Новите ни козметични похождения 9

• 55 626
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
Един лак на Перфект и спрей изсушител пак на Перфект, друг не съм ползвала, но този ми хареса много  Peace

# 331
От днес:
балсам за устни с фактор 20 лилав молив за очи Essence, цвят 14 Hola Chica молив за очи 2 в 1 Essence N 6 Flirty & Hip сребристо и розово

# 332
mama galka 23 ,  това ми е втора опаковка от базата  Peace  харесва ми защото имам малко по-забележими пори на носа и като сложа базата преди фдт-на ми се струва ,че ги свива и се получава добър ефект...   bouquet харесва ми съвсем мъничко повече от базата на Гош примерно....   bouquet

# 333
Хм, не мога да намеря предната тема - №7 я има, но №8 липсва. Една потребителка беше показала страхотно прасковено розово червило на Буржоа, но не помня името или номера. Ако някой се сеща кое е, помагайте  Grinning

# 334
# 335
син и прасковен цвят лак Opi
новия фондютен на боржуа(плодовия микс),много е нежен Wink

# 336
# 337

-розовото, но под формата на мляко за тяло

# 338
# 339
Valandin,може ли отзиви за лака-аз го гледах,но не се реших да го взема,харесах същия цвят..траен ли е?!

# 340
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е новата спирала на L'ОREAL със серума за подхранване? И ако е - как е?

# 341
mama galka 23 ,  това ми е втора опаковка от базата  Peace  харесва ми защото имам малко по-забележими пори на носа и като сложа базата преди фдт-на ми се струва ,че ги свива и се получава добър ефект...   bouquet харесва ми съвсем мъничко повече от базата на Гош примерно....   bouquet
А по малко ли се омазнява лицето, задържа ли фдт повече време  Hug

# 342
# 343
ОТ днес крем душгел на Палмолив с нар. Мммм толкова вкусно мирише.  Heart Eyes Като го мирисах в началото, съвсем случайно ми се изцапа пръста с душ гел. Часове след това си миришех пръстите. Толкова е хубавооо  Crazy

# 344
elhi4ka, от лака ще си сложа утре и ще видим до кога ще издържи. Ако искаш, по-късно през седмицата ще дам мнение пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт