Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 673
  • 693
  •   1
Отговори
# 315
Али ме разсмя когато му предложиха пуканки а той-каза че от такива неща е получил коремче Laughing Дженго като че ли държи най-много на Джан  Thinking                                                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 09:32 от elmira

# 316
здравейте мадамки.из4етох пове4ето мнения,които сте писали и сега и изкажа и моето.хареса ми мнението на бланка

Добро утро.  Hug Hug Hug

Мадмоазел, мен ако питаш, никой от участниците никога няма да се почувства свободен. Стореното, преживяното, болката, която е причинена, ще тежат до края на дните. Не съм сигурна, че с такова наследство човек може да постигне онова безметежно щастие, което е присъщо на новородените души. И убиецът, и жертвата са еднакво белязани от това, което се е случило между тях. Не съм сигурна, че след отмъщението може да дойде нещо добро. Успокоение - добре, но щастие - не вярвам. Особено пък при Езел, който 12 години живее единствено с мисълта за това, което му е сторено, и с кроежи за отмъщение. Нормално, в живота, след като постигне целите си, той би трябвало да се почувства изпразнен от съдържание. Какво да прави сега, накъде да поеме? Път към стария живот няма. Той няма да стане пак наивния дърводелец. Връщането у дома как го виждаш - само хипотетично. Но на практика то е невъзможно. Той вече е човек от друго ниво. Как го виждаш да живее без парите на вуйчо. Пак ли да стърже дъските. Щом си отмъсти, Езел ще загуби живота си. И ще трябва да си намери нов. И ми се струва, че никоя жена не може да му помогне в това, дори и любимата.
и се присъединявам към нея
и аз не го виждам езел да се върне към стария си дом и без пари,в момента на излизането от затвора ве4е той е др 4овек не омер, а именно езел.за да е щастлив трябва да запо4не на 4исто без лъжи и отмъщение,но и без миналото на омер.т.е. да запо4не 3 живот
Аз не искам той да е с ейшан,независимо ,4е имат дете.да и прости,но да не забрави какво е при4инила на него и на всеки до който тя се доближи/болка и страдание/.колкото и да пла4е и да се разкайва,грешката е направена и не може да се поправи.
да нека той да се вижда с детето си,да се грижи за него,но нея да остави и да не оби4а.а дали ще може да я затрие от живота си това е др въпрос.
аз смятам,4е ако той запо4не живота си със сестра и/бахар/ няма да сбърка,моми4ето е достоен 4овек.дано само тя да му прости,ако той я заоби4а,за което искренно се надявам
 и аз се извинявам за дългия пост

# 317
Добро утро.  Hug Hug Hug

Мадмоазел, мен ако питаш, никой от участниците никога няма да се почувства свободен. Стореното, преживяното, болката, която е причинена, ще тежат до края на дните. Не съм сигурна, че с такова наследство човек може да постигне онова безметежно щастие, което е присъщо на новородените души. И убиецът, и жертвата са еднакво белязани от това, което се е случило между тях. Не съм сигурна, че след отмъщението може да дойде нещо добро. Успокоение - добре, но щастие - не вярвам. Особено пък при Езел, който 12 години живее единствено с мисълта за това, което му е сторено, и с кроежи за отмъщение. Нормално, в живота, след като постигне целите си, той би трябвало да се почувства изпразнен от съдържание. Какво да прави сега, накъде да поеме? Път към стария живот няма. Той няма да стане пак наивния дърводелец. Връщането у дома как го виждаш - само хипотетично. Но на практика то е невъзможно. Той вече е човек от друго ниво. Как го виждаш да живее без парите на вуйчо. Пак ли да стърже дъските. Щом си отмъсти, Езел ще загуби живота си. И ще трябва да си намери нов. И ми се струва, че никоя жена не може да му помогне в това, дори и любимата.

