Стоматолози- гр. Варна

• 1 040 744
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 640
Здравейте, има ли разлика между Университетски Медико-дентален център и Факултета по стоматология или е едно и също? Не съм от Варна, но се интересувам, понеже искам да посетя някой доктор за зъб, който ме боли от много време ( не е мъдрец ), вероятно да е хроничен пулпит или нещо такова. Стори ми се добра идея да отида във Факултета вместо някой частен кабинет с идеята, че във Факултета може да ми обърнат повече внимание, а не да карат по протокол и да ме отпратят щом не е гноясал зъба. Сега като чета че трябват тежки връзки се разочаровам малко Sad

# 2 641
Долен, ти при кого отиде накрая?

Мони голен или долен е? Аз ходих миналата година по това време при Едрев, който веднага като ми видя снимката каза, че няма да ми извади мъдреците (два долни и един горен напълно ретинирани) защото има опасност да ме осакати. Та по скоро нямам мнение за него.

# 2 642
May_sea, Как решихте проблемите? Наистина ли бяха толкова сложни? Когато миналото лято събирах мнения, имаше доста разочаровани от Едрев.
Долен, ти при кого отиде накрая?

Ходих на още едно - две места. Да кажем при не толкова известни имена. Всички казват опасно е аз няма да го извадя. В крайна сметка се спрях на Д-р Чаушев който каза ще ги извадим, но има опасност от това и това. Обясни ми всичко както трябва и ме успокои. Извадила съм само единият долен десен. Предстои ми скоро и левият да извадя и ще му се доверя отново.

Не си налагам мнението на никой. Просто ви давам още един вариант за мнение.

# 2 643

При Шопов не е много по-хубаво, има проблем с хигиена и отношение към пациентите, макар че все пак на теория е малко по-компетентен от Едрев. Но пък трябва да му вадиш с ченгел думите.
А колежките на Едрев от факултета дори твърдят че той не е хирург. Joy

Меко казано съм изненадана от написаното.
На мен ми беше препоръчан като хирург от доктор и го посетих за лечение. 3 пъти отидох и останах много доволна от всичко. Отношение, хигиена, адекватно лечение.
Пълна противоположност на вашето мнение.
Останах с впечатление от темата, че 100% досега мненията се припокриваха с моето. Вашето е първо отрицателно и ме изненада и това, че казват колежките му, че не е хирург 🤔 Кой не е- Едрев или Шопов?
Да, винаги има и недоволни пациенти, за който и доктор да се касае, а и пациентите сме с различни хора все пак.
Дано по-малко са недоволните, от който и да е доктор. Все пак пари даваме 🙂 и очакваме адекватно лечение.

# 2 644
Точно това ми е личното преживяване с Шопов и не съм единствената. Навръх пандемията ми бърка в устата с пръсти без ръкавици и без да се измие предварително. Умивалника беше доста мръсен със стари/засъхнали петна. Също се изказа че маските били безполезни - нещо което ей така изтипоса без да съм го питала. Трябваше с ченгел да му вадя думите за състоянието ми, но все пак каза някои полезни неща. Ако отидете на ревютата му в гугъл ще видите че и друг човек е имал същото преживяване с него.
А Едрев даже не искаше да ме слуша докрай. Той само хвърли един бегъл поглед на снимките ми и в устата ми и каза че "не вижда". Повече време отдели да ми пише на картона как не виждал и талона с таксата за 50 лв. И ме прати "да си ходя вкъщи" подута, възпалена и с болки. После ходих при негова колежка и тя видя в картона че ме е преглеждал и вика ами той не е хирург. Много смешно ми стана, но това е положението. Изтрещяха всичките особено след пандемията. За факултета като цяло също има доста негативни мнения.
Вашето преживяване сигурно е от по-отдавна. И моят опит сочи че преди години хората, както и лекарите се държаха доста по-добре. Сега е лудница.

# 2 645
  • Варна
За вадене на зъб съм много доволна от проф. Тихомир Георгиев. Работи и във факултета по стоматология.
На мен той ми извади постоянен зъб и ми направи имплант. Доволна съм.
За мъдрец в случая не знам, сложен случай е тук.
Стандартен мъдрец ми вади д-р Перейра в стоматологията, останах доволна.
Медико- денталния в университета и Факултета са едно и също, да!

# 2 646
Благодаря за уточнението.

А някой би ли могъл да препоръча зъболекар там, който би обърнал внимание, да е добър специалист не да те отпрати на 4тата минута с “нищо ти няма”.

# 2 647
Аз от Едрев останах много доволна. Говори кратко и по същество. Мрази да му мрънкат и да насочват разговора към лечение на зъб за когото друг лекар вече е преценил (и самия той вече е потвърдил), че е за вадене или подобни. Много си допаднахме с него, чак се и смяхме, когато ходих да ми маха конците.
 При първото ми посещения при него ми отказа да ми вади полегналия мъдрец, понеже след 3 седмици ми предстояха много дълги полети и не пожела да поеме риска. Можеше да ми вземе парите и да се спасявам после, ако стане проблем.

# 2 648
  • Варна
Със сигурност има много добри стоматолози и стоматологични хирурзи (ако така се казва) във Варна, но Maidmer е попаднала на двама от най-препоръчваните и те не са направили или казали нищо от това, което е очаквала Wink. А после една колежка казала...
При Едрев никога не съм ходила, но понеже мой бивш колега му е близък, всички други колеги (при спешност) му се молеха да звънне и намери час при Едрев. Е как един не каза, че е недоволен. Само слушах колко лека ръка има итн. И това в личен разговор.
При Шопов попаднах преди да се специализира в хирургията. Приемал ме е във Факултета, за ми излезе по-евтино, снимки итн. Приемал ме е в стария и новия кабинет/и и последншото, което мога да критикувам е хигиената. Бях при него и след вадене зъб по спешност една събота в един център на Ген. Колев, след което частици бяха останали по венеца. През ден ме мажеше с нещо и поглеждаше как върви и понеже ме познаваше като редовен пациент, дори не ми взе такса за тези 2-3 посещения. Бил лаконичен? Преди ок. 10 години го посетих със сина ми за първи път и винаги е бил мил, със страхотно чувство за хумор, но най-вече знам какво прави в момента, какво следва итн. Даже все ме яд, че не мога да отговоря, че нали съм със зяпнала уста. Та така. Кой каквото иска да мисли, аз мнението на гореспоменатата потребителка го считам за силно субективно.

# 2 649
Със сигурност има много добри стоматолози и стоматологични хирурзи (ако така се казва) във Варна, но Maidmer е попаднала на двама от най-препоръчваните и те не са направили или казали нищо от това, което е очаквала Wink. А после една колежка казала...
При Едрев никога не съм ходила, но понеже мой бивш колега му е близък, всички други колеги (при спешност) му се молеха да звънне и намери час при Едрев. Е как един не каза, че е недоволен. Само слушах колко лека ръка има итн. И това в личен разговор.
При Шопов попаднах преди да се специализира в хирургията. Приемал ме е във Факултета, за ми излезе по-евтино, снимки итн. Приемал ме е в стария и новия кабинет/и и последншото, което мога да критикувам е хигиената. Бях при него и след вадене зъб по спешност една събота в един център на Ген. Колев, след което частици бяха останали по венеца. През ден ме мажеше с нещо и поглеждаше как върви и понеже ме познаваше като редовен пациент, дори не ми взе такса за тези 2-3 посещения. Бил лаконичен? Преди ок. 10 години го посетих със сина ми за първи път и винаги е бил мил, със страхотно чувство за хумор, но най-вече знам какво прави в момента, какво следва итн. Даже все ме яд, че не мога да отговоря, че нали съм със зяпнала уста. Та така. Кой каквото иска да мисли, аз мнението на гореспоменатата потребителка го считам за силно субективно.
Напълно подкрепям вашето мнение.Не познавам др.Едрев ,но за Шопов мога да кажа само хубави неща

# 2 650

Аз с мнения не боравя, само с факти. Интересно с какви факти и намерения критикуваш моят личен и още повече, АКТУАЛЕН опит с гореспоменатите зъбари. При единия си ходила преди повече от 10 години, а за другия имаш мнение от 5-та ръка. Много съмнително е мнението ти адресирано към мен, още повече с този подигравателен тон, особено когато става въпрос за сериозен здравословен проблем.

# 2 651
Д-р Златева от дентална клиника Златеви....
Проведохме лечение на зъб, тя ме увери че всичко е наред, но почувствах болка  на същия зъб ... направих си снимка при друг зъболекар -  запълването на каналите е станало без да се разширяват достатъчно ,за де се запълнят добре и се е образувало гранулом. Също така кариеса на зъба не е бил изчистен и е продължавал да си действа.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 15:32 от Анонимен

# 2 652
  • varna
Клиника Златеви е доста известна и услугите са им  скъпи.  Имат голям опит. Не би трябвало да се случват такива неща. Била съм пациент на д-р Златев, забележки нямам. Успех, дано откриете "Вашия" зъболекар!

# 2 653
Ужасно съм разочарована от д-р Антони Гунчев. Буквално ми съсипа зъб. Уж само положителни отзиви в superdoc...

# 2 654
И аз. Съм чувала добри отзиви за него, а и във фб много хвалебствия..

Какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт