Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 663
  • 693
  •   1
Отговори
# 330
  • КиТ
Ей една огромна целувка от мен за вас     love001  love001  love001  love001
Обнових се Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Според мен тук няма начин да има хепи енд за всички...някой се ще е прецекан....това не е сапунка при която се знае края,това е сериал за живота където не всичко е розово Wink Peace

# 331
това не е сапунка при която се знае края,това е сериал за живота където не всичко е розово Wink Peace[/i][/b]
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
и аз така си мисля

# 332
  • СТАНДАРТНО.
Аз виждам хепиенда така - Али с Бахар, Шебнем с Тефо, Ейшан с баща си в пандиза, Дженгиз с дъщерята на вуйчо, Езел с Джан, Кямил при семейството си.  Mr. Green

Практичка такава!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ейшан с баща си в пандиза е супер!  hahaha hahaha hahaha Но хепи ли е?! Някой пак ще страда...

То в такава история няма как всички да са щастливи накрая. Все някой ще трябва да страда и да си получи заслуженото. Ако всички накрая са щастливи и с усмивки ала Желю Желев, язък му за целия сценарий на филма, щото ще стане обЦолютна бозЪ.

# 333
ама той кенан и джансу били си партнирали и в др филм.аз нз.оооо,те да не имат нещо? newsm78
вие моми4ета знаете ли нещо?спрягат ли ги за любовници/щото тя е заета/съответно ако има нещо ще се пазят  Crossing Arms Crossing Arms ooooh! ooooh!

# 334
Отговорите в анкетата ни постигнаха пълно равновесие. Център - 30-45 години и от двете страни балансирани останалите възрастови групи.  Laughing Което чисто визуално оформя силуета на среден пръст.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ай, какви глупости ръся!

Късметчето, права си, бе! Аз само се майтапя. Боза няма да е Езел, не ще и дума. Но точно защото не е боза, изобщо няма да можем да предположим края.  newsm78 Ама пак давайте повече мнения. Накрая ще ги обобщим.

# 335
За мен краят е:
Бахар с Езел и вуйчото и Джан,Шебо с Али(много сладки),Ейшан й баща й са заминали извън страната, Дженгиз със дъщерята на вуйчо.
Но едва ли ще стане така.... всъщност на мен не ми пречи и Бахар да е с Али Simple Smile, но пък Шебо и Али мега много ме кефят

# 336
На Дженго спасението го виждам в дъщерята на вуйчо,но пък се замислям дали Ейшан не го обича по-някъкав начин а дали той самия може без Джан  Thinking  Mr. Green

# 337
Да не се повтарям, но нещо хич не виждам Дженго с друга жена. Ние сме разглезени от Мелодията, очакваме неочакваното. Но тук някак не виждам никаква логика Дженго да се откаже от Ейшан. От първия момент, в който я среща, той последователно върви към нея. И най-важното - за разлика от Омер, Дженго я познава, знае я що за стока е и пак я обича каквато е. Това за мен е важен момент. И сега, при така наредените позиции на героите, как да се изтрие всичко и да се тръгне в нова посока. Нова любов? Изобщо не я виждам. Не напразно ни показаха авантюрата с Нур. Дженго няма очи за друга жена. Той е влюбен в дявола, а по-дявол от Ейшан няма да намери.

# 338
Аз виждам хепиенда така - Али с Бахар, Шебнем с Тефо, Ейшан с баща си в пандиза, Дженгиз с дъщерята на вуйчо, Езел с Джан, Кямил при семейството си.  Mr. Green

Виждам ги по същия начин , обаче нещо ми идва сега наум- може ли Дженго и Азад да се окажат брат и сестра в един момент  #Crazy

# 339
# 340
  • Германия
ама той кенан и джансу били си партнирали и в др филм.аз нз.оооо,те да не имат нещо? newsm78
вие моми4ета знаете ли нещо?спрягат ли ги за любовници/щото тя е заета/съответно ако има нещо ще се пазят  Crossing Arms Crossing Arms ooooh! ooooh!

Не, не ги спрягат все още, а и тя си има стабилна връзка от няколко години, той/Кенан/ скоро се раздели с годеницата си, все още не са го хваналу с друга в крачка.
А да, те имат филм заедно, мисля, че son osmanli се казва, там също си се целуваха двамцата Heart Eyes

# 341
  • Германия

# 342

Не, не ги спрягат все още, а и тя си има стабилна връзка от няколко години, той/Кенан/ скоро се раздели с годеницата си, все още не са го хваналу с друга в крачка.
А да, те имат филм заедно, мисля, че son osmanli се казва, там също си се целуваха двамцата Heart Eyes
аа,щом не са ги спряга ли съм доволна.и аз разбрах,4е се е разделил с неговата/кенан,щото тя искала ве4е да се женят,ама той не/.пък дженсу е била с нейния разделена 5 месеца,ама скоро се сдобрили.но се притесних Simple Smile Simple Smile Simple Smile да не са им пусна ли на кенан4о и на нея приказка,4е аз не я харесвам

# 343
Да не се повтарям, но нещо хич не виждам Дженго с друга жена. Ние сме разглезени от Мелодията, очакваме неочакваното. Но тук някак не виждам никаква логика Дженго да се откаже от Ейшан. От първия момент, в който я среща, той последователно върви към нея. И най-важното - за разлика от Омер, Дженго я познава, знае я що за стока е и пак я обича каквато е. Това за мен е важен момент. И сега, при така наредените позиции на героите, как да се изтрие всичко и да се тръгне в нова посока. Нова любов? Изобщо не я виждам. Не напразно ни показаха авантюрата с Нур. Дженго няма очи за друга жена. Той е влюбен в дявола, а по-дявол от Ейшан няма да намери.
и аз така си мисля и така искам да стане те 2та да си останат 4е са замесени от едно тесто,както и тя каза,ако си направят дете какво ще се пръпне/те като и 2та са лоши/то ще е ....още по-зле

# 344
На снимката с целувката Джансу има прекрасни обеци

Общи условия

Активация на акаунт