Извинявам се за дългия пост на този, който се мине да го прочете.  Joy Joy Joy Joy Joy

Бланка, така е, права си. Аз виждам единствения шанс за тях в това да се разплатят. Езел ще се успокои, когато види, че е получил възмездие (не непременно отмъщение). Ейшан ще се успокои, когато си плати за стореното. Нали знаеш, идва такъв момент, в който толкова страдаш, че си казваш - това ми се случва, защото го заслужавам. И идва и момент, когато толкова си изстрадал, че си казваш - платих си скъпо и прескъпо. Така виждам единствената възможност да се разтоварят от дълга си. А Езел... ще трябва да намери нов смисъл, защото наистина, когато всичко свърши, той няма да знае защо се събужда сутрин. И този смисъл може да е най-вече сина му. Когато той разбере за Джан, всичко ще се промени, защото в душата си е един добър и отговорен човек.
Аз мисля, че до края на филма ще преживеем много промени. Малко бавно започна, но ето, че всеки започва да изживява промяна на личността - Али, Ейшан, Дженгиз до някъде. Има още какво да видим!  Grinning И във хепи енда вярвам  Grinning

# 318
Хубави неща казвате.   bouquet
Джан е единственото спасение за Езел. Аз също вярвам в хепиенда.

# 319
Хубави неща казвате.   bouquet
Джан е единственото спасение за Езел. Аз също вярвам в хепиенда.
не се сърдете,ама да е без ейшан

# 320
Галерия на най-красивите дами от сериали Grinning
http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/dizilerin_en_g … ?tc=40&page=7

# 321
И аз се надявам на хепиенд, но това е само защото съм оптимист по душа  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама нещо не го виждам точно как ще се получи.
Ето някаква рецепта за хепиенд:

Али и Бахар се събират. Той си сяда на задника, а тя най-после е намерила истински грижовни ръце. Мир и любов.
Страданието на Ейшан е нейното изкупление за извършеното от Езел. Когато той се разкрива, тя преживява катарзис и тогава разбира, че в годините всъщност се е терзала за Омер, но е обичала Дженгиз, защото са сродни души. Тя отново може да обича, след като е изкупила вината си. А Дженгиз най-после постига това, което гони отначалото - любовта на Ейшан.
Шебнем, Кямил и Тефо поемат по свои пътища, не е важно какви.
Това достатъчно розово ли е? Уф. Наистина не мога да си представя хепиедн, който да ме накара да се чувствам доволна и удовлетворена.
Ако искате, казвайте и вие какъв хепиенд искате. По-нататък може да си направим и анкетка.

# 322
И аз се надявам на хепиенд, но това е само защото съм оптимист по душа  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама нещо не го виждам точно как ще се получи.
Ето някаква рецепта за хепиенд:

Али и Бахар се събират. Той си сяда на задника, а тя най-после е намерила истински грижовни ръце. Мир и любов.
Страданието на Ейшан е нейното изкупление за извършеното от Езел. Когато той се разкрива, тя преживява катарзис и тогава разбира, че в годините всъщност се е терзала за Омер, но е обичала Дженгиз, защото са сродни души. Тя отново може да обича, след като е изкупила вината си. А Дженгиз най-после постига това, което гони отначалото - любовта на Ейшан.
Шебнем, Кямил и Тефо поемат по свои пътища, не е важно какви.
Това достатъчно розово ли е? Уф. Наистина не мога да си представя хепиедн, който да ме накара да се чувствам доволна и удовлетворена.
Ако искате, казвайте и вие какъв хепиенд искате. По-нататък може да си направим и анкетка.

аз да допълня
оба4е езел да е с бахар.на али ще намерим друга.кямил се връща при сем.
Страданието на Ейшан е нейното изкупление за извършеното от Езел. Когато той се разкрива, тя преживява катарзис и тогава разбира, че в годините всъщност се е терзала за Омер, но е обичала Дженгиз, защото са сродни души. Тя отново може да обича, след като е изкупила вината си. А Дженгиз най-после постига това, което гони отначалото - любовта на Ейшан
шебнем и тафо заедно.
аз така ги виждам и така ми се иска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 323
дано не се повтарям,ще сложа малко сним4ици

малко зад кадър

# 324
# 325
# 326
# 327
# 328
  • СТАНДАРТНО.
 Аз виждам хепиенда така - Али с Бахар, Шебнем с Тефо, Ейшан с баща си в пандиза, Дженгиз с дъщерята на вуйчо, Езел с Джан, Кямил при семейството си.  Mr. Green

# 329
Аз виждам хепиенда така - Али с Бахар, Шебнем с Тефо, Ейшан с баща си в пандиза, Дженгиз с дъщерята на вуйчо, Езел с Джан, Кямил при семейството си.  Mr. Green

Практичка такава!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ейшан с баща си в пандиза е супер!  hahaha hahaha hahaha Но хепи ли е?! Някой пак ще страда...

Общи условия

Активация на акаунт