Новите ни козметични похождения 9

• 55 462
  • 662
  •   1
Отговори
# 585
В една парфюмерия срещу Центъра по Хигиена

Мерси! А забравих да питам, каква беше цената?

# 586
към 17-18 лв. ако не се лъжа. Купих го миналото лято

# 587

Гледах за черно-розовата спирала, но само тя им беше свършила, пък моята на МаксФактор изсъхна, таа рискувах с тази. Дано ме свърши работа. =)

# 588
  • София
Nicimici, кажи нещо повече за този Пантен. Какви други видове има?

Lilotti не знам какви други видове има Пантен,този го купих от Златоград където бяхме на почивка от едно магазинче,в което имаше перилни препарати и други шампоани,които за първи път виждам.Предполагам че идват от Гърция нещата,защото града е близо до границата.Този Пантен,който аз си взех е за червенокоси и е изключителен,много мек и кремообразен,пени се достатъчно и забелязвам,че косата ми се цапа по-бавно от него.Иначе пишеше на италиански по шишето и струва 4.50.Лошото е че като ми свърши няма да има от къде да си го взема  Thinking

# 589
# 590
Nicimici, кажи нещо повече за този Пантен. Какви други видове има?

Lilotti не знам какви други видове има Пантен,този го купих от Златоград където бяхме на почивка от едно магазинче,в което имаше перилни препарати и други шампоани,които за първи път виждам.Предполагам че идват от Гърция нещата,защото града е близо до границата.Този Пантен,който аз си взех е за червенокоси и е изключителен,много мек и кремообразен,пени се достатъчно и забелязвам,че косата ми се цапа по-бавно от него.Иначе пишеше на италиански по шишето и струва 4.50.Лошото е че като ми свърши няма да има от къде да си го взема  Thinking

Аз предположих, че не е купуван в БГ. Дано да се появи все пак и при нас.

# 591
Комплект козметична чантичка, спирала и гланц от Avon.

# 592
аз днес се обзаведох с ето тези неща:

# 593
  • София/Дружба
търся си гланц за устни с охлаждаш ефект Simple Smile
някой може ли да ми препоръча?

иначе днес си взех от новите гланцове на max factor, миришат супер на диня   Party

# 594

иначе днес си взех от новите гланцове на max factor, миришат супер на диня   Party
ето тези са страхотни. Има ги в 4 или 5 цвята и различен вкус

# 595
Буржоа също има ментов.

# 596
  • София/Дружба

ето тези са страхотни. Има ги в 4 или 5 цвята и различен вкус

аууу, точно над тях точех лиги вчера, интересен ми стана жълтия как ще стои Simple Smile
дали имаш наблюдения?   Hug

# 597
Ами той си е прозрачен. Ако не се лъжа ухаеше на лимон.
Аз имам лилавия и червения. Ухаят много приятно и устните седят като сиропирани Simple Smile

# 598
Буржоа също има ментов.
За съжаление е спрян от внос в БГ (беше ми много любим). Ако случайно се намери някоя изостанала бройка (мернах няколко в Карфур и естествено грабнах един) може да се закупи.
Освен гланцовете на Есънс, предлагам и Евелин като алтернатива - там дори има избор от цветове (не че успяха да ме грабнат, но..), а пък и охлаждащият ефект е налице Simple Smile

# 599
  • София/Дружба
Буржоа също има ментов.
За съжаление е спрян от внос в БГ (беше ми много любим). Ако случайно се намери някоя изостанала бройка (мернах няколко в Карфур и естествено грабнах един) може да се закупи.
Освен гланцовете на Есънс, предлагам и Евелин като алтернатива - там дори има избор от цветове (не че успяха да ме грабнат, но..), а пък и охлаждащият ефект е налице Simple Smile

ами такъв на евелин имам, според мен техния ефект е загряващ, щипещ. аз като че ли други усещания търся  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт