Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 572
  • 693
  •   1
Отговори
# 495
Lilims,добре дошла Hug
Помня те от 1001 нощи Wink

# 496
Нито е добър вечер нито е добро утро  така, че здравейте. Stop
Не пиша често повечето  чета и  ви се кефа на коментарите, на сценариите и т.н.
И аз гледах днешната серия  - е картинките само, но играта им е без грешка. Имаше много силни моменти Бахар с Али , Езел с вуйчото и края Бахар с Езел. С нетърпение чакам следващият епизод /27/ Не напразно толкова много награди прибраха в Анталия.
Приятни сънища . smile3524

# 497
резюмето на 26-ти епизодББСлед като Бахар видя Ейшан и Езел да се натискат Бахар си тръгна с Али.
Ейшан каза на Езел,че ще го намрази и ще се превърне в най-големия и враг,
ако се случи нещо с Бахар.Али я прибра в неговия дом.Не пускаше никой при нея,
но Ейшан го изнуди.Ейшан каза на Бахар,че имат връзса от месец ,че се обичат
и че,той мислел да говори с Бахар да останат приятели.езел отиде при майка си.
Сподели и какво е станало.Каза и ,че Бахар много го обича.Мелиха се притесни от
случката с Ейшан.Али и Бахар отидоха в парка.Там бяха Езел и Тефо.Имаха тежък
разговор и се изясниха,че Тефо в крайна сметка е човек на Езел.Езел се видя с Бахар
но тя не му позволи да даде каквото и да било обяснение за случилото се.
Сердар изясни картинката на Дженгиз.Каза му,че е пионка в играта на Али,Езел и Ейшан.
Джан се прибра от училище с вестник със заглавието на Дженгиз.Пита майка си дали баща
му е убиец.Дженгиз се обади на Ейшан и я помоли да доведе Джан.В затвора се държат
гадно с Дженгиз.За да изглежда още по-жалък се самонарани преди срещата с Ейшан и Джан.
Разказа на Ейшан какво е неговото предположение за случилото се.Каза и ,че този път тя
е пионката в играта ,която тя владее най-добре.Ейшан се обърка.Междувременно Али осъзна,
че Бахар не се лекува и че,се е обрекла на смърт.Реши да се върне в Лондон.Али не можа да я спреи се обади на Езел.Рамиз и Езел отидоха на гробищата при синовете на Рамиз.От там някакви типовеприбраха вуйчото.Езел се запъти при Бахар,но се обади Ейшан със странни въпроси за миналото на Езели за хотела.Езел отиде при Дженгиз.Разкриха картите си.Вече са врагове.Дженгиз го бият,защото несе подчинява на хората на вуйчото в затвора.Извикаха го при директора.Там беше странният тип,който преследваше и "уби" Азад.Езел намери Бахар и и разкри,че е Омер.

# 498
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 499
лека нощ Hug Hug Hug Hug

# 500

Хубав и усмихнат ден на всички!
Emely, благодаря за резюмето!

# 501
Здравейте,аз съм от тия дето се зарибиха по сериалчето тоно от 5-6 дена и за два дена изгледах всичките 19 серии на един дъх.Вярно,че не коментирам много по форумите,повече чета и то с голямо удоволствие.Благодаря на екипа ,който превежда ЕЗЕЛ,наистина си е супер филма и си заслужава наградите и труда на хората,които ни помагаха да го гледаме в цялата му прелест.
Тъй като съм повече  читател и зрител явно няма да гледам следващите серии с превод(за което трябва да благодарим на доброжелатели разни-като не мислят какво причиняват на хора,които харесват и уважават труда на другите!!!!),ама какво да се прави-разочарованието си е за наща сметка.За сетен път се Убедих в хорската завист и злоба.
LACUNABABE,дали мога да попитам ако не е нахално ,разбира се,дали няма някакъв вариант и за простосмъртните като мен,а?АЗ със сигурност не съм единствена.Ако решиш,можеш и да не отговаряш,няма да се обидя и ще продължа да си гледам филма в суров вид,като не знам езика,кой ми е крив?!Приятен,весел и спорен ден на всички!

# 502
Аз не съм се мяркала отдавна на село  Embarassedно виждам че то се е увиличило доста скоро и град може да го направим Hugизпуснала съм доста серии и ще си наваксам в скоро време ThinkingПопе  Hug Hug Hug Hug

# 503
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
мечтание,къде се губиш бе пиленце хубаво?!?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

LACSHI, Hugне искам да ме разбираш погрешно,тук няма простосмъртни и богоизбрани,а чисто и просто хора които познаваме добре и на които вярваме безрезервно, и такива които не познаваме.Не казвам,че всички хора, които следят филма се възползват от нас,но съм и далеч от мисълта да правим кастинги Mr. Greenза достъп до него.Обещавам да помислим за хората като теб,но не ти обещавам положителен отговор. Hug
С най-добри чуства Peace

# 504
  • София
И сега да мина направо на въпроса,с обръщение към всички гости в село
От месец и половина си седя и наблюдавам до къде може да стигне наглостта човешка.Разбрах ,че може много....
Първо се започна с крадене на превода на ЕЗЕЛ,минахме към правене на сайтове на същата тема,но с нашите материали(тук визирам резюметата за които говоря в началото) и днес стигнахме до там да намеря постове из форума в които се заговорничи за нова тема,защото видите ли в нашата много малко се обсъждало.Тук вече лайната изригнаха от мен по естествен път.И няма как иначе след като някои хора от близо два месеца ми бъркат с малък пръст в аналното отверстие,може би търсейки храна......е сега ще им сипя.
Само да ви светна(обръщам се към новите),защо ми викат попа тук.......Ами защото тая тема,ми е като дете....и точно заради това си я пазя.Имам си един стар табиет.Като видя ново име на балкона или публикувало мнение,аз започвам да го следя.Ама го правя неуморно и ежедневно,като питбул,и по този прост метод разбирам колко използвачи и лицемери минават през селото.Знам и чета и всички чужди форуми,там също разбирам някои неща за други хора минали оттук......интересно нали?!?
Явно сериала не ви влияе добре,защото много Ейшанки взех да срещам из село,което пък за мен е адски радостно  ,защото винаги съм обичала курвенските номера.
А втория ми курвенски трик е че ЕЗЕЛ СПИРА ДА СЕ КАЧВА ПО ТОРЕНТ ТРАКЕРИТЕ
филма ще се разпространява с линк от докс на лични съобщения,и само срещу бележка от личния лекар,че не сте лицемер
това в кръга на майтапа.......екипа който превежда ще реши кои хора ще го получават(старите със сигурност)

на останалите им миришат краката Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря за вниманието!!!
Моля никой да не си позволява да ми пише на лични и да ме уговаря......Ако имате въпроси,моля задайте ги на колегата от Армения

Даааа! Влизам редовно, за да съм информирана и тук за добро утро има чудничка новина. И аз съм значи от тези гости. Разбирам, че ще ме лишите от удоволствието да гледам прекрасния сериал заради някоя умница, която е умувала. Жалко Cry Ще преживея някак, но все пак искам да знам точно за кого става дума в тези  тежки обвинения по-горе. Може и на лични. Защото тази Ейшанка може и в нашата тема да влиза, а от такива хора трябва да се прочиства поне форума доколкото може.
Завиждам благородно на всички, които ще продължат да гледат сериала с превод и желая на момичетата, които доставят това удоволствие
да нямат повече такива разочарования. Хубав ден на всички!

# 505
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Емели благодаря за резюмето   bouquet  bouquet  bouquet е тази Ейшан  Confused Лакуна,прочетох какво си написала а ако искате вярвайте но направо си плача в момента  Cry обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 506
Добро утро на всички. Аз съм писала в темата само 2-3 пъти, но я следя от самото начало и не съм пропуснала нито един пост в нея. Четях ви и се възхищавах колко сте задружни и добронамерени. Когато правихте срещата в София благородно ви завиждах, че не мога да се включа и аз , защото съм доста далеч. Безкрайно съм разочарована от решението, което сте взели за качването  на сериала, защото аз нямам възможност да го гледам нито на турски, нито на английски. А го харесвам страшно много и от първата преведена серия чакам с нетърпение превода на всяка следваща. Ако има някаква възможност да получавам преведените серии по скайп или друг вариант ще ви бъда безкрайно благодарна. Ако не ще се моля някоя българска телевизия да го закупи и да го пусне с превод, защото филва СИ ЗАСЛУЖАВА.
Благодаря на всички момичета, които превеждаха и ни доставяха тази наслада. newsm51 newsm51

Извинявам се за дългия пост, но наистина не мога да опиша с думе разочарованието си.

# 507
# 508
Цитат
мечтание,къде се губиш бе пиленце хубаво?!?!    

Търча по цял ден след малкия дзвер по паркове и градинки WinkВечер ви чета ама като, съм изпуснала толкова серии и няма какво да пиша newsm78като тръгнем на градина и ще имам време за селото Heart Eyes
Елмира не плачи  Cry това е за теб понеже знам че ги обичаш   Прегръдка голяма от мен за всички  Hug Hug Hug Обичам ви

# 509
Добро утро!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Влизам редовно във форума но рядко пиша.От вчера след като прочетох поста на lacunababe оставам много учудена,кой може да пише такива неща. newsm78 newsm78 newsm78 Аз също не разбирам нито английски,нито турски и се радвах много на труда на момичетата за превода.Това за мен е един много ама много хубав филм.След като ние не можем да превеждаме защо е нужно да плюем по труда на момичетата.И сега си спомням едно стихче
Е...и се прабългарин и славянка на полянка.
И се родили чукундури,
хем е......ви ,хем крадливи, хем и завистливи.
Извинявам се за дългия пост и ако съм обидила някой,но това е моето виждане

Общи условия

Активация на акаунт