Новите ни козметични похождения 9

• 55 444
  • 662
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Бургас
snegi43, благодаря!   bouquet
Ще чакам за номера, защото искам някакъв динен цвят.  Heart Eyes

# 646
  • Стара Загора
Мернах го в брошурата на ДМ ейсега за 15 и нещо с мини лак на Макс Фактор.  Peace

# 647
  • София
Похвал от днес, зарибена от вас:

този в средата - 4 номер има и име "Me Me Me"  Grinning И подарък мини лак в ето този цвят: 882 Angel Nails

Също така 2 бр. палитри :

Всичко от квартална парфюмерия.

Уф, снимките са огромни .. ще потърся сега по малки.  ooooh!

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 16:21 от Courage

# 648
  • Belgium
Лу, и аз чакам отзивите за перфектора на Кларинс (има ли цвят, колко е покривен, лъщи ли, колко е траен, мирише ли приемливо и т.н.), а и кажи дав визибъл кеър как ти се струва (защото повечето душ гелове напоследък ги правят някак да не измиват добре телесните миризми като на пот например - палмоливите например са така...)

Обещаните отзиви за перфектора на Кларинс - може да се ползва самостоятелно или смесено с фон дьо тена. Лек е, не е прекалено покривен (аз не търся такива продукти) и хубаво се слива с кожата. Има лек цвят, продава се в няколко разцветки. На мен не ми лъщи, миризмата му не е силна или натрапчива. Ако не ти трябва тежък покривен фон дьо тен, а само леко озаряване на кожата  - това е продуктът  Peace Подходящ и за база на вечерен грим

Dove VisibleCare - пени се добре, миризмата е доста силна (на мен ми допада, но ако не ти хареса ще е бая натрапчива). Относно измиване не съм имала проблеми освен с едни-два български душ-гела, които не се разпенваха достатъчно.
Любимите ми душ гелове обаче си остават Nivea и след като изхабя натрупаните Dove, ще се върна пак към тях.

# 649
  • София

ChemistryLady, само да ти кажа, че не са особенно плътни. Почти прозрачни са с лек нюанс на динено/розово. За глосовете на Макс Фактор говоря.   Simple Smile
На мен лично много ми харесва, но поради горната прични мисля,че един ми е достатъчен.  Peace

# 650
  • София
Лу, благодаря  bouquet
Аз моето лице го озарявам без специален продукт, така че май ще спестя някой лев от покупка на перфектора. Озаряването става с ексфолииране през ден (това не е за всекяка кожа, предупреждавам) и подходящи за кожата ми кремове, особено слънцезащитните, ако са подходящо подбрани, имат озаряващ ефект (но трябва хубаво да се подберат, защото на някои кожи някои от тях действат не озаряващо , а омазняващо).
За душ геловете - явно или аз съм мнооого капризна, или наистина кожата ми е особена, защото от повечето като се изпотя (дори незабележимо, защото човек постоянно си отделя пот) си мириша на пот. Обаче ако намеря моя душ гел - и дезодорат не ми трябва даже. Досега фаворити са ми аптечните душ гелове - SVR, Ла рош, Уриаж и Виши. Само дето SVR мирише почти недоловимо и то на лекарство...  

# 651
  • In The Middle Of Nowhere
Courage, много ярко ли стои на устните този Ме Ме Ме  Rolling Eyes

# 652
  • Belgium
P-r-o-l-e-t не знаех, че Uriage имат душ-гелове, любима марка ми е. Ще потърся. Все се каня да пробвам дезодоранта им,но още не съм го направила.

Ексфолиране през ден е смърт за моята кожа - чувствителна е.

# 653
  • София

Не въобще. Сега ходих да се намацотя дебело и пак не се вижда цвета диня ли е череша ли е.. Grinning Има лек цвят, малко блясък от частиците и устните стоят леко влажни. Това е. Но на мен точно такъв ми трябва, затова ми харесва.  Peace

Аз този ефект не можах да постигна. Това всъщност е и цвета, който си купих.

# 654
  • In The Middle Of Nowhere

Не въобще. Сега ходих да се намацотя дебело и пак не се вижда цвета диня ли е череша ли е.. Grinning Има лек цвят, малко блясък от частиците и устните стоят леко влажни. Това е. Но на мен точно такъв ми трябва, затова ми харесва.  Peace

Мерси, не очаквах до е толкова естествен като на снимката, някак си ярък го мислех, че е като гледах цвета на опаковката Simple Smile
Това е моята придобивка:

Но не в тези, а по-убити земни цветове

# 655
  лакът за нокти

# 656

И моят гланц е този цвят, но на моите устни няма цвят, само създава влажен ефект. Е, това е защото устните ми са доста обезцветени де...

# 657
Аз пък от вчера си имам това:
http://cdn3.ioffer.com/img/item/143/084/319/oc1bMUot7FhbsKk.jpg
в комплект с ето това:
http://www.pharmacylocal.co.uk/media/catalog/product/cache/1/ima … /i/file_23_13.jpg
+душ гел и лосион за тяло.
 Laughing

# 658
Прегледах последните страници и определено видях много хубави неща ..  Rolling Eyes
Определено ще следя темичката ..  Satisfied

# 659
  • Стара Загора

Можеш да сложиш тази снимка за лака   Peace

Общи условия

Активация на акаунт