Новите ни козметични похождения 9

• 56 511
  • 662
  •   1
Отговори
# 210
  • Belgium
Момичета, някой дали е ползвал новия околоочен рол он на Клиник? Много му се чудя  Thinking

# 211
Момичета, някой дали е ползвал новия околоочен рол он на Клиник? Много му се чудя  Thinking

Отдавна четох за него (около 2 мес),но не съм го виждала още по магазините...

От вчера:

червило Катрис 110
лак Катрис 010

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 12:15 от мими23

# 212
  • Belgium
Аз четох добри отзиви по чуждите сайтове и сега се чудя дали да не го купя. Не знам даи е дошло изобщо в България  Thinking

# 213
Аз четох добри отзиви по чуждите сайтове и сега се чудя дали да не го купя. Не знам даи е дошло изобщо в България  Thinking

Тук,в Холандия го няма още...и аз искам да го пробвам Peace

# 214
коректор
скраб за лице

и новия фдт Ideal Shade, на който обаче не намирам снимка

# 215
Момичета,не е по темата,но помогайте.На личните ми пише 0 съобщения,1 непрочетено,а няма нищо.  Shocked  Laughing И всеки път като вляза ми изкарва,че имам ново ЛС.На някой да му се е случвало?   ooooh!

# 216
 Миличка, и на мен ми беше така вчера, но днес всичко си е ок без да правя нищо.

# 217
Момичета,не е по темата,но помогайте.На личните ми пише 0 съобщения,1 непрочетено,а няма нищо.  Shocked  Laughing И всеки път като вляза ми изкарва,че имам ново ЛС.На някой да му се е случвало?   ooooh!

чисти кеш, в първия подфорум има указания как става

# 218
  • Стара Загора
Да се отчета, че скоро не съм. Една тройка сенки на Боби Браун, молив за устни на Манхатън.         Чакам и това   Heart Eyes

# 219
 Аз пак да питам - по козметичните магазини виждали ли сте новата серия червила на Шанел Rouge Coco, защото в Бюти Зон нямаше, а пък не съм обикаляла другаде скоро?

# 220
  • In The Middle Of Nowhere
Ивченцето, честити нови 'похождения', как е глнца за устни на Орифлейм? Аз уж днес трябваше да го получа, но ме отрязаха.
Иначе взех гел за искуствен тен на Балеа Sun Dance. Някой пробал ли е продуктите за почерняване на Балеа?

# 221
Аз пак да питам - по козметичните магазини виждали ли сте новата серия червила на Шанел Rouge Coco, защото в Бюти Зон нямаше, а пък не съм обикаляла другаде скоро?
Да има ги в Сефора и на други места. В БЗ вече Шанел не зареждат и то отдавна.

# 222
  • USA, Steak State
Този тюркоаз на Опи е страхотен!  Heart Eyes
Супер летен цвят!
Става въпрос за цвят Dominant Jeans.

# 223
  • при моите деца .....
№ 137
Соли за вана - хвойна - мисля днес да се погрижа за педикюра си!

- дезодорант - розовия - доволна съм

# 224
Да има ги в Сефора и на други места. В БЗ вече Шанел не зареждат и то отдавна.

Благодаря, просто изобщо нямам време да обикалям, че съм с малко дете, а по някаква случайност веднъж минах през БЗ, личи си, че нищо не зареждат, много съм разочарована.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 11:43 от stasi8510

Общи условия

Активация на акаунт