Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 596
  • 693
  •   1
Отговори
# 480
Mademoiselle, Здравей, аз гледам с VLC media player и няма проблем, дръпни си го от интеренет безплатен е, друг вариант е GOM player и него можеш да си го дръпнеш безплатно, а колкото до последната серия струва ми се че копието си беше такова краставицовидно. Успех!!!!

# 481
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Благодаря ви за пожеланията! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 482
  • СТАНДАРТНО.
syd_13, честит рожден ден! Пожелавам ти изобилие от здраве, истински приятели, много пари и безкрайна любов!

# 483
Аз също нямах проблеми до сега с този плеър. Чак при последните две серии. Не знам на какво се дължи, но при се иска да го оправя, а не да тегля още софтуер, и без това компютърът ми е препълнен с всевъзможни неща.

# 484
СИДЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.БЪДИ ВИННАГИ СЛЪНЧЕВА, КАТО ДНЕШНИЯ ДЕН!

# 485
Честит рожден ден!!!!Късмет,здраве и любов!!!  bouquet

# 486
Гледам епизода,който се излъчва днес.Много силна сцена м/у сестрите
Али играе бодигард на Бахар Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:47 от emely

# 487
Виви,гледаш ли?Много драматична серия Cry
Май сама си пиша ама нищо Mr. Green
Дженгиз определи Езел като "Сердар в смокинг" Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 23:14 от emely

# 488
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте момичета!
Първо ще започна с нещо по оформлението на темата.Сидче,моля те да махнеш от първа страница  линка към резюметата,щото претърпяха"лека редакция" от мен Mr. Green и вече не са толкова достоверни Joy Joy Joy Joy Joy

И сега да мина направо на въпроса,с обръщение към всички гости в село
От месец и половина си седя и наблюдавам до къде може да стигне наглостта човешка.Разбрах ,че може много....
Първо се започна с крадене на превода на ЕЗЕЛ,минахме към правене на сайтове на същата тема,но с нашите материали(тук визирам резюметата за които говоря в началото) и днес стигнахме до там да намеря постове из форума в които се заговорничи за нова тема,защото видите ли в нашата много малко се обсъждало.Тук вече лайната изригнаха от мен по естествен път.И няма как иначе след като някои хора от близо два месеца ми бъркат с малък пръст в аналното отверстие,може би търсейки храна......е сега ще им сипя.
Само да ви светна(обръщам се към новите),защо ми викат попа тук.......Ами защото тая тема,ми е като дете....и точно заради това си я пазя.Имам си един стар табиет.Като видя ново име на балкона или публикувало мнение,аз започвам да го следя.Ама го правя неуморно и ежедневно,като питбул,и по този прост метод разбирам колко използвачи и лицемери минават през селото.Знам и чета и всички чужди форуми,там също разбирам някои неща за други хора минали оттук......интересно нали?!?
Явно сериала не ви влияе добре,защото много Ейшанки взех да срещам из село,което пък за мен е адски радостно  ,защото винаги съм обичала курвенските номера.
И в този ред на мисли сега ще ви представя два такива мое дело

http://docs.google.com/present/view?id=ddp8bh8q_28gd9whkf5  това са новите ми резюмета  Joy Joy Joy Joy със здраве да си ги ползвате

А втория ми курвенски трик е че ЕЗЕЛ СПИРА ДА СЕ КАЧВА ПО ТОРЕНТ ТРАКЕРИТЕ
филма ще се разпространява с линк от докс на лични съобщения,и само срещу бележка от личния лекар,че не сте лицемер
това в кръга на майтапа.......екипа който превежда ще реши кои хора ще го получават(старите със сигурност)

на останалите им миришат краката Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря за вниманието!!!
Моля никой да не си позволява да ми пише на лични и да ме уговаря......Ако имате въпроси,моля задайте ги на колегата от Армения

# 489
Виви,гледаш ли?Много драматична серия Cry
Май сама си пиша ама нищо Mr. Green
Дженгиз определи Езел като "Сердар в смокинг" Joy Joy Joy
Еми, сега започвам, заредила съм до 8 част

Лакун, много набързо ти изчетох поста,погледнах и линка  #Crazy #Crazy, малееееееееееееей. но сигурно имаш причина. Пък аз тъкмо гледах броя на гласувалите колко е увеличен   Аз пък те обичкам!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 490
# 491
  • ÇapulcuLand
Попе, тук ще падне яко подмазване сега. Не се поддавай на инсинуации!!!  #2gunfire #2gunfire
Хич не се и надявайте на милост от попа. Някои хора яко са осрали нещата, така че всички ще пострадат заради тяхната безмерна наглост! Който, каквото си е заслужил - това ще си получи. А междувременно аз много се кефя на резюметата  Laughing
Лакунче, голям талант си, мила!

# 492
ЗДРАВЕЙТЕ   :  :bouquet:b]

Миналата седмица в темата на ЛИН прочетох за наградите които филма е получили ме заинтригува.
Веднага започнах да го гледам.Бях потресена от сценария от играта на актьорите,от събитията..Джансу Дере я "познавам"от филма Горчива любов- където партнира на Халит Ергенч.Много силна роля направи.Харесах си а от раз.А и е сладка и чаровна.
18 серии на един дъх ги гледах,за няколко дни newsm78
Имам неясноти на някои моменти, ще трябва сега да чета и темата с вашите коментарии ,може би ще ми се изясни newsm78
Когато ви настигна  тогава ще се включа с коментарии,ако не е проблем (в неудобен момент ли се включвам или е шега- newsm78 ,все още не съм в час,не съм ви чела и не ви познавам) но филма определено си струва да се гледа -страхотен е.
А за този актьор -

това е ТОМ ХАНКС , нали Hug
майтапче Heart Eyes
но наистина прилича много на него.
Много е готин и сладък ,и играе страхотно    bouquet
Приятна вечер ви желая    bouquet  bouquet  bouquet

# 493
 Shocked ShockedЕзел призна на Бахар,че  е Омер.
Дженгиз не сте го виждали по зле. Sick
Все си представях момента когато Езел му отмъсти но толкова зле да е не съм очаквала Sick

# 494
Лакуне, какво е станало?

Общи условия

Активация на акаунт