Новите ни козметични похождения 9

• 55 651
  • 662
  •   1
Отговори
# 315
Адри, Жаки, КАк е новият крем на Виши? От Грация се сдобих с мостра, не съм стигнала до нея, но гледах състава - има витамин Ц, би трябвало наистина да освежава кожата...
Много ми харесва флуида. Кожата ми става супер мека и изглежда много свежа. Ухае много готино- на банани и киви  Grinning Повече на банани някакси Grinning (а пише, че съдържа цитруси)
Въпреки, че изглежда цветен като го нанеса на лицето няма никакъв цвят- седи абсолютно безцветно.

Колкото до кир ефекта и при мене се получи първият път така, защото си намазах супер много на лицето. Следващият път сложих значително по-малко и веднага попи. Peace

# 316
  • София
Флуидът на Виши е чуден. И аз от мострата в Грация се зарибих. Още с първото нанасяне лицето ми просто светна и някак се изпънаха от раз фините линийки, които от солариума пак бяха започнали да личат. Доизхабих мостричката за още два дни (наистина трябва по мъъничко да се слага) и веднага изтърчах да си го купя. Струваше 33лв и е с фактор 12

# 317
# 318
мерси за отговорите за маската на Орзен

# 319
Флуидът на Виши е чуден. И аз от мострата в Грация се зарибих. Още с първото нанасяне лицето ми просто светна и някак се изпънаха от раз фините линийки, които от солариума пак бяха започнали да личат. Доизхабих мостричката за още два дни (наистина трябва по мъъничко да се слага) и веднага изтърчах да си го купя. Струваше 33лв и е с фактор 12

Моля Ви, напишете точното име на флуида, че да знам какво да търся в аптеките! За какво го препоръчват този флуид?

# 320
  • София
Vishy Aqualia Antiox се казва флуидът. За 25+ е - обновяване на клетките, избистряне на тена и антиоксидантна защита. На мен ми се вижда добър като идея, но аскорбил глюкозидът състава му е много на зад, т.е. май с ниска кнцентрация... Аз май ще го подмина, понеже съм повече към 30, отколкото към 25 и напоследък по-тежката артилерия има видим ефект при мен... Имам наченки на бръчки, които да крепя да не растат, а този не е противобръчков

# 321

и негов ред дойде, днес ще го пробвам и ще пиша

# 322
Vishy Aqualia Antiox се казва флуидът. За 25+ е - обновяване на клетките, избистряне на тена и антиоксидантна защита. На мен ми се вижда добър като идея, но аскорбил глюкозидът състава му е много на зад, т.е. май с ниска кнцентрация... Аз май ще го подмина, понеже съм повече към 30, отколкото към 25 и напоследък по-тежката артилерия има видим ефект при мен... Имам наченки на бръчки, които да крепя да не растат, а този не е противобръчков

Mr. Green ами аз съм на 31, тъй че какво на Виши бихте ми препоръчали ?!

# 323
и това от днес Peace

# 324
Завладяна от тюркоазената  мания тук си взех http://www.kiss-and-make-up.co.uk/maybelline-colorama-nail-varni … n-22-bn-152-p.asp за 3 лв. Ползвала съм лакове от серията - стават.  Peace

# 325

Тоя скраб на Балея ухае невероятно готино....на ванилов сладолед Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 21:39 от Жаки°

# 326
  • Ст Загора
от днес
1 лак за рисуване на голдън роуз  - бял
2 молив за нокти на есенс
3 гел спирала за мигли и вежди на есенс
4 лейди стик за изпотяване

# 327
  • София
Жаки, не само ухае на сладолед, а и прави кожата уникално мека. Много хубав продукт. Също така подпомага и заякването на мускулатурата на дланите защото е цяло приключение да го изтискаш от тубата  Laughing Но иначе със сигурност ще продължа да си го купувам  Peace

# 328
Аз току що си взех душ и го пробвах. Супер лесно излиза от тубичката при мене Rolling Eyes

# 329
Може ли отзиви за базата на Арт деко?

Общи условия

Активация на акаунт