Новите ни козметични похождения 9

• 55 459
  • 662
  •   1
Отговори
# 630
Лу, хубав ли е гланца? Интересува ме основно блясък дали има.  Laughing

# 631
Лу, сподели отзиви за това чудо на Clarins като го пробваш.

# 632
  • София
  и душ пилинг на Белеа с кокос и ванилия  Heart Eyes

# 633
  • Belgium
Лу, хубав ли е гланца? Интересува ме основно блясък дали има.  Laughing

Долс, хубав е и има блясък. Разбира се ми е нетраен, ама аз "изяждам" всеки гланц за два часа, та това не е критерий  Laughing

Fiama непремнно ще споделя, като натрупам впечатления, но до сега каквото съм ползвала на Кларинс, не ме е разочаровало  Peace

# 634
  и душ пилинг на Белеа с кокос и ванилия  Heart Eyes

Доволна ли си от lady speed stick? Аз ползвам rexona, като се изпотявам мирише готино ама остават мокри петанца  ooooh!

# 635
  • София
това лосионче се слага на мокра или суха коса (корени и дължини) и се суши с топъл сусшуар - термоактивиращо, термопредпазващо, придава плътност на косата и тя изглежда повече (уж е и за обем, но на дълга до сутиена равно подстригана права фина косица като моята обем не може да се постигне без накъдряне, тупиране, много лак (и така ще стои 30 минути и пак ще си слегне и ще се изправи). Малко ме сърби скалпа от него (ама аз имам голяма непоносимост към много от козметиките за коса).
- pink flamenko
Лосион за тяло на Гарние за постепенно автобронзиране.

# 636
  • София
Лу, и аз чакам отзивите за перфектора на Кларинс (има ли цвят, колко е покривен, лъщи ли, колко е траен, мирише ли приемливо и т.н.), а и кажи дав визибъл кеър как ти се струва (защото повечето душ гелове напоследък ги правят някак да не измиват добре телесните миризми като на пот например - палмоливите например са така...)

# 637
  • София
elssssss , днес съм втори ден с него, няма мокро, няма миризма. Доволна съм, но да видим при по-големи жеги какво ще стане. А Рексонката ми окепази много дрехи, този уж е инвизибъл.  Peace

# 638
  • Стара Загора

# 639
с невен. 

# 640
# 641
  • Стара Загора

Като го пробваш сподели дали си доволна.   bouquet

# 642

Като го пробваш сподели дали си доволна.   bouquet
         Цял ден го пробвам Joy Много е готин гланца,не лепне,което за мен е важно Heart Eyes  Взех някакъв динен цвят,но харесах още 2 и тези дни ще ги взимам и тях...  bouquet

# 643
  • София/Бургас
snegi43, каква цена е гланца и кой номер е ? 

Предварително благодаря!
  bouquet

# 644
snegi43, каква цена е гланца и кой номер е ? 

Предварително благодаря!
  bouquet

За 16 лв го взех,ама кой номер беше.. newsm78.. Забравих го в офиса   Joy Ще проверя и ще пиша..  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт