Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 274
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ника, то аз не държа да постигна пълен успех с ЕБХ на тази крехка възраст .Сигурна съм, че памперс няма да мога да сваля още доооста време. Но понеже Ели е от бебетата, които акат на всяка смяна на памперс, че и по-често, тази седмица ми беше голямо облекчение откъм смяна и пране на дрешки, които са се омазали поради пропуснала на гърба или около крачетата пелена, както и  откъм хавлийки, които е нацапала докато сме я пренасяли от мивката до повивалника. То и аз нямам чак толкова големи воля и амбиции и нямаше да упорствам да тренирам бебка, ако първите ни два три опита не се бяха получили толкова спонтанно и успешно.  Whistling Честно ви казвам, направо останах учудена как нещата се получиха от само себе си. Само казвам "пиш пиш пиш" и я държа за крачетата и след минутка тя е готова. Може би не се получава при всяко бебе или при по-големите, защото те акат по-рядко, но при нашата .... хъм... дрисличка Wink стана неподозирано лесно  newsm78

Та с други думи, аз и от частичния успех съм предоволна и смятам да продължавам, пък ако стане така, че успеваемостта да и опазим памперсите чисти и сухи нарастне, това ще е само бонус  Laughing

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 19:24 от karlie

# 226
Добър ден или вечер!

Нещо нямам кеф за писане....

Мяуче, бравос на Халюша, нека му се кара на вЕтЕра гаден, важното е, че малко по малко го бори  Peace

Меги, съвсем си е в норма детето...расте, наддава и хубавее, това е важно, а не някакви си таблици... Hug

Missmall, перфектни мерки е докарала Албенка  Wink

ЕБХ - не е за мен, всяко нещо с времето си, памперсите не са чак толкова скъпи, спокойствието ми е по-ценно  Twisted Evil Детето само ще си покаже когато е готово, както и за захранването...Константин започна да си казва някъде около вторара годинка, не мисля че е било твърде късно...
А за снимките, никога не съм се замисяла от тази гледна точка...

Балеринке, мисля за теб, да знаеш   bouquet Hug И да нацелуваш и намачкаш Елия  Hug

# 227
Каро, Слънце, честит ви рожден ден - много усмивки и прекрасни моменти ви пожелавам!  bouquet
Честити месечинки на малките-големи бебоци! Heart Eyes

# 228
  • София
Карли, няма лошо!  Hug Те и децата като чета са ни коренно различни, така че за теб наистина ЕБХ дори и частична ще е бонус.  Laughing Моят човек, ако реша да му прилагам ЕБХ, е напълно готов - ака само и единствено в определени часове два пъти дневно.  Laughing
Досега имаме само една наакана хавлия в един от първите дни, от тогава нямаме нищо нацапано.
Ако го оставя малко по-дълго на мивката с течаща вода - веднага се изпишква, това е нормално за всички деца.
Пожелавам ти успех в начинанието, аз нямам нито търпение, нито време за това.  Hug

# 229
  • София
Здравейте момичета, много ви благодаря за милите пожелания  Hug   bouquet

# 230
 Mr. Green Hug Hug Mr. Green Лека и спокойна вечер, връщам се да ви чета Hug HugА от утре повече,само ще кажа, че ми липсвахте Heart Eyes

# 231
И ти на нас, ВелвHug

# 232
  • София
Велви, добре завърнала се!  Grinning

Натръшках децата по леглата и вечерта е моя, съквартиранта е на работа.  Crazy

# 233
  • offshore & overseas
Натръшках децата по леглата и вечерта е моя, съквартиранта е на работа.  Crazy
Но съседа може би не е. Twisted Evil Оф, те твоите бяха все пенсилванци. Joy

Отивам да понасмета чиниите в кухнята и се тръшвам пред Холмарк и ТВ7, където ще тече убийствения сериал „За честта...“ и не знам какво още беше.

Велви, а някои те чакат с особенНо нетърпение. Mr. Green

# 234
Гутен вечерщайн  Mr. Green

Както забелязвате аз само чета тайничко и не успявам да пиша. При нас нищо ново, Теа работи за пета гуша, Алекс язди пони за пръв път и беше страшно горд, аз усещам силна нужда от диета в пълен контраст с никаквото ми желание да се ограничавам. Съквартиранта слушка и папка  Mr. Green

Велв, мъфини ли спомена?

# 235
  • София
Мяуче, тц, сама ще си кукувам тук, сега изтеглих епизод на Съпругите.  Mr. Green
За страха от вятъра исках да пиша - аз бих я оставила да го обижда както намери за добре.
Борис също има страхове, които идват и изчезват изневиделица, обаче докато траят е направо нетърпим. Стимулирам го обаче да говори за това, да пипа, да имитира с играчките и т.н.
Сега в момента изпитва панически страх от машинката за подстригване /при положение, че го подстригваме с такава от 6-месечен/ и съм намислила да отида да поровя у нашите дали не е останала някоя от моите кукли да му дам да я подстриже - едно време нали бяха с много хубави коси.  Laughing

Шаманче, на вашия фронт всичко изглежда спокойно.  Laughing

На нашия дребосък май започна да му просветва къде е попаднал.  Laughing Май схвана, че като го оставя вечер в креватчето е време за сън - стои си кротък и си заспива.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 22:51 от Ника

# 236
  • гр.София
Здравейте момичета,
Не съм писла скоро, ама покрай хубавото време и изпитите, не мога да смогна.
Каката ни е болничка с хрема и кашлица, ще отмине, но се моля да не се зарази  и Жори Praynig
Иначе юначето е добре,  7.200 е вече и 59 см. http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18438424
Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване. Сега отивам да поспя, че мноооооооооого се изморявам.smile3524

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 01:02 от dari_geri

# 237
Шоко, извинявай че чак сега, ама напоследък имам време само дави прочета и като седна да пиша все изниква нещо. Ето линка за борда на количката http://shop.ebay.at/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313& … ee-All-Categories

За обличането аз обличам като Ралис, но задължително слагам шапка за навън и ролята на зимно чувалче я играе якето ми. Вчера излчзохме за втори път с количкатаи даже си позволих да му сменя памперса навън, пък на него взе че му хареса и го оставих по голи кълки малко.
 Обаче да ви се оплача колко сме завеяни с мъжа ми ooooh! вечерта като се прибрахме сме си забравили количката пред вратата да задръсти асансиора Crazy и чак тази сутрин преди да излезем забелязахме липсата й. Днес излизаме да разходим кучето и да напазаруваме (семейно) и сме забравили да вземем кучето hahaha усетихме се като тръгнахме да се прбираме и аз споменах, че неин косъм ми се забучил като трънче в петата, а мъж ми изпадна в паника пред кой магазин сме я забравили. Слава богу оказа се забравена в къщи  Embarassed
Отивам да ви дочитам до където мога.

# 238
 Twisted Evil
 smile3507

Велвче, добре сте се завърнали  Hug

# 239
  • София
Добро утро!

Хайде да сервирам кафенцето

Общи условия

Активация на акаунт