Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Колко излиза поръчка с еконт

# 706
  • Русе, София
Момичета, Габко начиляват ли доставка от Некст?
Благодаря.

# 707
По информация от миналата седмица - начисляват!

# 708
Благодаря.

Да, миналата седмица поръчвах и аз Peace

# 709
Момичета, търся за дъщеря си сандали или чехли с коркова подметка №25- 26, някой дали има такива на NEXT или подобни сгрешен номер да ги купя?
Навита съм и да се включа в обща поръчка, ако някой прави скоро.

# 710
  • София
Някой срещал ли е шапка с Hello kitty за 2 годишна девойка?

# 711
Някой срещал ли е шапка с Hello kitty за 2 годишна девойка?
http://cgi.ebay.co.uk/HELLO-KITTY-GIRLS-BASEBALL-CAP-BNWT-PINK-W … sh=item5d292c6fb8 Това намерих на пръв поглед, имаше и други в и-бей
Момичета,
Да ви питам - George's  отговарят ли си като размери? newsm78 Аз съм 12 за дрехи и 6,5 и за обувки, но ми се искаше да ви питам предварително Praynig

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 13:44 от velv

# 712
  • York
Велв, това, което съм поръчвала си отговаря на номера Peace

# 713
  • София
Благодаря.

Доставката посредника ли си я начислява или сайта? Нали уж беше безплатна!?

# 714
Ще пускам поръчка от Некст и от Асда директ .
Също така и от Маркс и Спенсър,но тя ще е с моя карта,до англ.адрес-без посредник.
Ако някой желае да се включи-да заповяда на ЛС,за доуточняване на всичките разходи. Hug

# 715
  • София
Също така и от Маркс и Спенсър,но тя ще е с моя карта,до англ.адрес-без посредник.
Ако някой желае да се включи-да заповяда на ЛС,за доуточняване на всичките разходи. Hug
За Некст ме интересува кога ще е поръчката?

# 716
Искам да благодаря на coridda за полученото от асда.  Hug

# 717
  • София
Благодаря.

Доставката посредника ли си я начислява или сайта? Нали уж беше безплатна!?
    На сайтовете на всеки един от посредниците има отбелязано от кой сайт колко е доставката и дали има такава до UK адрес,аз също досега не съм плащала  доставка при поръчките ми от next,но последно поръчах чрез Гив и ми начислиха такава.

# 718
За Некст ме интересува кога ще е поръчката?

Поръчките ще ги пусна утре чрез Габко,защото са ми най-удобни и най-бързо ми пристигат поръчките.
За Некст те имат доставка до англ.адрес и на човек  ще се падне по 2,20лв.за нея.

# 719
Моля за съвет,към тези от Вас,които успяха със своя карта да пуснат поръчка от Асда Praynig
Когато искам да избера друг размер от този,който е ограден и натисна върху него страницата се рефрешва,но не ми маркира новия избаран от мен размер.Когато сложа артикула в кошницата ми излиза само предварително оградения размер,а не този,който аз се опитвам да маркирам. Имали ли сте такъв проблем и някой ако може да ми помогне да го разреша,за да пусна поръчката си без комисионна.

Общи условия

Активация на акаунт