Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните причини за коремната болка и повръщането, които изпитвате?
Какво е препоръчителното лечение за киста на яйчника?
Какво може да причини леко кървене след приема на Регулон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните причини за коремната болка и повръщането, които изпитвате?
Коремната болка и повръщането могат да бъдат причинени от различни фактори. Те могат да бъдат резултат от наличието на киста на десния яйчник или възпаление на маточните тръби. Това може да доведе до погрешно диагностициране като апендицит, но допълнителни изследвания разкриват течна киста в коремната област.
-
Какво е препоръчителното лечение за киста на яйчника?
-
Какво може да причини леко кървене след приема на Регулон?
-
Какво е значението на високите нива на туморен маркер CA 125?
-
Какво мислите за лекар, който не слуша пациентката си и предлага само Регулон като лечение за киста?
.....Моята история е следната:
Бях много разочарована !!! Преживявам факта,че ми взе 100 лв за 5 мин,но не и че не ме изслуша !!! Стана ми много болно...След това се чух с д-р Андреева,тя ми каза засега да чакам и след 1 месец да отида при нея на преглед.Но вчера (21.04) цял ден имах слабо кръвотечение (червено,розово,кафяво),което ту спираше,ту "зацапваше"....нямаше логика за това,тъй като цикълът ми беше минал преди точно една седмица....за първи път ми се случи нещо такова...Звъннах на д-р Андреева,а тя ми каза,че съм пропуснала да взема Регулона,но това не е така....Вече не знам какво да правя,честно
Аз реших да се оперирам безкръвно в Майчин дом. Може ли някой да разкаже за процедурата, за това колко струва, колко време се стои. Много Ви благодаря