Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 690
  • 693
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря на всички за поздравите, аз утре ще го видя  Mr. Green
Отивам да ям

# 301
Морелче,да вие  е живо здраво бебчето в семейството Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 302
Емели,благодаря за белите букви.  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 303
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
С нетърпение чакам момента в,който ще гледаме почти едновременно сериите.
Когато излъчат да речем 25-ти епизод същата седмица да го пуснем с превод.

# 304
Вижте на кой спектакъл ходих снощи... беше невероятен, ако някой обича театъра му го препоръчвам

# 305
Има затворен, обяснението беше че имало твърде много покани за приятелство. Не ми звучи логично, но...

Оооо, редовно се натъквам на такива страници, които не допускат нови покани за приятелство. Тази седмица пратих покана на трима Кенан Имирзалиоолу. Двамата ме приеха веднага, а за третия постоянно излиза надпис, че това лице има прекалено много приятели.

# 306
  • ХАСКОВО
има нов фрагмент

http://www.youtube.com/ezel#p/u/0/2e2RoHrxgZs

някой ако каже какво говорят  Hug Hug Hug

# 307
Dokkita, ние сме отворено семейство, живеем в отворена връзка  Laughing Така че добре дошла, пиши по-често, не само да четеш.

А вие като се сприятелявате с такива Фейсбуци ( Laughing) пишете ли си с тях? Специално за Ийт би могло да бъде критерий дали английският е добър или не... За Кенан не знам.

# 308
  • Добрич
Dokkita, ние сме отворено семейство, живеем в отворена връзка  Laughing Така че добре дошла, пиши по-често, не само да четеш.

А вие като се сприятелявате с такива Фейсбуци ( Laughing) пишете ли си с тях? Специално за Ийт би могло да бъде критерий дали английският е добър или не... За Кенан не знам.
Благодаря за поканата и без това с някой от вас се познавам от друга тема. Страхотни сте.

# 309
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

smile3508 smile3508 smile3508
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 310
Вижте колко е особено. Едно го гласиш, плануваш, подреждаш, а  всъщност, когато си играеш с хора, никога не можеш да предвидиш посоката. Оказа се, че Ейшан може да замени Омер само със самия него. И Езел се почувства разкъсан - защото от една страна тя предава Омер заради него, но от друга тя отново, за първи път след толкова години, пожелава някого и това е същият човек. Като че ли съдбите им са свързани. Той е трогнат, но това не е достатъчно, защото е посветил живота си на нещо друго, да отмъсти за него е по-важно, отколкото да бъде щастлив и дори това, че тя още го обича истински, не го пречиства. Истината е, че ако не излезе всичко наяве, ако не зададе въпросите си, ако не разнищи нишка по нишка всичко случило се, не може да се почувства свободен.

# 311
Добро утро.  Hug Hug Hug

Мадмоазел, мен ако питаш, никой от участниците никога няма да се почувства свободен. Стореното, преживяното, болката, която е причинена, ще тежат до края на дните. Не съм сигурна, че с такова наследство човек може да постигне онова безметежно щастие, което е присъщо на новородените души. И убиецът, и жертвата са еднакво белязани от това, което се е случило между тях. Не съм сигурна, че след отмъщението може да дойде нещо добро. Успокоение - добре, но щастие - не вярвам. Особено пък при Езел, който 12 години живее единствено с мисълта за това, което му е сторено, и с кроежи за отмъщение. Нормално, в живота, след като постигне целите си, той би трябвало да се почувства изпразнен от съдържание. Какво да прави сега, накъде да поеме? Път към стария живот няма. Той няма да стане пак наивния дърводелец. Връщането у дома как го виждаш - само хипотетично. Но на практика то е невъзможно. Той вече е човек от друго ниво. Как го виждаш да живее без парите на вуйчо. Пак ли да стърже дъските. Щом си отмъсти, Езел ще загуби живота си. И ще трябва да си намери нов. И ми се струва, че никоя жена не може да му помогне в това, дори и любимата.

Извинявам се за дългия пост на този, който се мине да го прочете.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 312
 Здравейте.   bouquet  bouquet  bouquet  Бланка, аз го прочетох  Peace  Hug

# 313
и аз  Laughing Peace Hug

... И убиецът, и жертвата са еднакво белязани от това, което се е случило между тях. Не съм сигурна, че след отмъщението може да дойде нещо добро. Успокоение - добре, но щастие - не вярвам.

Така е, за Езел, Ейшан и Али - да, но Дженгиз засега не показва особени угризения, ако ги има, ги е скрил много дълбоко  Rolling Eyes
Чудех се , ако Езел знаеше, че Джан е син на Омер  Crazy, как щеше да постъпи  newsm78 Дали щеше да се откаже от отмъщението, да повярва в любовта на Ейшан към Омер, и да и прости, на моменти сякаш го иска  Thinking Дали детето щеше да 'изчисти' греха  и ? Спомням си едни думи на Дженгиз в първите епизоди, когато настояваше да имат още едно дете - "Когато една жена има дете от един мъж, тя е негова за цял живот" нещо такова беше. Дженгиз винаги е знаел, че Ейшан е с Омер, а какво би мислил Езел  Thinking Дали ще приеме, че, въпреки предателството, Ейшан винаги е била негова, ще прости и ще 'заживеят щастливо'  Mr. Green Омер би простил, а Езел  Thinking

И още нещо ме гложди, не ме бийте, ама дали наистина Бахар е толкова наивна и невинна, колкото изглежда? Много я харесвам, но, както повтарят непрекъснато, 'нищо не е такова, каквото изглежда' .Дали през няколкото години, които е живяла сама с баща си той не е успял да пусне отровните си пипала и върху нея  #Crazy

# 314
  • КиТ
Здравейте    bouquet  bouquet  bouquet

Бланче и аз го прочетах
Peace Wink

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Със сигорност ще стигнем и до този момент,както сме тръгнали Sunglasses bowuu bowuu bowuu

Оооо, редовно се натъквам на такива страници, които не допускат нови покани за приятелство. Тази седмица пратих покана на трима Кенан Имирзалиоолу. Двамата ме приеха веднага, а за третия постоянно излиза надпис, че това лице има прекалено много приятели.

Аз като пращам на известни личности(които имат по 4000 и косур приятели) и винаги така ми изписва...но то си е нормално,трябва да има някъв лимит.... Thinking newsm78 newsm78 newsm78
Също така има лимит и на групите към който се присъдиняваш най-много можеш в 298 аз стигнах до такава бройка  Crazy Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing и не ми дава да се присъединявам към други...Изписва ми : "Вие членувате в прекалено много групи."
Тъй,че от една страна са прави...ама от друга като видя някоя хубава групичка,трябва да изтрия някоя от старите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт