Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 735
  • 693
  •   1
Отговори
# 165
Може ли някой да я качи и в Нитро, че от наносет не мога да свалям за момента.

А някой да е писал на Ийт във Фейсбук и да е получил отговор?
Едно време имаше туитър, но го затвори.

# 166
Айде по случай наградите да пуснем и 18-ти епизод Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Приятно гледане!!!

http://nanoset.net/torrent/28/14/162356/EZEL%20ep%2018%20avi

ЕЗЕЛ еп.18

Lacunka, а кога ще я има в Нитрото за такива дето Наното не ги иска? Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 167
Вижте какво ми прати Асли Тандоган на чата във Фейса:

Les écrits du Coran disparaitront. Le soleil s'approchera. Le prophète Mohammad saws dit "celui qui fera passer cette information aux autres, je ferai pour lui, le jour du jugement, une place au paradis" . Si tu adores Allah, Mohammad Rassouloullah et que tu n'as pas honte de lui, fais passer ce message a 20 personnes et vois ce qu'il fera dans 5 minutes.

Гугъл превод:

Писанията на Корана изчезват. Слънцето ще се приближат. Пророкът Мохамед трионите каза "Този, който ще предава тази информация на други хора, аз ще направя за него, в Деня на Страшния съд, място на небето." Ако обичате Аллах, Мохамед Rassouloullah и не се срамуват от това, изпрати това съобщение на 20 души и да видим какво ще направи за 5 минути

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 168
Ужааас  Joy С какво се занимават уж интелигентни, заети хора.

# 169
  • ÇapulcuLand
B l a n k a , ето тук можете да видите как се казват наградите:

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_super_star_life_da_adaylar_arasinda.htm

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много благодаря, но май ще имаме нужда от поооооомоооооооощ!

Наградите се наричат: Телевизионни Награди на Исмаил Джем

# 170
Престижни ли са?

Напомням пак, че не мога да си изтегля серията   bouquet

# 171
Още не съм изгледала серията, но съм до там, където Тефо говори с тримата ''синове'' на Рамиз и казва на най- големия, че него вуйчо най - много го обича, затова ще поиска най - много от него.... имам чувството, че Рамиз се прави на Исус

# 172
18 еп е страшен, завладява и поучава.......Евала, всеки филм е уникален за себе си.

# 173
Невероятен епизод.Още веднъж се потвърждава,че Рамиз дърпа конците на всички и играе своите си игри .Много силна и емоционална беше сцената между Езел и Ейшан,имах чувството ,че за миг Езел щеше да се предаде и да се оплете пак.Али искаше да се направи на велик и да скочи дявола във въздуха ,ама малък е още ,има много да учи и беше поставен на място Simple SmileА Дженго,Дженго май едва сега ще започне да се развива като образ.
Отново благодаря на момичетата за положените усилия и удоволствието,което ни доставят   bouquet

# 174
  • In a strange romance
Момичета, огромно благодаря за труда, който полагате!!!!!! Отскоро гледам Езел и вече съм леко пристрастена. Приемате ли нови попълнения?

# 175
Аз пък повярвах на Ейшан... тази жена съвсем ме обърка... като я гледах какви ги реди на гроба на Омер и после пред Езел.... и сякаш наистина го е обичала и го обича, но просто това в нея е по - силно от любовта .... и побеждава... Много оплетен епизод с тези часове назад и напред.... и аз се убеждавам все повече, че Рамиз... е главният, той казва какво ще стане и става... сякаш никога не греши и винаги си преценява картите добре и ги изиграва точно когато трябва като същевременно знае какви ръце имат останалите хора...  newsm78

# 176
Напомням пак, че не мога да си изтегля серията   bouquet
[/quote]

наносет още не се отваря,но в мастерса са го качили,ако и от там не можеш да го дръпнеш,дай скайп ще ти го пратя  Hug

# 177
Аз пък повярвах на Ейшан... тази жена съвсем ме обърка... като я гледах какви ги реди на гроба на Омер и после пред Езел.... и сякаш наистина го е обичала и го обича, но просто това в нея е по - силно от любовта .... и побеждава...

За мен беше поредната игра от нейна страна.Тя разбра ,че Дженго знае и се опита да направи всичко възможно да се махне.Какъв хитър ход от нейна страна на летището,а?Как само манипулира Дженго..

# 178
Аз пък повярвах на Ейшан... тази жена съвсем ме обърка... като я гледах какви ги реди на гроба на Омер и после пред Езел.... и сякаш наистина го е обичала и го обича, но просто това в нея е по - силно от любовта .... и побеждава...

За мен беше поредната игра от нейна страна.Тя разбра ,че Дженго знае и се опита да направи всичко възможно да се махне.Какъв хитър ход от нейна страна на летището,а?Как само манипулира Дженго..
Дженго - да, но Езел и гроба на Омер... защо иначе би казала всичко това... на гроба беше съвсем сама... защо да лъже един гроб  newsm78

# 179
Ами или трябваше да го напусне и да се махне(както реши) и това беше един вид сбогуване или да приеме играта на Езел и да предаде Омер отново.

Общи условия

Активация на акаунт