Новите ни козметични похождения 9

• 55 669
  • 662
  •   1
Отговори
# 300
  • В къЩи.
Жаки,благодаря ти за отговора за коректора   bouquet
А сега искам да те попитам за глосчето на Евелин Blush каква му е цената и има ли избор на цветове?

# 301
А сега искам да те попитам за глосчето на Евелин Blush каква му е цената и има ли избор на цветове?
За 5,50 лв. го купих. Имаше 6 цвята

# 302
Това са новите ми неща от вчера. От очната линия съм много доволна

# 303
  • В къЩи.
За 5,50 лв. го купих. Имаше 6 цвята

bouquet

# 304
Искам да питам някой има ли впечатления от това:

защото днес щях да го изям в магазина  Twisted Evil

Иначе си взех измиващо кремче на Alverde, ще видя как е по-късно. Simple Smile

# 305
Aз го имам. Добро е и ухае много приятно.  Heart Eyes

# 306
  • In The Middle Of Nowhere
Аз имах такъв пилинг с аромат на бяла праскова и наистина ухаеше много вкусно, но пък толкова трудно се изтискаваше от тубата, че ми се отщя да си купувам пак  Crossing Arms

# 307
Аз имах такъв пилинг с аромат на бяла праскова и наистина ухаеше много вкусно, но пък толкова трудно се изтискаваше от тубата, че ми се отщя да си купувам пак  Crossing Arms
Да, наситина и на мен това адски ме дразни, но пък аромата му е божествен и затова се прежалвам.

# 308
глос на лореал
лъскавкото си ме привлича и това е  Rolling Eyes

# 309

И едно лакче , но в цвят като този по-долу/ нещо средно между розово, оранжево и коралово/

# 310
  • София
Адри, Жаки, КАк е новият крем на Виши? От Грация се сдобих с мостра, не съм стигнала до нея, но гледах състава - има витамин Ц, би трябвало наистина да освежава кожата...

# 311
# 312
  • Бургас
Днес от мен Simple Smile че и хванах намеление кефец за действие незнам все още току що го пробвах,днеска ми го изписаха Simple Smile та да видим

# 313
Адри, Жаки, КАк е новият крем на Виши? От Грация се сдобих с мостра, не съм стигнала до нея, но гледах състава - има витамин Ц, би трябвало наистина да освежава кожата...

Вече три мостри изхабих и мога да кажа ,че е приятен и освежаващ ,с комбинирана кожа съм и не омазнява . Peace
Знае ли някй каква му е цената , въпреки , че едва ли ще го взема  - насочила съм се към дневен крем с фактор , а този май няма. Thinking

# 314
  • Belgium

При мен е пълна отврат, кир ефект и мострата отиде директно в коша  Sick

Освен това е оцветен много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт