Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Плами, мъжа ти жив дресьор, бре!  Joy

Така си е  Laughing Като се има предвид, че жената е детска учителка, мога да си представя как я гложди да ни обсипе със съвети  Crazy
Ника, весело се живее във вашето семейство  Joy Представям си детето ми, ако ми сервира такова нещо някой ден, сигурно ще се спукам от хил  hahaha , а то хич не бива май  Blush
Те днешните деца си мислят, че гей е лош шофьор  Joy Трябва много да внимаваме как говорим, ей  hahaha

Ради, аз и преди ти бях писала, гнойна ангина излекувах за 1 ден с Биопарокс, мисля, че беше. Едно гадно на вкус, но вълшебно пръскало  Naughty Абсолютно съвместимо с кърменето. Да знаеш - ако и след АБ няма ефект...

Велв, и аз съм ЗА среща. Даже предлагам Борисовата градина  Mr. Green

# 571
  • София
Ще дойде и вашия ред, споко!  Crazy Hug
Ние първоначално говорехме, че не е хубаво така да се казва, че само лошите деца псуват и т.н. Напредъка беше, че започна да прави забележки на баща си в колата - само лошите бащи псували.  Mr. Green Той съквартиранта е от онези шофьори дето все другите им пречат и имаме много спорове по въпроса.
По-опитни родители ни посъветваха да не обръщаме внимание и той като вижда, че не е интересен сам щял да спре. Да, ама не. Не само не спря, ами и цяла песен си е измислил, почти всяка вечер оглася къщата с псувни в горно До.  Embarassed

# 572
  • София
Ох Ника, разсъни ме, смях се с глас  Joy Борис е просто уникален  Heart Eyes, вземи да му записваш бисерите и след време може книга да издадеш!  Wink

[Я да питам има ли някой  и какви са плановете му за лятото Mr. Green Mr. Green Съвсем с превантивна цел -  утре да има какво да си чета и да пиша повече Joy
Много ми се ходи на море, ама да видим  Rolling Eyes
Аз със сигурност цяло лято ще съм на море, в края на месеца събирам багажа, взимам си детето и заминавам за Варна....... newsm03  sun

П.С. Що не вземем да си спретнем една софийска среща, а Thinking Thinking Thinking Mr. Green
Хайде, аз съм за  newsm10

# 573
  • Бургас
Добро утро момичета !

Какво да ви кажа за свеки .... Съветите й са...като почнеш от обичайното " Много тънко е облякана", минеш през " Не й давай да яде,не е гладна" и стигнеш до "Тази ти приятелка има лоши очи,ще урчаса Димана ,повече не й давай да я вижда."  Mr. Green
Вчера изглади малко дрешки, за готвене не я моля,че тя е само на плодове и зеленчуци,всичко друго според нея е висококалорично  ooooh!

За море, чудя се от кой месец може да се води и се чудя, като й вземем от тия малките басейнчета /това ще е когато вече сяда естествено/ и нали трябва да се напълни с вода? Ами от тая вода от морето / пълна с какво ли не?/ дали няма да й стане нещо на кожата? Че нали и дерматит си има  Tired

П.С. Днес е деня с най-много бебоци ! Така че ,Честити месечинки на Матеа на Шаманчето,на Макс на Дани Коларова, на Мартин на Роси, на Габи на Харемчето, на Люската на Мяуче, на Никола на Нарцис  ! Да са живи и здрави малките слънчица !  baloni

# 574
  • София
Добро утро!

Съни, мерси за кафенцето Hug. Веселба ти е със свеки Mr. Green. Най-любим момент са ми съветите им. ''... не му режи ноктите, ...не го разнасяй като парцал Shocked ( да го пусна да ходи може би)... дай му мед да му е сладко да детето.." От меда не успях да го спася Ясен, но тя дълбоко съжалява, че му е дала ( че ми каза по-точно) Mr. Green

Честита месечинка на бебоцита. Да са живи и здрави Hug

Ох, как ми се ходи на мореееее. Ако ходим ще е септември. Зависи от финансите при нас и май няма да се ходи, както дължим пари на целя свят  Whistling

Ясен ми е много кротък тези дни. Самозабавлява се, спи нощем по 5-6 часа, от време на време забравям, че имам дете Simple Smile Най-новото му занимание е да си яде ръцете. Вчера си вкара почти целия юмрук в устата и повърна щото успя да си бръкна в гърлото.
Майка му днес започва 90-дневната за 5 или 6-ти път bowuu Голяма лигла съм, ДЕБЕЛА лигла  ooooh!

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 06:53 от el_P

# 575
Добро утро и от мен!
Съни,мерси за кафенцето,а ето закуската от мен

Прекрасен ден мацки!!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 576
ЗДРАСТИ И ОТ НАС!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОНЯКОГА НА ПАТЕРИЧКИ.ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ.НАПЪЛНИЛИ СТЕ АЛБУМЧЕТО СЪС СТРАХОТНИ СНИМКИ.КОГА ЛИ ЩЕ СЕ НАКАНЯ И АЗ ДА КАЧА НЯКОЯ СНИМКА?
ВИГАНТОЛ ДАВАМ ПО 2 КАПКИ СУТРИН.В НАЧАЛОТО БЕШЕ ПО 1 .
НА МОРЕ АКО ХОДИМ ЩЕ Е КРАЯ НА АВГУСТ -НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ.
МОЕТО СВЕКИ ИДВА ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК.НЕ ДАВА НИКАКВИ СЪВЕТИ.НЕ ЧЕ НЕ И СЕ ИСКА АМА НЕ СМЕЕ  Joy
БОБИШ ,ВЕЧЕ МИ НАПРАВИ ДЕНЯТ ПРЕКРАСЕН!!!!!!!  Hug
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН!

# 577
  • София
ДУ!  Grinning
Честити месечинки!
Аз си пийнах кафето вече и прогледнах.  Mr. Green
Макс нали вчера заспа в 17.30 и стана чак в 3 сутринта, яде и пак заспа, доволна съм.  Grinning Още спи.  Grinning
Ние общосемейно май няма да ходим на море.  Rolling Eyes Мъжо е на нова работа и вероятно няма да може да излезне в отпуска. Вариант е да се присламча при някой от братята ми - дали ще успея да им се натреса с две деца обаче?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Съни, по принцип морската вода уж би трябвало да се отразява много добре на бебоците с кожни проблеми.
На Борис пак са му излезнали лишеи на няколко места. Ей, аман, уж изчезнат и ей така без причина - айде пак.  Tired
Макс пък вече си има бенка.  Tired

# 578
 Добро утро!
Съни, мерси за кафенцето. Свекито ти е класика в жанра, така че само търпение ти пожелавам.
Бобиш, мерси за закуската. Пича ще си го оставя за по-късно, като ми дойде апетита за него Grinning. Ся не съм още в кондиция Wink.
Дребната още спи и аз използвам намалението да седна пред компа, разчитайки, че някой вече е сервирал кафето. Heart Eyes
Понякога, ЧРД на патерици   bouquet!
Честита месечинка на всички днес! Ехеееее колко са много  Heart Eyes. Нека са живи, здрави, весели и послушни малките Матеа, Габи, Люската, Макс, Мартин, Никола!

И днес ще е топличко, само дано не духа като вчера, че не му отива на тоя простак вятъра да духа в толкова топъл ден.

Желая много усмивки днес, момичета!

# 579
Хелоу !

Бобиш  Hug, за кафето    bouquet , ама много облечен днес тоя младеж бе, притеснявам се, че ще му е топло  Mr. Green !

Съниии, свекърва ти е хит просто  Crazy - облякана е страхотна дума  Laughing ! Морската вода се отразява чудесно на дерматита, на дъщеричката, на приятелката ми , мисля че на Димана ще и хареса да си кисне дупето в басейнчето  Grinning !

Ел, аз изкарах криво ляво първата седмица, вече съм -1кг ! Е, на фона на останалите 19  Tired е нищо, но все пак  Whistling ..... Вчера обух гащите ( спортни лилави панталонки) на мъжът си от миналото лято  ooooh!, вярно че той тогава беше отслабнал доста, ама все пак  Rolling Eyes !

Ника, браво на Макс !

Относно плажа , какво да кажа ... ако открия безлюден, може и да ме огрее  Joy !

Честито на бебоците   bouquet !

Хубав ден и от мен !

# 580
Ха добро ви утро мацки  wavey

За море мисля да ида и то за мнооого времеее...само си търся някой за компания който да търпи ревлив беб  Whistling, сега братовчедка ми е бременна и все се надявам като влезне в 4ти месец да ми върже да си вземе болничен и палиме към Варна. Мнооого ми се ходи...  #Silly

Ника...no comment дет се вика  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Честити месечинки на беборанчетата които на днешната дата са зарадвали мама и тати   bouquet да са здрави ебаси, другото нЕма значение!

Уф а бе щях да пиша още нещо...ама кво...пфуууу   doh айде после...

Да! Сетих се едното - среща - ДА...борисовата...не ми е много удобна, ама ако мнозинството е натам идвам и аз  Party

# 581
Карли, не съм те разбрала явно  Simple Smile В този период (2-4 м.) много бебета естествено се отказват от нощното поцокване. Постепенно кърмата се регулира към новите нужди. Ако има повишена потребност, просто бебетата започват да сучат по-често и по-интензивно и практически си заръчват по-голямо количество. Ако твоето бебе само се е отказало от среднощната закуска, вероятно няма причина да се притесняваш за намаляване на кърмата. В случай, че усетиш намаляване, просто можеш да инициираш още някое кърмене. Намаляване може да се получи ако бебето се дохранва с все по-големи количества АМ, "залъгва" си с вода за да спи повече или се кърми на много големи интервали и режим зададен от родителите, а не от бебето.

Благодаря за поздравите за Матеа  Hug

А за софийска среща съм много ЗА  Simple Smile Борисовата е добро място, вероятно през седмицата ще е по-спокойно и ще е приятно да се видим там  Peace

# 582
  • София
Привет!  Hug

Да не ме забравихте?  Grinning... аз обаче не съъъъм...  Hug

Мнооого съм изпуснала от темите, които сте разнищвали...но гледам, че сега на дневен ред е морето....ах, моретоооооо... Heart Eyes
Мене лично ме е шубе да водя Алекс толкова малка на море...  Rolling Eyes...а ми се ходи, та чак ми се вие...  Sunglasses
Докторите казват, че дете което живее около морето се води на плаж на 1 годинка, а за тези които са далече от морето -- към 3 годинки...колкото по далече е, толкова по късно трябва да се заведе. 
И да ви кажа май са прави, защото на мои приятелки, които са си водили децата рано на море, все нещо им се е случвало от рода на -- разстройства, температури, вируси.... и то ще е страОтна почивката, ако лепнат нещо такова мъниците...  ooooh! 
Аз каката я заведох на море чак на 3 години, не че съм знаела тогава кога да я водя, но така се стекоха нещата. И от тогава няма нито една година пропуск, и само един път си имах проблеми с разстройства, и то точно когато си тръгвахме и имаше -- маминкооо, я съм се посралаааа... Joy

И да не забравя -- ЧРД на Понякога на патерица...    bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ!   bouquet

За срещичка си говорите в Борисовата, а?... аз съм доста далечко, но пък ми се идва...  Rolling Eyes

# 583
Добро утро!
Съни мерси за кафенцето!Вече пийнах едно и се чувствам човек!Аман от теси свекърви-все те са прави.Моята вчера ми дава съвети как да си бърша прозорците(това по телефона),ми като много знае да дойде и да хваща парцала,амаха!
Бобиш мерси за сладура и закуската!
Ника Joy така съм се смяла!Теб сигурно не ти е смешно де,ама...дано Бо се оправи бързо от лишеите Hug Добро дете е Макс!Пу-пу.
Каро не сме те забравили! Heart Eyes

Ние ще се разминем с морето и тази година.Миналата заради бременността доки ме посъветва да не ходим,че нали имах контракцийки,а сега финансите няма да позволят.То на гости не можем до Горна да идем Confused и ми е едно кривоооо,а така се бях настроила,че в сряда ще отидем и ще поседим,че да се видим с приятелите.

# 584
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро и от нас, в Загреб Grinning

Честито на всички младежи,които днес стават големи  bouquet Grinning

Пия си млекцето с нес, ям си кифличките със смокиня/които сама направих вчера Flutter Flutter/, и ви чета за моето любимо Черно море Party Heart Eyes  Grinning  Аз съм от морето, и понеже всичките ми деца са зимни, когато е време за море, те са на по 5-6 месеца, а аз си ходя лятото на морето, та те море виждат и опитват от рано Grinning Grinning Просто  си ги държа под чадъра, пълним басейнчето с морска вода, и там се плицикат, после хапват, спят под чадърчето, и после пак - добре им се отразява на всичките Peace Peace

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 10:30 от magnoliamm

Общи условия

Активация на акаунт