Размяна на парфюми ХХХІ

• 52 766
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • в голямото село
Да се самоцитирам Mr. Green

Разменям отливка на Амариж Мариаж около 20мл. Имам я от съфорумка Hug, но не е мой аромат.
Не търся нищо конкретно.

# 631
  • някъде
Търся отливка или остатъчни милилитри от http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_ … 1W__products.html

# 632
Бих разменила 10 мл отливка от Chanel Allure sensuelle за 10 мл Black orchid Tom Ford, за да понося и преценя, дали ми харесва достатъчно. Hug

# 633
  • София
Търся:

- Feminite du Bois by Serge Lutens

- Feminite du Bois by Shiseido

- Heliotrope by Etro

Praynig  Praynig  Praynig

# 634

Останаха ми тези отливки и проби
1.Boudoir V.Westood-6мл
2.Curoius B.Spears- 7мл
3.Tierry Mugler Cologne-проба в спринцовка 2-3мл
  Roberto Cavalli For Her тестер 60мл липсват 3-4мл

Търся пробичка от Promesse Cacharel намерена [/b],  малка отливка от Covet SJP,Си Лолита
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 635
Търся:

The Beat - Burberry

Glamour - Moschino

Daisy - Marc Jacobs

Fuel for life Unlimited - Diesel

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 16:44 от magika-mm

# 636
разменям  DKNY Be Delicious Fresh Blossom Gift Set - 50ml  + 100ml душ гел.

Нов,пръснато само за проба Peace

Търся  DKNY Be Delicious(зелената ябълка),може да не е комплект Peace

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 19:13 от Tia_e

# 637
Предлагам на СК-Truth-30мл-лисват 1-2, с кутия и 30мл WOMEN-DKNY to go,също липсват 1-2мл и също с кутия,може да се каже ,че са почти нови!Летни свежи аромати,но имам подобни!Търся Перлите на Лалик! Peace

# 638
  • Враца
Разменям:
30/30 мл Jil Sander For Men Eau de Toilette Spray
с кутия и целуфан:

# 639
Искам да разменя Hot Couture na Givenchy , купен от http://toparomati.com за какъвто и да е друг, приемам предложения. Пръснала съм си само веднъж, съвсем лекичко, парфюмът е 100 мл, приемам и за по-малко милилитров, дори за остатък, ако е от някой скъп. Бих го разменила и за Vera Wang Princess (дори остатък) .

Парфюмът е с много силен аромат и една капка държи повече от ден. Вчера пръснах за проба на дреха и днес ароматът е все така силен. Разменям го , защото е сладък аромат, а аз обичам по-сухичките и стъпчиви, но бих го разменила и за някой сладък. От София съм, можем да го разменим и на живо.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 07:47 от bishkotka

# 640
  • София
bishkotka, редно е да напишеш изрично, че парфюмът е реплика  Peace

# 641
Написала съм откъде е, всеки, ще види, че е за 25 лв, разменям го и за по-малко количество, ако е купен някой от по-скъпите, пуснах и в темата за такива парфюми. Иначе е едно към едно с оригинала.

# 642
  • София
Забелязах, че си посочила откъде е купен. Не те обвинявам в некоректност  Hug Но е възможно някой да не обърне внимание, защото в темата се разменят само оригинали. Няма проблем твоето предложение да остане, само недвусмислено да е написано какво е точно.
Надявам се, че разбираш и не се засягаш от забележката   bouquet

# 643
Някой ще бъде ли така добър да ми прати пробичка на Flowerbomb - Viktor & Rolf ,мога да предложа други аромати за проба Praynig

# 644
  • при морето
Предлагам  и това бижу:
-extrait,15мл.,да липсват 2мл.
Никой ли не го ще ?!? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт