Стоматолози- гр. Варна

• 1 060 652
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 1 425
За лазерно лечение на кариеси и аз искам да знам, ако някой се е лекувал. Иначе, в кабинета на д-р Цветкова на Иван Асен има лазер, ама той бил за други работи, например хирургични интервенции.

# 1 426
Да ви кажа аз тотално се обърках вече , прочетох доста назад темата и в интернет рових ....Е няма ли добър зъболекар в тази Варна  ooooh!
Аз посещавах д-р Ивайло Василев , но кабинета му е затворен  newsm78
Кажете моля ви къде да ида?Искам да има и лазер за лечение на кариеси.

Аз съм доволна от моята зъболекарка. Работи малко скъпо, но ми спаси зъб, който беше с гангрена причинена от некадърността на друг варненски зъболекар. Казва се Ирена Георгиева. Работи в Стоматологичния факултет. Не съм сигурна дали не работи и в дентална клиника света Аполония. Видях, че имат терапевтичен лазер там.
http://www.varnadentist.com/aboutus.php

# 1 427
На мен тази клиника Света Аполония ми е много близка и удобна , но четох и за там лоши отзиви  ooooh!
Доста се чудих ,май ще взема да ги посетя . Дай ми някаква примерна цена на нещо да се ориентирам в цените , ако ти е възможно  Blush
А за лазер имам в предвид такъв който замества машинката.За съжаление май във Варна няма такива.

# 1 428
  • Варна
Нещо напоследък не мога да се свържа с д-р Бозуков.Знам, че е доста зает и става трудно, но ще помоля ако случайно има нов телефон и някой го знае да го напише.
Или адреса на новия му кабинет.Разбрах, че бил някъде на Македония.Ако не по телефона, поне на място да ида да запиша час на детето.

# 1 429
  • Варна
Не знам точния номер на кабинета му на Македония,
но като пресечеш от Денталния факултет и тръгнеш към Македония,
кабинетът му е малко по-нагоре по улицата, твое дясно.
Има надпис и ако е там,
винаги има много родители с деца,
които дори чакат на тротоара.

# 1 430
  • Варна
Не знам точния номер на кабинета му на Македония,
но като пресечеш от Денталния факултет и тръгнеш към Македония,
кабинетът му е малко по-нагоре по улицата, твое дясно.
Има надпис и ако е там,
винаги има много родители с деца,
които дори чакат на тротоара.
Благодаря, ако не успея тези дни да се свържа ще се разходя да видя къде е кабинета.

# 1 431
Здравейте! Интересува ме къде във Варна се правят панорамни снимки на зъби,освен в Окръжна и Стоматология? И има ли кабинет ,който да работи и в събота за такава снимка? Благодаря,предварително  bouquet

# 1 432
mmilityy , аз повече от месец се опитвах и не можах да се свържа с него. Успех  Peace
Осмичка , аз съм ходила в Хелиос или Хелиус , не помня. Това е до Окръжна, не знам дали за него говориш.
Има и едно друго място- от община Приморски, по уличката в посока завод Дружба. Там срещу училището се пада, то е в едно като барака/фургон. Не помня името - Матееви или нещо подобно

# 1 433
  • Варна
Моята зъболекарка ми беше казала да си правя панорамни снимки само в Хелиус, защото апаратурата им е най-добрата в града.

Обаче, това беше преди 3-4 години.

# 1 434
Даяна, късмет утре! И дано да не е много болезнено.
Благодаря за подкрепата ! Прегледът мина успешно, но съм с много смесени чувства относно д-р Алексиева и не знам дали да коментирам. По принцип ваденето на мъдреца ми беше насрочено за днес, но няма да се възползвам за момента.
Чудя се останаха ли Доктори или вече са само Касапи ... 

# 1 435
  • Варна
Защо си със смесени чувства?
Тя е малко, как да кажа, не прави мили очички, не ти говори сладки приказки, не те гали с перце и да те прикотка, но за мен е много добър специалист.

# 1 436
Защо си със смесени чувства?
Тя е малко, как да кажа, не прави мили очички, не ти говори сладки приказки, не те гали с перце и да те прикотка, но за мен е много добър специалист.

По панорамна снимка от 2013 година отсече, че и 4-те ми мъдреца трябва да се извадят. Последва дълго разясняване защо и как. Изслушах търпеливо и после и обясних, че съм била при трима лицево челюстни хирурзи и какво се е случило. След споменаването за другите специалисти тя доста злобно и с повишен тон ми заяви "Е аз от къде да знам" и започна да ми заобяснява защо те са ме посъветвали да не вадя долните мъдреци.
Аз много добре знам защо са ме посъветвали така и какво е състоянието им.Определено след като разбра, че имам и други мнения смени позицията драстично. Няколко пъти опитах да спомена, че не съм там за долни мъдреци, а за един горен, които ме измъчва. Най-накрая успя да ме чуе и се съсредоточихме върху горните, при което беше заковано че трябва да се извадят и двата. Отново заобяснявах, че искам първо да се оправи този, който ме боли, а след това ще предприемам действия срещу другите. Успях да си издействам само час за ваденето на въпросния мъдрец и след като попитах на каква сума ще излезе цялата работа, буквално ако можеше да убива с поглед щеше да ме убие.

На кратко нещата, които ме възмутиха са  тези -
- по снимка от преди 2 години беше поставена "диагноза"
- изявения натиск да се извадят всичките (беше ми казано, че до декември било хубаво да сме извадили и четирите)
- агресията проличала при запитването за сумата. ( Извинявайте, но съм длъжна да попитам колко ще ми струва преди да ми се прави каквото и да било и без да съм сигурна, че мога да си го позволя. )
П.С : определено нямам против, че е леко дръпната, не съм отишла да се лигавим.
Извинявам се за дългото обяснение.

# 1 437
  • Варна
Съжалявам за преживяното.
Може би тя не е твоят лекар.
Интересно че при нас никога не е реагирала така, като сме питали колко ще струва.
Дори ми е писала сумата на лист, разбит по цени за различните неща, които трябва да се направят, за да не забравя какво сме говорили.
Включително ми е вадила мъдрец в денталния факултет, заради разликата в цените.
Дано намериш скоро твоя доктор!

# 1 438
Съжалявам за преживяното.
Може би тя не е твоят лекар.
Интересно че при нас никога не е реагирала така, като сме питали колко ще струва.
Дори ми е писала сумата на лист, разбит по цени за различните неща, които трябва да се направят, за да не забравя какво сме говорили.
Включително ми е вадила мъдрец в денталния факултет, заради разликата в цените.
Дано намериш скоро твоя доктор!
Отдавам агресивното поведение на това, че бях последния и пациент за деня и може би беше изморена. В никакъв случай не твърдя, че не е добър специалист, все пак бях само на консултация при нея и не съм се възползвала от услугите и. Просто до някаква степен ме стресна настояването и бързината с която искаше да направи всичко. 

# 1 439
  • Варна
Да ви кажа аз тотално се обърках вече , прочетох доста назад темата и в интернет рових ....Е няма ли добър зъболекар в тази Варна  ooooh!
Аз посещавах д-р Ивайло Василев , но кабинета му е затворен  newsm78
Кажете моля ви къде да ида?Искам да има и лазер за лечение на кариеси.

Аз съм много доволна от д-р Новкиришки, но не работи по Здравна каса. Опитът ми да намеря някой по-евтин или евентуално по ЗК, но също толкова добър, завърши с провал. Mr. Green

С д-р Бозуков и ние с мъжа ми се опитваме да се свържем от месец, неуспешно. Преди връщаше обаждания или е-мейли, а сега и така не отговаря. Много ми харесва как се отнася и как работи с децата, но всеки път е голямо мъчение да бъде открит... Tired

Общи условия

Активация на акаунт