Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 10

• 29 254
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Уси и тези часове са много, ама добре че имам спешна работа та няма да усетя как върви времето.
Момичета, аз предлагам да не пием от шампанското на Берин защото вкусът и е много лош, по- добре ние да си изберем някакво френско, нали сме почитателки на френските възпитаници и манталитет едно МOET например, от по качественото, да е отлежало и да има за всички, че се измъчихме.

Поне по бързо ще ти мине времето. А на Берин шампанското може да го пийнем, ако й е подарено от почитател. Ако тя ще го купува, предпочитам българско. Ама ти щом предлагаш френско, хич не отказвам  hahaha

# 46
Лека нощ на всички! До утре!

# 47
Аз като казвам, че в тая тема се намират най-, най-славните преводачки, авторки на клипчета и разследващи журналисти не си хабя думите напразно!
[/quote]

Ами да. Малко цветя за всички тях,да не забравяме,че имаме хора и от Мосад,ха,ха...да са ни живи и здрави.

# 48
Ники и при мен е така. Грешка, грешка нито страница мога да сменя, нито отговор- все грешка, не мога да вляза в темата. Опитвам по различни начини.
Казвам на останалите Лека нощ, че трябва да ставам сутринта към 5 часа. До утре.

# 49
И аз ви казвам лека нощ.Ще изгледам трейлърите по още един път и  luvbed
До утре,дано нета не е такъв,че тая вечер ме изнерви.

# 50

Дали малко радост за окото ще ви утеши за мъките във форума?

# 51

Двойна доза радост определено ще помогне....

# 52
  • София
дали я прегърна така отчаяно само заради спомените или от страх да не загуби точно нея ?   newsm78

# 53
момичета, страхотни сте,лудоста от Аси малко заглъхна,сега започва ПС.Невероятен сериал,както казва Хасрет падна ни дъното.Рядко пиша,защото вие всичко сте написали,нищо повече не мога да измисля,а Туба ще изстреля и Джансел до небето дано поне той разбере какво съкровище е тя.Много го харесвам във всяко отношение.Ако не е много нахално пишете ме и мен в  спиъка,адрес;за баба Цоцолана ! newsm03 newsm03

# 54
  • София
Цитат
лудоста от Аси малко заглъхна

заглъхна до 26.04, после ще луднем "Аси"-ПС и така докато свят ни се завие  Peace

# 55
  • София

Едно ново тапетче! Hug

# 56
Цитат
лудоста от Аси малко заглъхна

заглъхна до 26.04, после ще луднем "Аси"-ПС и така докато свят ни се завие  Peace
така е - още няколко дни и започва пак Аси.
Туба ще гледаме всяка вечер с Мурат Йълдъръм , а в петък с двама кавалери/ Джансел и Мурат/

# 57
  • София

Моля за превод  Praynig Praynig Praynig

# 58
дали я прегърна така отчаяно само заради спомените или от страх да не загуби точно нея ?   newsm78

Прегръдката беше от страх за Хасрет...

# 59
Добро утро и успешен ден! Кафето е от мен!
На какво попаднах сутринта:

‘Gönülçelen’ dizisinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin yemek için Kanyon’u tercih edenler arasındaydı.
Beraber yemek yiyen ikili, yemekten sonra alışveriş yapmayı ihmal etmedi. Tuba Büyüküstün’ün sade giyim tarzı ve makyajsız hali dikkat çekti

Туба и Джансел изглежда са вечеряли заедно в Каньон!

Общи условия

Активация на акаунт