню и не вярвам да ти създадат проблеми. Има и телефон за връзка за клиенти извън UK, което също е обнадеждаващо.

# 558
Момичета, отдавна не съм чела в темана и съм и позагубила дирите. досега си ползвам риминикидс и съм доволна, но сега искам да поръчам от теско, а те не работят с тях. може би сте писали някъде кой работи с тях, но ще съм ви благодарна ако ми отговорите, че толкова теми не мога да изчета. Благодаря ви!

# 559
Момичета, Mothercare приемат ли БГ карти и имат ли доставка до тук? Hug
Да, приемат БГ карти. Имат и доставка до България, но само на дрехите. Обемести неща като колички, столчета... не доставят Peace За обемисти неща използвай превозвач.
Много благодаря  bouquet

# 560
  • София
Лилетка, обаче доставката до БГ е към 20 лири, а за Англия около 5. Аз предпочетох втория вариант и посредническа фирма Peace

# 561
  • Бургас
Аз да се похваля  Embarassed Успях да поръчам от АСДА ...  Mr. Green Обаче...понеже не вярвах много-много, че ще ми мине поръчката и пляснах в кошницата все неща, от които нямам нужда  hahaha  ...Едва след това видях една рокличка, която много ми трябва за дъщеря ми.  Confused
Молбата ми е ако някой от Бургас ще поръчва скоро от АСДА да ме включи, ако е удобно, с тази рокличка . Парите (6 паунда + доставките) ги пускам когато и както кажете  bouquet

# 562
Някой има ли да ми измери дължина на стелка на обувки Clarks,номер 9 1/2 или номер 10?
И коя от буквите е за нормално краче-E,F,G?
Дали пък не е F newsm78?

# 563
Някой има ли да ми измери дължина на стелка на обувки Clarks,номер 9 1/2 или номер 10?
И коя от буквите е за нормално краче-E,F,G?
Дали пък не е F newsm78?

Имам гуменки 9,5 и сандали 9, покажи кой модел си харесала, защото според мен имат понякога разлика с номерцата от затворена обувка до сандали например!  Peace

# 564
# 565
http://www.clarks.co.uk/find/department-is-boys/enduses-is-age52 … oduct-is-20338810 на тези номер 9,5 е със стелка 17.5 см

На тези сандали http://www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/producttype-is-s … oduct-is-20339117 9 номер е със стелка 16,5 см

На тези  http://www.clarks.co.uk/find/department-is-boys/enduses-is-age52 … oduct-is-20325004 9,5  номер също е със стелка 17,5 см

За мен сандалите са малко умалени и сега се чудя дали 10 няма да са ни огромни, а пък 9,5 да са малки!  Whistling

# 566
ORHIDEA,огромни благодарности   bouquet!!!

Ако ми кажеш и как да се ориентирам със съответните букви,защото на дъщеря ми крака не е пухкав,не е широк...?

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 01:22 от sansil

# 567
  • Най-зеленият остров
Момичета, помагайте  Praynig
Трябва ми сайт, където предлагат тюлени детски полички за танци. Моята кака танцува,а предложените поли от нейната госпожа не ми харесват като цена.
Благодаря предварително.   bouquet

# 568
ORHIDEA,огромни благодарности   bouquet!!!

Ако ми кажеш и как да се ориентирам със съответните букви,защото на дъщеря ми крака не е пухкав,не е широк...?

Ами на гуменките съм взела F и са му добре на моето дете, също не е с пухкаво краче, нормално е!  Peace

# 569
Привет, да знаете някой сайт с по-официални облекла?Трябва ми нещо по-така за един юбилей.

Общи условия

Активация на акаунт