Стоматолози- гр. Варна

• 1 089 826
  • 2 972
  •   2
Отговори
# 2 970
  • 2860 км северно от Екватора
Професор Андреева.

# 2 971
Налага се прелекуване на зъби със сложени отдавна щифтове. Моля за впечатления от преминалите през това - каква е вероятността за успешно прелекуване. Моля и за мнения за доц. Христиана Маджова-Чоканова или някой друг добър ендодонт във Варна. Благодаря Ви предварително.

# 2 972
  • Варна
Моля, препоръчайте зъболекар за първи преглед на дете на 2г 6м. Много сме трудни с непознати хора и ще се радвам, да има отношение към по-малките пациенти. Приятелки ми препоръчват др. Бозуков, но аз от месец звъня и не мога да запиша час.
Моят син, когато беше малък, никак не хареса Бозуков. А и той не драпаше да му се хареса. Единственото, което каза, беше "аз дупета няма да преглеждам", понеже дребното се опъваше и не искаше да сяда на стола. Разбирам, пред кабинета опашка, няма нужда да си дава зор. Това беше преди 10+ години. Тогава д-р Милена Георгиева от УМДЦ успя да му влезе под кожата още на първото посещение, няколко години ходихме при нея, сега зъболекар му е д-р Ренета Върбанова, има кабинет под клиника Нова. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт