Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
 Привет, момичета! Grinning
Много хубав ден, слънчево навън, слънчево и при мен, дано така да е и при вас. Grinning
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НевиHug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes хиляди благодарности за подкрепата. Страхотно се развива твоята мома, видя ли, че излишно се тормозиш с кърменето. Hug
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Шоко, мерси за предложената помощ  bouquet. Имах нужда да ми изпратиш малко късмет на ЛС  Laughing. Пусто напоследък хич го няма. Но нещата се оправят. Мерси още веднъж. И честит ви късмет на вас с приема в детска ясла.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Благодаря и на всички други, които ме окуражиха и за честитките по случай втората ни месечинка  bouquet
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абе magnoliamm , стига си ни дразнила с тоя Загреб, бе. Пусни малко снимки, та и ние да почувстваме атмосферата там. Peace
 SUNNYTA , поздравления за каката. Дай Боже и на нас такива умни деца.
Мяуче , знам, че ти се въздържаш от подобни коментари, но не се сдържам да отбележа колко много Люската прилича на теб, особено тук  http://www.facebook.com/photo.php?pid=2299062&id=1130632872&l=03759aa305

Виждам някаква задявка тук м/у Велв и Шаманича. Лошо няма. Освен и аз да взема да се огледам за зет, че да не остане мойта стара мома  Thinking.
 За нас -вече сме по-добре. Видяхме светлина в тунела. Качих снимки в албума на 2-месечните. С беба ходихме на ортопед- всичко е наред. Днес бяхме на консулт и сме +800гр и +6см. След преживените от мен притеснения кърмата ми съвсем намаля. Това напълно стопи надеждите ми да махна АМ, но не съм се отказала. Ще карам до последно. Ще събирам цял ден, за да има поне за едно хранене, но ще давам докато мога. Хиляди благодарности на Мяучето и Шаманката за тяхната помощ и ги моля за извинение за моето несправяне, но явно на мене не ми е писано да кърмя Sad. Не ме съдете момичета.  bouquet

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 20:27 от балерина

# 451
Балеринке, пиша лс! И никой не те съди, бъди сигурна, освен това липсваш тук!  Hug  Hug  Hug

Mama Da, деж. доктори в 3 градска са касапи, слушай само дамите от ЛЛЛ!

# 452
Star Hug,
Пуснах, бре, душе. Да не би да не ме нямаш във ФБ newsm78 Диетата от утре, обещавам Blush Blush
балеринке,
Никой няма да те съди Hug Hug Важното е ти и бебунка да сте добре Hug Пък колкото - толкова! А и 6 см са си 6 см , откъдето ид а ги погледнеш:)
Мама Да,
Стискам палци да се оправите скоро Hug Дано съветите на Шаманката да си помогнат и скоро да се похвалиш тук, че си по-добре. А за 3 гр. си имай едно наум, наистина - знам болницата и едва ли са спецове покърмене Hug

# 453
Дай линк към снимките  Flutter !

# 454
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=169883&id=830393897 - ето  Blush Blush
Аз отивам да се приспивам с д -р Хаус Mr. Green
Лека вечер на всички волни птички Hug

# 455
Благодаря на Велв и другите за подкрепата, на Шаманка на лични писах да не ви занимавам. Благодаря за съпричастността! Мисля да отида тогава в Токуда на хирург ако не се справя, ще пиша. Мъж ми ме навива да не кърмя повече.

# 456
ДУ
Аз освен да се оплаквам май друго немога...
незнам дали от притеснение да не заразя беба или от нещо друго но кърмата ми май май си отива...незнам дали е нормално но до преди 2-3 дни беба си се наяждаше от 1 цица на ядене а от вчера изпомпва и 2-те и чак тогава е вече доволна... Tired какво мога да направя че да си подсиля кърмата ли..и аз незнам  newsm78
Иначе аз вчера пак вдигнах темп. и ходихме до спешното и АБ-то не ми се размина...сега 5 дни съм на АБ и се надявам да не и се отрази много на моята шушулка...

# 457
  • варна
Добро утро!
Мяуче ,Шаманче имам въпрос към вас.Моето дете разреди нощното хранене имам предвид яде в19h към 1-2h и към 6h сутринта ,дали трябва да изцеждам през ноща  да не ми намалее кърмата или ще се регулира ,и сега като стане топло бебето няма ли да ожаднява и да иска да яде по на  често аз вода не давам.Благодаря би предварително .
Хубав ден на всички майчета и бебчета !
п.с.Понякога за срещата аз съм За ,но от понеделник  до сряда ще имам гости и не съм сигурна дали ще мога да дойда. Simple Smile

# 458
Добро утро мацки  Flutter

Хай де и аз да спретна по едно кафенце - кой каквото го предпочита

Хубав ден момичета и приятни разходки sun

# 459
# 460
Добро утро !

Хубаво кафенце, мерси  Grinning !

Ехх, като му спра на Стас алкохола и ме разиграва по цяла нощ  Mr. Green ! Ама диетата не позволява алкохол, пууу  Whistling !

Вчера направихме пак много дълга разходка, доволна съм ! Чаках Понякога да се обади , ама тя не ме отрази   Laughing ! Беше топличко и приятно !

Имам две ентусиазирани приятелки, мислят да ме водят на плаж, да видим   Crazy ! После ще се отчета .

Велв, чудни снимки, твое дело ли са ?

# 461
Добро утро момичета!Аз искам да ви почерпя виртуално за третата месечинка на моето слънчице Криси,но нещо не можах да постна почерпката,затова се чуствайте почерпени  -   да ми е живо и здраво момчето-днес го чух за първи път да гука,досега издаваше някакви други звуци!Честито и на останалите бебоци,които днес изпълват месечинка!Приятен и слънчев ден на всички!

# 462
Привет и от мен в тази прекрасна утрин!
Ние бяхме на втората си консултация ония ден. Вече сме 5700г и 57см.! Но този Пентаксим дето биха на бебка не и повлия добре! Много е раздразнителна и както си се смее в кошарката и изведнъж почва да плаче истерично и така поне час! Нито цица иска, нищо! Дано днес да няма вече такива изблици!
Честити месечинки на бебоците родени на тази дата!
Приятни пролетни разходкиии!!!

# 463
  • York
Вчера направихме пак много дълга разходка, доволна съм ! Чаках Понякога да се обади , ама тя не ме отрази   Laughing ! Беше топличко и приятно !
Срам несрам ще си призная, че се сетих чак когато паркирах пред блока да се прибирам.  Blush Blush Blush Blush На всичкото отгоре и торбата с дрешките е в коша на количката, нямам представа как успях да се заблудя так  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Сънита, браво ма малката умница. Вече ще чакаме да се хвалиш с успехи на националните кръгове  Peace
Балеринка, дано трайно да се е успокоило при теб положението  Peace
magnoliamm, да не забравиш да ни покажеш снимки  Wink
Пожелавам на всички един прекрасен и слънчев ден, да ви слушат бебоците и цял ден весело да гугат  smile3521

# 464
  • Плевен
Честити ви месечинки. Тоя моя дрисльо се е научил на ръце, направо не знам какво да правя, в чудо се видях, накрая го оставих в леглото да реве и е заспал. Ааа ма ха...http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18486142 - това е пресен материал от днес. Поздрави и прекрасен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт