Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Е, щом ще се хвалим с чавета, не мога да не се включа - Макс ми напомня на обърната хлебарка. Двигателната му активност се изчерпва с бурно размахване на ръце и крака с широко отворена уста.  Joy Joy Joy
 hahaha
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Много си е добре Макс даже, нали се хвали, че е един такъв закръгленичък, пухкав...Всяко нещо с времето си...

Пък Деа к'вато е дивачка, кой знае к'ъв зет Че ми докара...после и двамата да вкарвам в пътя.... Mr. Green

Бръмби, покрай твоя разказ пак се вкарах в размисли...Ми нашите деца в каква среда растат...Все се опитваме да контролираме, докато са малки става, а като станат пубери как ще се справям, не ми е ясно... newsm78

# 556
  • София
Шаманче, мерси за отговора, аз имах предвид да не ми намалее кърмата от дълга нощна пауза всеки ден, а не само на 14 май.

Иначе за обръщането - и Ели още не може да се обърне ни по гръб, ни по корем, сигурно защото три месеца носи тъпите ортопедични гащи, с които беше като кубче.

Вигантол и аз не давам напоследък, ми тя бебка се пече по цял ден в градинките, няма смисъл. А когато времето беше още лошо давах само по една капка.

Днес обиколих около 16 аптеки в търсене на Пентаксим - нямат, а най-влудяващото беше, че на много места ми казваха "До преди няколко дена имахме, защо не минахте по-рано!"  #2gunfire

Един от последните аптекари, с които говорих и ми даде най-точна информация каза, че на 12 щяло да има нова доставка от държавтаа към личните лекари., но не се знае дали за всички поликлиники ще има.  #Cussing out

Поне си намерих бебшка козметика на Хипп - евтина и без вредни съставки  (за които да знам) Hug

# 557
Момичета,не бързайте да купувате Пентаксим!!!По новините казаха,че до 2 седмици педиатрите ще го поставят безплатно,а и свекърва ми се е свързала с някакъв депутат,който в момента се занимава точно с тези работи( #Crazyум да ти зайде с нейните връзки Shocked) и каза,че има заповедта черно-на бяло.От фирмите вносител и доставчик вече отказват поръчките за закупуване.Дано всичко е наред,че да не стане пак така,че да обикаляме,но се надявам,че щом са тръгнали инструкциите - няма да има проблеми.Целувки и лека нощ!!!

# 558
И аз го чух това по новините. Другото което казаха е че всички деца подлежат на ваксинация - няма родени, не родени, сложен вече веднъж, дваж Пентаксим, всички.

# 559
  • София
Да, и аз знам, че скоро ще ги давта безплатни, но кога ще е това "скоро", хич не се знае... А малечка има консултация на 10 май, та ми се искаше да не ходим още веднъж да я боцкат. Освен това между два приема на ваксината не трябва да изминават повече от 2 месеца! (Пише го в листовката). Е надявам се да не се забави чак толкова разпространенеието на ваксината по поликлиниките.

# 560
  • София
Ей от темата с ваксините една мама какво е постнала
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6327251
Дано да е вярно.

# 561
  • София
Ох, Бръмби, не повдигай тази тема, че ужас ме обхваща като гледам какви са днешните хлапета, а и вероятно по-лоши ще стават.  Rolling Eyes
Случай от преди седмица - на моя близка сина и е на 10 г. В у-ще някакъв съученик се качва на перваза на прозорците и се хвърля в/у нищо неподозиращият и син. Резултата - разбива си главата зверски в ръб на чин /точно на слепоочието/, линейка, Пирогов, шиене, сътресение...

# 562
  • София
Понякога, честит рожден ден! Да си жива и здрава, жастлива и много обичана!

Честито и на всички пораснали бебчовци, които имат месечинки днес!   smile3525

# 563
 newsm38 Почерпете се за третата месечинка на Лорката  Simple Smile
така и не се научих да слагам снимки  Blush

И моята свекърва ми е на гости. Обаче тоя път инструктирах нашия татко, а пък той неговата майка иииии не можете да си представите - жената глади, чисти готви, направо  #Crazy не мога да си позная къщата  Joy Много внимава да не ми каже нещо накриво за Лорката, т.е. съветите много дипломатично ги пробва  Crazy Днес даже дойде с нас на плуване. Мислех, че по-тежко ще го понесе, ама го преглътна  hahaha Само изпусна едно "е,как не й влиза вода в ушите", ама на фона на 5-6 гмуркания под водата, на които замълча, това е нищо  Joy Лора много й се радва, един хилеж, едно чудо  Simple Smile

Днес на плуването имаше още 2 бебета на нашата възраст, бързо да си признаят мамите кои са  Mr. Green

Mii, мерси, че питаш за Лорката. Според мен е спаднала малко хернийката, не знам, ама предполагам, че пак ще я оперират, че нали има граноломче  Confused Ще гледам да я заведа утре-вдругиден. Преслав как е?

Иначе Вигантол нашият педиатър каза по 3 капки на ден, че много бързо растяла и било опасно. Бяхме ходили обаче в педиатрията на Александровска болница и там лекарката каза - по 1, че хич не бил безвреден, та аз сметнах средно аритметично и давам по 2  Joy

Аз от разходката онзи ден така съм изгоряла по ръцете, че вече ме и сърби, явно ще се беля  Mr. Green

МОят мъж на работа май ще е до доста късно тази нощ  Crossing Arms кофти

Хубава вечер на всички  Hug

# 564
  • София
Плами, мъжа ти жив дресьор, бре!  Joy

Макс си полегна в 17.30 и още никакъв го няма.  Rolling Eyes
Борис пък за сметка на това ми оправи вечерта. Уж си легна, а 5 минути по-късно ронеше крокодилски сълзи в леглото.
Питам го: "Какво искаш?"
Отговаря: "Искам НЕЩОООООООО!  Shocked Mr. Green Искам татиииии! Маа му д`ебааааааа!" - това не го е чул от нас, аз да се оправдая все пак.
Да се смееш ли, да плачеш ли...

Мяучето липсва.  Thinking

# 565
Ей Никче,ако чуеш нещо по въпроса с ваксините от нашето педи...моя сподели,че ние с нея нещо не се долюбваме определено-та да не и званя допълнително и аз...

Иначе по въпроса с Вигантола...не съм от най-стриктните,давам когато се сетя(а това не е много често,но пък сме доста на вън...та дано малката събира вит Д направо от слънчо)
иначе аз съм вече малко по-добре...все пак съм вече 3-ти ден на АБ...
а Алинка още боли Сополите....но сякаш са с една идея по малко от преди...

# 566
  • София
Ради, радвам се, че си по-добре! Още 2 дни и ще си като нова!  Hug
Явно е много коварен вируса, защото половината група на сина ми са болни дечицата, че даже и госпожите.  Rolling Eyes
За ваксината ще разбера на 18.05. когато сме на консултация. Ако я има безплатна ще я слага, ако не ще чакам още.

# 567
Понякога,
Най-честит рожден ден! Много любов, здраве и щастие  bouquet
Ника, Ника Joy Joy Hug
Ще ме умориш - направо ще почна да ти събирам бисерите и да ги издавам!
Я да питам има ли някой  и какви са плановете му за лятото Mr. Green Mr. Green Съвсем с превантивна цел -  утре да има какво да си чета и да пиша повече Joy
Много ми се ходи на море, ама да видим  Rolling Eyes
Хайде, хубава вечер на всички и до скоро Hug Hug
П.С. Що не вземем да си спретнем една софийска среща, а Thinking Thinking Thinking Mr. Green

# 568
Карли, аз от доста време кърмя в 21.00 - 22.00 и в 6.30, но всичко е ок... в началото се будех с алармата на телефона към 3.00 от страх да не се препълня, ама нямаше проблем , та кърмата ми не е намаляла Wink

Е за момичетата, на 15 те вече са жени бе Rolling Eyes да ви кажа честно моЙта сестра я хванахме,че прави секс на 14 години  Embarassed, бягаше по ябълката под нейната спалня(дето иначе не може да върви по гладка повърхност) Mr. Green Не можахме да й обясним, че няма за къде да се бърза,та смени три обекта на сексуалния си нагон и сега на 18 г. живее при последния мухльо Tired Просто е от друга планета ooooh!
 На нашата детска площадка идват момичета с година най-много по-големи от Радина...и се държат много зле с другите деца... То наЩо нали е по-глупаво още , ходи след тях а те с такава злоба я гонят ,че единият път се скарах на едната дрисла #Cussing out (ама майка й като не се сеща) Crossing Arms хвърли едно пластмасово коте по Радина Close уж са малки ама съскат като змии,и посягат и така грозно говорят ooooh!тежко им на бъдещите мъже еййй Mr. Green
 plami 10, само така! Нека се чувства полезна жената  hahaha
Ника , аз никога не съм виждала аварирала хлебарка бе  newsm78  Party
Ради  Hug
За кила да не чувам да се говори  Naughty ние сме готини мацки Crossing Arms всеки ориенталец копнее да ни барне Laughing ама нямаааа- прекалено готини смееее Crossing Arms Stop
Среща, среща , среща, среща, среща , среща, среща !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Браво бе Велв  Laughing

# 569
  • York
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug

Анета се обръща по гръб от преди седмица някъде, но го прави предимно сутрин, вечер и е по трудно.
Дано най - накрая се наредят нещата с тези ваксини, че ми писна вече.

Спокойна нощ!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт