Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 562
  • 693
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!  Hug

Въпреки всичко станало, все пак утрото е добро. Мисля, че дължим някакво обяснение, въпреки че денят няма да ми стигне да опиша всичко.

Вие сте разочаровани. Разбирам го. Но първо, преди вас, ние, които работим по преводите, бяхме разочаровани. Не един и два пъти. Търпението ни бе многократно изпробвано, уверявам ви. Не знам дали си давате сметка, но 4-5 души отделят минимум по 3 дни от седмицата си, за да го има този филм на български. Разбира се, работата може да се свърши и доста по-набързо, но тук се събрахме хора с високи критерии, което си е изцяло за наша сметка. От 2 месеца няколко души стоим до 1-2 часа през нощта, за да работим срещу НИЩО. Дори благодарности не сме очаквали, мен специално благодарностите ме карат да се чувствам неудобно. Но да не се отклонявам. И така, когато 2 месеца работиш по нощите, е доста разочароващо след време да видиш продукта си, качен на 100 места и на 90 от тях или да не е споменато за авторите, или да е споменато в доста обиден план... Постът на Лисанка за новата тема беше капката, но в никакъв случай не е причина за решението.

В тази тема има хора, които само взимат, но нищо не дават. Какво очакваме да дават?! Нищо особено - материали, снимки за филма и актьорите, на които са попаднали, мнението си, добро отношение, нищо повече. Ако някой няма желание или време да се рови из нета, а само чете - пак няма проблем. Но когато попаднеш на съфорумка, която оттук тегли филма, а на друго място публикува всичко, което е намерила, е, това е доста унизително, съгласете се. Това е само един пример.

Далеч съм от мисълта, че новите хора в тази тема са второ качество приятели. В никакъв случай. Останете с нас, да се опознаем и мисля, че това е решението на вашия проблем. Решението изцяло принадлежи на вас.

С най-добри чувства и с огромно извинение на тези, които несправедливо са засегнати от нашето решение.  Hug Hug Hug

# 511
Лакунче, прочетох постинга няколко пъти и съм в шок ShockedНа няколко пъти започвах да пиша и спирах  newsm78Възможно ли е да позволиш на някой хора да те разстроят до толкова ,че да се стигне до тук?И си мисля ,че тяхната цел е била точно тази - да те изкарат от нерви и да злорадстват над реакциите. И какво значение имат тези хора  за теб и какво значение има тук цялата аудитория ?Не те коря за решението ти и до някъде те разбирам  newsm51 newsm51 newsm51

# 512
Бланче, напълно ви разбирам и в никакъв случай не ви обвинявам за решението. Просто съжалявам, че ще бъдем лишени от едно удоволствие. Аз май съм от тези, които "само взимат и нищо не дават". Съжалявам за което, но мога да давам само мнението си и разбира се добро отношение, както ти казваш. Въпреки, че няма да мога да гледам повече преведените серии, аз не се отказвам да влизам в темата и да ви чета, защото ми е приятно. Давам си сметка колко време отделяте и колко труд полагате, за да ни доставите малко радост за очите и наслада за душата, за което отново ви благодаря/въпреки че ти е неудобно/. smile3501 smile3501
Спорен ден на всички

# 513
Добро утро момичета, жалко наистина за случилото се каквото и да е то и който и да го е направил, ноооооо ние сме си такива какво е чета без предател, да питаме Левски!!!! Всъщност направи ми впечатление че преди Лакуна да пусне 19-ти епизод изчезна от форума за ден два и се замисллих дали не е станало нещо, нетипично ми се стори. А то ето какво било....И така дано решите друго и отново пуснете сериала в наносета, ще съм ви безкрайно благодарна за това, ако щете вярвайте радвам се като ученичка на всяка нова серия, и разочарованието ми сега е безкрайно.Благораря!!!

# 514
днес трябва да погледам малко, че много съм занемарила гледането на Езел  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ооооооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бланкаааааа, ще идвам в петък май към-то Пловдив да геее

# 515
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Абе кво да ви кажа,понеже ми е ясно че от "Лакунче разбирам те",ще стигнем и до "Лакуна не си права.Защо така?"
Ще ви кажа едно.Аз не съм нито шефа на екипа ,нито еднолично от мен зависи разпространението на превода.Аз поех техническата част в екипа и кординирането на работния процес.Бланка го е написала много ясно,защо се стигна до тук.След като аз съм поела ангажимента за разпространението на преведените серии,аз съм тази която трябва да ги и пази.Два месеца стоя и наблюдавам,намирам безброй доказателства и само ги споделям с момичетата от екипа.Нервим си се тихичко и продължаваме безропотно с преводите.Но неотразения проблем продължи да расте,като тумор който ядеше нас най-вече.Вчера реших да махна тумора.Който иска да ме обвинява в простащина(визирам последното си творение),който иска де ме обвинява в недружелюбност,както решите така.Аз за себе си знам,че в тази тема помощ на никого не съм отказала.Каквото е поискано от мен е направено на мига.Но сега очаквам много от хората на които съм помагала да се разочароват от мен и съм готова да го понеса.Всеки е в правото си.Но имам едно предложение към тези хора.Вместо да хабите нерви и енергия да страдате заради мен и останалите момичета от екипа,започнете да превеждате.Уверявам ви,че много бързо ще ме разберете.С най-добри чуства към всички.
Спирам да пиша по въпроса.

# 516
ОООООООООООООО, абсолютно неправилно съм разбрана. Името на човекът не е Лисанка. Лисанка вчера мислеше да открива нова тема - за това говоря, ние с нея се разбрахме, така че проблем няма.

Второ (и аз като Али!). Второ, темата може да е формулирана и като "На баба ти гащите", но фактът е един - сега тук се пише за Езел, само за Езел и Ийит Озшенер нито е на дневен ред, нито е фаворит. Ако някой това не е разбрал, значи е минавал през темата само в бръснещ полет, очайквайки да види заветното: "НОВАТА СЕРИЯ ИЗЛЕЗЕ"!

# 517
Момичета,и аз съм една от първите Ви почитателки,редовно Ви чета и така станах и почитателка на този прекасен филм.Рядко пиша защото нямам никакви умения с компютър,но се възмощавам от агресивната кражба на вашия труд.За пореден път се убеждавам ,че в Б-я няма защита на интелектуалния труд!И сега не ми остава друго освен да разчитаме/такива като мен/на Вашето добро сърце за догледаме макар и само до края на 1-ви сезон този чудесен филм.Предварително Ви благодаря!

# 518
Добро утро!  Hug

Въпреки всичко станало, все пак утрото е добро. Мисля, че дължим някакво обяснение, въпреки че денят няма да ми стигне да опиша всичко.

Вие сте разочаровани. Разбирам го. Но първо, преди вас, ние, които работим по преводите, бяхме разочаровани. Не един и два пъти. Търпението ни бе многократно изпробвано, уверявам ви. Не знам дали си давате сметка, но 4-5 души отделят минимум по 3 дни от седмицата си, за да го има този филм на български. Разбира се, работата може да се свърши и доста по-набързо, но тук се събрахме хора с високи критерии, което си е изцяло за наша сметка. От 2 месеца няколко души стоим до 1-2 часа през нощта, за да работим срещу НИЩО. Дори благодарности не сме очаквали, мен специално благодарностите ме карат да се чувствам неудобно. Но да не се отклонявам. И така, когато 2 месеца работиш по нощите, е доста разочароващо след време да видиш продукта си, качен на 100 места и на 90 от тях или да не е споменато за авторите, или да е споменато в доста обиден план... Постът на Лисанка за новата тема беше капката, но в никакъв случай не е причина за решението.

В тази тема има хора, които само взимат, но нищо не дават. Какво очакваме да дават?! Нищо особено - материали, снимки за филма и актьорите, на които са попаднали, мнението си, добро отношение, нищо повече. Ако някой няма желание или време да се рови из нета, а само чете - пак няма проблем. Но когато попаднеш на съфорумка, която оттук тегли филма, а на друго място публикува всичко, което е намерила, е, това е доста унизително, съгласете се. Това е само един пример.

Далеч съм от мисълта, че новите хора в тази тема са второ качество приятели. В никакъв случай. Останете с нас, да се опознаем и мисля, че това е решението на вашия проблем. Решението изцяло принадлежи на вас.

С най-добри чувства и с огромно извинение на тези, които несправедливо са засегнати от нашето решение.  Hug Hug Hug

Ей това ме е удивлявало през цялото време, щото в тези времена дето има една приказка  -мама на тати не дава без нищо, Винаги съм се възхищавала на тези момичета, но и всъщото време ги разбирам, защото си мисля, че става донякъде и въпрос на тръпка- да направиш нещо и да го споделиш с хора, които знаеш, че много ще се зарадват/а с такова нетърпение чакаме всеки следващ превод! Поне при мене е било така, когато съм се ровела и попадала на снимки и др. м-али ми е доставяло удоволствие да ги споделя  Не мога да си представя какво изпитва тези, които крадват Ама винаги си е имало сбъркани хора
     Емели,  Hug Hug Hug, за белите б.

# 519
# 520
изчетох  Crazy Crazy тегава работа....няма думи просто  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 521
  • Пловдив
Здравейте, този път пиша от името на форума asi-bg.com, ние също се числим от хората гледащи Езел с вашия превод и имаме специална тема в нашия форум, разбираме и уважаваме решението ви, но не разбираме обвиненията  и към кого са отправени. Всеки в крайна сметка решава къде ще коментира сериала, не може да се ограничи само в 1 тема, а някой път дори и в една не може да коментира. Има хора на които им е неудобно, други нямат време .... Всички уважаваме труда ви, и никога не бихме си преписали заслуги, които не са наши.Нашият форум asi-bg се занимава с превода и субовете на Пленителката на сърца и технническата част на ЛиН, обвинявани бяхме в хиляди неща - дори бяхме наричани нискоинтелигентни, краде се от нас, и продължава да е така. Момичетата също не спят цели нощи за да преведат сериите и да направят субовете. И сериалите се коментират на много различни места, една информация обикаля всички теми и форуми. Но това е неизбежно - всеки решава дали да пише в бг-мама, в нашия форум или в tr-seriali.com и няма да преустановим качването.  Надявам се разгонгласията да бъдат изгладени.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 12:05 от alice_ in_ wonderland1

# 522
  • СТАНДАРТНО.
lacunababe, B l a n k a, emely и всички други момичета от екипа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Лакунке, права си и то много! Само това исках да кажа, излишно е да коментирам.   bouquet

# 523
Причината за случилото се сигурно съм аз. До сега само гледам и чета.
Някой ,ако е попитал къде да гледа Езел съм казвала ,аз къде гледам.Не съм обяснявала кой превежда ,защото на всяка серия има надписи с целия екип.Гледах до 18 серия ,но за да коментирам трябва да съм Ви настигнала и да съм си изградила мнение.
Аз не мога да превеждам,тъй като не зная езика.Някой беше написал,че не може да качва в Докса, тъй като и седемте му кутии са пълни, та тогава мислих да предложа ,да правя поне кутии . Само с това можех да помогна. Съжалявам ,ако заради мен се получи това недоразумение. Мога да Ви уверя ,че няма да гледам и чета ,ако с това Ви накарам да си промените мнението и продължите да доставяте удоволствие на почитателките на Езел.

# 524
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
късмет здрасти Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе гледам хора,които не намираха време за нашата плоска тема изведнъж днес регистрират уникална активност.
Още вчера написах към кого да се отправят молбите и кандърмите
Ако продължите да пишете по тази тема ще преосмислим и компромисния вариант за качване на сериала,и ще ме принудите да изредя имената ,които толкова искате да чуете.
САмо някой като се види в списъка да не се сърди или оправдава,защото обещавам до всяко име да има линк за доказателство.
Арееее ако обичате да смените плочата.
И две седмици да си дъвчате това,нищо няма да постигнете.
Сериала ще се прави само за хората от тази тема.
Капиш?!?!

Надявам се така да е достатъчно гладко.Уверявам ви че с всеки следващ пост,в който се търси сметка на екипа за вчерашното решение,списъка с тези които ще получават серии се скъсява.
Ние превеждаме и правим тайминг,наше е решението какво да правим с продукта.Или има някой ,който има претенции към това?!??!

Общи условия

Активация на акаунт