Новите ни козметични похождения 9

• 55 439
  • 662
  •   1
Отговори
# 120
# 121
От мен:

Не ми сваля грима от очите толкова лесно, колкото очаквах. По-доволна съм от измиващата пяна на същата марка в това отношение.

# 122
cotton4e , аз имам същата кожа и същите изисквания за фдт като теб , взех си на Виши   и определено задоволи щенията ми ! Но, ако решиш да си го вземеш си поискай подаръка , че са едни хиени тези в аптеките  #2gunfire , аз замалко да се прекарам !

Amra, доволна ли си от интимния гел

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 09:28 от mmmshushy80

# 123
Моля, който е позвал това:
  а сега това:
Да ми каже има ли разлика в покривноста. До сега ползвах Color stay- който ми е идеален като покривност , но новия ме изкушава и се чудя дали да го сменя.

Мерси  bouquet

Revlon-PhotoReady е също с много добра покривност и е много лесен за нанасяне.На мен много ми допада, но само за вечерен грим, защото през деня на слънце  блестящия ефект на мен не ми харесва особено.Между другото въпреки, че е с висок слънчезащитен фактор, което по принцип не е добре за снимки, с този фдт наистина кожата изглежда страхотно на снимка- направо като порцелан е.Не е много дълготраен, но с подходяща база под него ефекта е много добър- не си променя цвета и не лъсвам, въпреки че за много мазна кожа този фдт според мен не е подходящ.

# 124
Момичета моля кажете от къде мога да си купя изсушител на ОПИ? Или друг хубав да ми препоръчате  Simple Smile?

# 125
  • Belgium

Амра, дай моля те отзиви за този продукт  Grinning

И от къде го купуваш?

Момичета моля кажете от къде мога да си купя изсушител на ОПИ? Или друг хубав да ми препоръчате  Simple Smile?

От Бюти Зоната или от едни магазинчета Белисима, ако те интересува, ще ти обясня къде се намират  Laughing

# 126
А, супер, БЗ е добре, мерси Лу!  Hug

# 127

Амра, дай моля те отзиви за този продукт  Grinning

И от къде го купуваш?

Лу , не съм ги пробвала още, но ще го направя тези дни и ще ти пиша какво мисля Simple Smile Не им намирам в интернет точната снимка и затова сложих тази, иначе аз ги купих в пликче, а не в кутиика като на снимката. Взех ги от DM.

mmmshushy80 не съм го пробвала още гела на Билка Simple Smile

# 128
  • Стара Загора
+ едно портмоне

# 129
  • София
Днес си взех прословутия кристал против изпотяване на Балеа и 1 измивно гелче за лице на Алверде за нормална и смесена кожа
Нямам търпение да ги пробвам  Crazy

# 130
        лакът е цвят "праскова" и изглежда по-светъл в действителност

# 131
Днес си взех прословутия кристал против изпотяване на Балеа и 1 измивно гелче за лице на Алверде за нормална и смесена кожа
Нямам търпение да ги пробвам  Crazy

Гелчето е супер. Ще останеш доволна, сигурна съм. Хайде като пробваш пиши все пак Simple Smile

# 132
cotton4e , аз имам същата кожа и същите изисквания за фдт като теб , взех си на Виши   и определено задоволи щенията ми ! Но, ако решиш да си го вземеш си поискай подаръка , че са едни хиени тези в аптеките  #2gunfire , аз замалко да се прекарам !

Миличка, благодаря ти   bouquet
Колко струва и кой номер си взе точно ти?
А какъв е подаръка ? Tired

# 133
# 134
  • София

Подходящ е за много светли кожи,нанася се много лесно и не жълтее,освен това прави кожата направо копринена.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт