Сполучливи имитации на маркови парфюми

• 242 679
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Мерси много  Hug

# 166
  • Пловдив
  Praynig Може ли и на мен да ми дадеш сайта, че си имам фаворити, на които не съм открила имитации

# 167
  • София/Бургас
elfi4ka, моля те дай сайта да го разгледаме всички. Звучи много интересно.

# 168
Аз ще го дам сайта,но имайте предвид,че няма как да се подуши,защото е само онлайн.Така че, аз казвам,че само Аква ди Джиото е същото.Диорът не съм го душила в оригинал,така че не знам дали е същия .Просто е много хубав,по-тежък и се усеща в първия момент тази лека лекарствена нотка с която се определя по принцип Диорът ,така че може и да е подобен,незнам  Rolling Eyes

Иначе,просто решихме да пробваме с мъжът ми какви са,що са.Сега за 20 лв няма да убеднеем,ако не са същите,все ще миришат на нещо.А неговото Аква ди Джио даже е 200 мл за 22-23 лв  Crazy С две думи,доволни сме.Имаме много материал за пръскане  Joy И са в хубави опаковки  Laughing

П.С.Пак казвам,не се ангажирам с нищо,не искам да има после подведени и недоволни.Парфюмните специалистки всичко ще различат,но аз като НЕ такава не мога да кажа  Laughing Но ето пък Армани Манията/мъжката/ няма нищо общо,а оригинал си имаме за сравнение  Laughing

http://www.topstoki.com/

Като цяло не е добра идеята да се поръчва на сляпо, без да си подушил,но исках да пробвам прословутия Диор и каквото и да е на мен ми харесва,това което ми доставиха  Laughing То и без това за 20-тина лв 100 мл трудно ще се намери нещо кой знае какво,това поне е трайно.Но аз лично не бих си поръчала друго от този сайт,защото искам да си го подуша преди това.Сега се зарибих с тези Муудчета,но още не мога да намеря време да ида ги видя  Laughing

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 12:57 от elfi4ka

# 169
  • Пловдив
  bouquet Благодаря!

# 170
От този сайт ми се видяха доста любопитни 20-милилитровите тестерчета (на цена 5.50!)

# 171
  • Пловдив
Да. И аз  се загледах по тях - те дали са наистина тестери?   newsm78 А и има Серпентината на Роберто Кавали (голямата ми дъщеря е влюбена в него/

# 172
Да. И аз  се загледах по тях - те дали са наистина тестери?   newsm78 А и има Серпентината на Роберто Кавали (голямата ми дъщеря е влюбена в него/

Не знам до колко са тестери......такива съм виждала в магазините за 1 левче и на Илиянци....... Rolling Eyes

# 173
  • Ямбол
Такива парфюми в Турция ги продават по 6лв. Стабилна надценка си слагат по сайтовете.
Аз също съм се сдобила с D&G the one и Gucci Rush, a мъжът ми си взе 212 и Булгари.
Всичките по 100мл. Другият път като ходим, че разгледам добре, че сега разчитах на мъжа ми.

# 174
  • Пловдив
Такива парфюми в Турция ги продават по 6лв. Стабилна надценка си слагат по сайтовете.
Аз също съм се сдобила с D&G the one и Gucci Rush, a мъжът ми си взе 212 и Булгари.
Всичките по 100мл. Другият път като ходим, че разгледам добре, че сега разчитах на мъжа ми.

Ами тези не са всички по 100 мл. и може да са различни от тези, на които вие сте попаднали. То имитатори много. А че си слагат сериозни надценки е 100% сигурно.

# 175
  • София
понякога обаче се чудя тия циганите където се разкарват по улиците с парфюмите,на няколко пъти ми се случва да ми предлагат абсолютно идентични опаковки и шишета за по 10лв.Не съм си купувала досега,ама все си мисля че вътре има оцветен спирт и нищо повече.Как ги правят тия работи не знам.

# 176
  • Пловдив
И аз не знам откъде се снабдяват, но се прекарах с един Бляк Ексес - няма и 3 минути трайност.  Embarassed Уж не съм наивник,  но се поблазних - опаковката е изпипана. Laughing

# 177
  • София
Вчера, от чисто любопитство се зачетох в последната страница на темата и излизайки, абсолютно без да ми е било за цел да търся въпросните парфюми ги видях на един щанд в халите.
Продавачката ми даде да помириша Адикт и Нина и бях изумена от силната миризма на спирт+ още нещо, което така и не успях да дочакам да разбера какво е.
Не знам, може и да съм попаднала на някакви ментета, но за себе си не бих купила никога.
За 8.80 може да се намери далеч по-приемливо парфюмче.

# 178
Вчера, от чисто любопитство се зачетох в последната страница на темата и излизайки, абсолютно без да ми е било за цел да търся въпросните парфюми ги видях на един щанд в халите.
Продавачката ми даде да помириша Адикт и Нина и бях изумена от силната миризма на спирт+ още нещо, което така и не успях да дочакам да разбера какво е.
Не знам, може и да съм попаднала на някакви ментета, но за себе си не бих купила никога.
За 8.80 може да се намери далеч по-приемливо парфюмче.

За Роксанчетата/муудчета/ ли става въпрос  newsm78

# 179
  • София
Да, за Роксан. Ивинявам се, че съм пропуснала името.
Иначе имаше и едни много симпатични малки флакончета във формата на ябълка, но тях не ги помирисах и въпреки това само заради симпатичното флаконче бих се жертвала да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт