Новите ни козметични похождения 9

• 55 582
  • 662
  •   1
Отговори
# 345
и тоалетни трици кестенови

# 346
  • USA, Steak State
  Heart Eyes

И минита за проба на тези:

# 347
Моля те, сподели от къде си ги взе  bouquet

# 348
Minaaa мерси че сподели за душ геловете - а могат ли да се намерят в Билла? Нали си падам малко маниак по темата и много бързо ми омръзват, та тъкмо се чудех няма ли някакви нови душ гелчета да се появят от някъде  Blush

# 349
Minaaa мерси че сподели за душ геловете - а могат ли да се намерят в Билла? Нали си падам малко маниак по темата и много бързо ми омръзват, та тъкмо се чудех няма ли някакви нови душ гелчета да се появят от някъде  Blush

Аз не съм в България и не знам дали ги има в Билла. Тук си ги взех в dm, предполагам че и в България ще ги има там. Струват 1,65 евро.

Има още едно сравнително ново душ гелче на Dove - Visible Effects.Аз се колебаех между двата вида, но все пак вкусната миризма на нара на Palmolive надделя.

# 350
  • Варна
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е новата спирала на L'ОREAL със серума за подхранване? И ако е - как е?

Аз я ползвам. Бях много разочарована,че  същата такава,но в червената опаковка е вече спряна. Затова купих тази. Ами същата като другите е, същата четка, доволна съм. Само махането ми е доста сложно. Старата само докато я намокрех и се издърпваше сама, а тази търкам като замаена. И то с техния лосион за махане на грим-подарък към спиралата.
Та ако си ползвала другите двойни на Лореал- тази е същата.

# 351
Chocolate Emma, от asos.com Peace

# 352
# 353
# 354

+ Лак за нокти в цвят Vintage Blue
   молив за вежди Blonde
   дълбоко почистваща маска за лице Planet SPA Thailand Lotus Flower
   освежаващ спрей за лице с ягоди

# 355
Sassie ,много моля за отзив за спиралата.

# 356
  • Belgium
Sassie ,много моля за отзив за спиралата.

И аз се присъединявам към молбата  Laughing

От днес - маска за лице:

# 357
Аз я имам тази спирала и съм доста доволна от нея. Прави миглите много обемни и дълги без да ги слепва.

# 358
Момичета, много се извинявам, че евентуално ще се повторя, но преди време бях питала тук или в друг форум (ровя вече няколко дни и не мога да открия къде точно е било  Embarassed) за нещо за спиране на омазняването на лицето. По принцип имам суха кожа, но лятото в жегата Т-зоната ми се омазнява ужасно. Close Бяха ми препоръчали 3те стъпки на Clinique за 3ти вид кожа, доколкото си помням и още нещо, което било по-щадящо.. но не мога да се сетя точно какво, но беше или на Clarins (може би това: Clarins Pore Minimising Serum - http://www.lookfantastic.com/beauty/clarins/face/truly-matte/cla … mizing-serum.html) или нещо на Collin.. Какво ще кажете?

Имам и още едно въпросче.. може би не е точно тук мястото, но не ми се пуска нова тема специално за това. Някой провбал ли е тази миглоизвивачка или друга, която работи с топлина:

http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/38/50/88/1038508888
С обикновената миглоизвивачка точно след 5 минути ми се връщат в нормалното си състояние миглите.

И за да не пускам само въпроси, ето няколко мои нови похождения:
Балсам за коса с къна:

Балсам за усти с мента:

Спрей против изпотяване с удължено действие (7-10 дни)

Крем с 25 % уреа за напукани пети и лакти

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 10:59 от AnMary

# 359
Имам такава извивачка и наистина извива миглите много по-добре. Когато са топлинно извити си седят така цял ден и изглеждат и по-гъсти и дълги

Общи условия

Активация на акаунт