Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета да ви попитам нещо спешно! Борил май ще ми се разболява, много киха този следобед и май съм го простодила с какво мога да спра процеса - четох че капите витамин Ц, осцилококцинуми разни такива. Помогнете на полудялата жена.....!!! Shocked
Далче, вит. С една малка ампулка - 2 мг. на ден, може да я разделиш на два приема. Ако я делиш - остатък запушваш с памуче и съхраняваш в хладилник до вечерта. Може и в носа по 1-2 капки на ноздра, на Макс май това му оправи хремата.
За осцило... не знам как се дава.
И много печене на слънце - веднага пресича хремата.  Peace

# 406
  • Бургас
Ааа,Васи, бързо да се оправя Борил,че Димана го чака да се запознаят.  Hug

# 407
Далче,дръжте фронта!!! Peace

# 408
  • До Балкана
Ника, благодаря! Hug Отивам да го капколирам!!!
Съни, в събота ни чакайте! Hug

# 409
  • някъде тук
Искам да попитам мамите от София дали вече се намира Пентаксим в аптеките  , тук никъде не могат да ми го доставят а уж казаха че вече ще го има.

# 410
  • София
Момичета, мнго ви благодаря за окуражителните постове по въпроса "бебка не обича баба си"   bouquet Днес пак ги събрах, разпоредих майка ми да я гледа отдалече и да не я пипа и нещата протекоха почти нормално, нямаше рев, само малко мърморене от страна на Ели и то (според мен) защото днес не си доспа.

Сашкова, ние до преди седмица също си търсихме апартамент, въоръжете се със здрави нерви, да знаеш. Бая жилища огледахме и след като видиш някаква страхотна обява, направиш сума ти организации по повод на бебето и отидеш на оглед, и видиш някаква плачевна история, направо не знаеш кого по-напред да напсуваш  #Cussing out Но затова пък, когато най-накрая намериш нещо, което ти харесва е голям кеф  Laughing

Далче, май е малко късно, сигурно вече сте го сложили да спи, но по принцип (това и за възрастни важи) настинка се пресича много добре с топла баня (е, не да варите детето на бавен огън, но го изкъпете с малко по-топла вода от обикновено и го сложете да спи на топличко).

Бела, днеска търсих Пентаксим в 4-5 аптеки - няма и не знаят кога ще има Sad

# 411
Благодаря на всички ви за чудесните пожелания!

Да ви почерпя отдалеч!

# 412
Здравейте!Не съм писала тези дни,защото нещо ми е апатично Confused На мъжо заплатата я хвана кризата и нямам настроение за нищо.Иначе си ви чета редовно,а и снимки гледам Heart Eyes
Неви  Hug благодаря,че си се сетила за мен.Да цункаш Деа,.Честита ви гимнастика,дано малката се заиграва.Сияна засега не и отделя повече от 10-тина минути.Взех и на Чико Ergo gum
Честито на  всички които са имали тези дни поводи за празнуване,бъдете живи и здрави!
Честити месечинки на бебоците!Все така да продължават да ви радват Heart Eyes
Далче дано се оправя бързо малкия!

Иначе при нас нищо ново.Сияна е добре-пу-пу.Днес цял ден бяхме навън и тя си поспа доста,ще видим тази нощ как ще е.По- принцип вече си спи по 7-8 часа нощем Crazy
А и най-хубавото е,че тази вечер се смя с глас-толкова е хубаво,че си поплакахме с баща и от радост.

Желая ви една много спокойна нощ и прегръдки за всички от нас!

# 413
  • София
Пухи, горе главата, миличка, всичко ще се нареди!  Hug Честит ви смях с глас, много мил момент, аз поне ще го помня и на двамата цял живот.  Heart Eyes

Мерси ви за честитките за опинците и телевизора!  Hug Така сме се развълнували, че имаме хубав телевизор, че сме го хвърлили неразопакован в спалнята.  Laughing Добре, че са тънки вече, че ако бяха от старите кютуци, кашона щеше да ми заеме цялата стая.  Laughing

Ся ще си взема една кутия сладолед и ще си кукувам, щот съм много умна - тръгнах да си правя единично безкофеиново кафе и по инерция съм си пуснала двойно кофеиново каквото пия сутрин. #Crazy #Crazy #Crazy Да не ходи зян си го пийнах, де, и сега съм свежа като репичка. Crazy

# 414
С бебе Васко на ръце да се включа и аз най-сетне,че съм пръв шпионин ама хич не сварвам да пиша.Честито на празнуващите месечинки , честит рожден ден Аморе !
Искам да споделя опита си с хремата ,нас ни мъчи 20 дни , но видях полза само от рецепта от нета на д-р Атанасов мисля беше.Може да ме увикате заради меда , но и само лайка има ефект аз правих с мед ,правят се капки 1ч.л мед ,1суп. л. лайка се варят в 100 мл. вода докато стане на половина .Капят се по3-4 капки ,5-6 пъти на ден.Малко объркано обясних ,но ако някой се интересува  на бебешка хрема в гуглето излиза точно. Иначе и ние растем, и дебелеем, и син и майка, за съжаление .Васил красиво дете с майка слоница ама за сега воля йок.Далче , нормално е бебетата да кихат доста при тях това не е признак на настинка-цитирам нашта педка дано му няма нищо на Борил . Хайде лека и безревлива.

# 415
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, искам да ви питам нещо свързано с обезщетенията от НОИ.
Нали се полага отпуск за татковците- 15 дни от датата на раждане. На вашите мъже изплатиха ли ги и кога? Нашият тати все още чака, а аз не знам къде и кого мога да попитам за тези парички, че са си половин заплата.

# 416
  • София
Нали се полага отпуск за татковците- 15 дни от датата на раждане. На вашите мъже изплатиха ли ги и кога? Нашият тати все още чака, а аз не знам къде и кого мога да попитам за тези парички, че са си половин заплата.
Нарцис, справка би трябвало да ти направят в НОИ, мисля че може и по телефона. Зависи кога счетоводителката е подала този документ към НОИ и също така кога фирмата им си е внесла осигуровките за месеца през който е ползван отпуска.

# 417
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Нарцис, справка би трябвало да ти направят в НОИ, мисля че може и по телефона. Зависи кога счетоводителката е подала този документ към НОИ и също така кога фирмата им си е внесла осигуровките за месеца през който е ползван отпуска.

А с ПИК това дали може да се провери в нета, че фирмата не е в града в който живеем?

# 418
  • София
Щом мъжа ти има ПИК трябва да може да проверите в сайта на НОИ. Peace

# 419
  • Бургас
Добро утро !

По едно ice coffe за всички с пожелания за хубав ден !  Hug

Димана се събуди с червени бузки като на  Жорж Ганчев,та се чудя дали е от вятъра ,слънцето /уж я пазя и от двете /,от драскане или просто безпричинно?
Дали мога да я мажа с нещо?

И имам друго питане , по колко мл. вода пият вашите бебета?

Ника
, с това късно лягане, не виждам как ще се излюпиш днес  Mr. Green

п.с. Днес свекито ще ни идва на гости ...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт