Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 23 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
ДД! Hug
Честити месечинки на всички бебунки&бебунчовци -да са ни живи и здрави, много щастливи и добрички! И специално честита
месечинка на Тейчето - наш'то момиче Heart Eyes Hug

Благодаря за кафето  и кроасанчето Hug
Съни,
Таз твойта свекърва да не е решила да сменя адресната регистрация Mr. Green Mr. Green Искрено ти съчуствам, но пък една седмица преживява се - после пък дава път
да предявиш претенции - какви ли не Twisted Evil - пред съквартирантиту Whistling Mr. Green Но аз понеже съм си зла, та за туй такива ми се въртят в тиквата.
Иначе за малко басейнче- ние на Юндола взехме такова на Дамян, че иначе сгъваемата ваничка беше 50 лева Crazy С придържане става работата, а и той се кефи Heart Eyes
За морето - много ми се ходи, ама сега търся някое сгодно местенце,което да става за Август - тогава моето съпружеско тяло  Mr. Green излиза в годишен отпуск.
Никич,
Предлагам за организираме една бг-мамска почивка, пък дупе да им е яко на околните Mr. Green Hug Mr. Green
Стар,
Хайде подкукуросай ме за 90 дн., имам нужда от всекидневен контрол, за да си седна на голямото Д, а все нещо се размотавам Crazy

# 586
Добрютру мацки!

Честити изпълнени месечинки на Теа, Габи, Люската, Макс, Мартин, Никола!
Здрави и щастливи!

bouquet

Мерсаж за кафето и закуската, а младежа....него по-нататък ще го рускам  Mr. Green

Стар, важното е да се мачкат килцата, едно по едно ШЪ си идЪт  Peace Мен пък ме е страх да ограничавам яденето, и без това дохранвам Деа...
Ника, тез твойте мъжлета са у-ни-кал-ни!!!
 newsm78, морето мислим да посетим август-септември...Ама дали ще стане, незнам...Несебър, хотел Афродита, всяка година ходим там за по няколко дни, иначе сме на бунгалца за по седмица и после още някой и друг уикенд...Ама таз година само мъжете май ще отидат...
Свекърви, свекърви...аз пък искам мойта да поседи у дома няколко дни, ама не може...всички съвети ще изтрая... Twisted Evil

# 587
Аз яденето не го ограничавам  Mr. Green, просто всеки ден яма храна от различна група, в прилично количество  Laughing !

Всички диетуващи , Строй - се , на от - чет   261uu !

Ел, Велви, бъдете сериозни дами, лято е, требе да сме сексапилни майки  Whistling !

Бръмболина и Рали са дисциплинирани, да взимаме пример от тях  bowuu!

# 588
  • София
Здравейте момичета!
Честити месечинки на Матеа на Шаманчето,на Макс на Дани Коларова, на Мартин на Роси, на Габи на Харемчето, на Люската на Мяуче, на Никола на Нарцис  ! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Благодарности за кафенцето и закуската мммм, много добре Simple Smile
Виждам, че за обръщане си говорите - Калина се обърна преди около 1 седмица от корем на гръб, а отскоро иа виждам и от гръб да се обръща на една страна, скоро май няма да мога да я оставям където сваря, мдам ще трябва да се внимава, че каката разбрах, че може да се обръща като падна от спалнята ooooh!
За ваксините - очаквам да имам скоро някакво по-точно инфо, че сме на консултация тази или следващата седмица. Днес педиатърката е на отчет в ХЕИ и ЗК, та ще каже какво и как. По принцип е доста оправна, та се надявам да стане ясно какво и как. Не съм търсила по аптеките, ама мисля да ги изчакам тия ваксини. (то и за какво да търся, като няма да има налични)
За срещата в Борисовата - ЗА с две ръце! Ще се радвам да се запозная с вас лично Simple Smile   bouquet
Ника, кефят ме твоите момци, напът съм ако няма заплюти да си заплюя поне единия (които дадеш). Ще ги настаним децата в Младост та да са ни близко... и сериала всички обичат Реймънд ряпа да яде  Laughing
Ние морето май тази година ще го отървем... няма да има как, мъжа ми е на нова работа, а и то освен, че ще заема половин плаж, не виждам как ще го посетя изобщо с Калинкина. Но има време, може нещо да изскочи, в последния момент ще е ако идем за няколко дни. Сега работим бабите и дядовците ако ходят да вземат кака Софи, че от миналия септември ме разпитва милото, ама...

Хубав ден и приятни разходки ви желая!  bouquet

# 589
Стар,
Предлагам да си направим собствена отчетна- 90 дн. на февруарските сирени Mr. Green Hug
Хайде, почвам се и аз - днес белтъчини Crazy

# 590
Пак заповядайте!!!Удоволствие е за мен!!! bowuu bowuu bowuu
За среща в Борисовата и аз съм за с 2 ръце!!!Ще ми бъде страшно приятно да се видим,само кажете кога и къде да се чакаме!!!

# 591
  • offshore & overseas
Минавам транзит за 2 сек., да споделя, че Халюша е с гнойна ангина (уж), но вече нямам сили да се боря и да оспорвам диагнози (а на Лъвю не му се дават пари за свестен лекар), та наченахме аб-то от вчера вечерта и се препъваме една о друга вкъщи (зорлем излиза на раСоТка със закопчано догоре яке, добре поне, че се съгласи якето да не е зимното -- студенко било Shocked).

Аз бях с подути сливици, но нищо повече. Вече съм тип-топ, обаче този път не ме подмина, а всички тука ни подкара по ред на номерата. Сега мъжо се е натръшкал, не може да говори, което не е толкова зле.

Велви, като се видях на снимките, направо ми дойде муза да скоча отнейде си. Ако някой ден стана звезда, ще имате с Шамана сумати матрял за блекмейлинг („...вижте я ква чума беше...“ Crazy).

Поне с кг. нямам проблеми -- оказа се, че съм 48 вече, не че съм се старала нещо. С Халюшка не ви трябва диета, и туй, признавам, е реклама -- заемам я с гаранция -- за два дни топите 2 кг., за месец или два -- кой каквото има.  Mr. Green

Малко оф топик (туй е като фаст фууд, както пише на тропс къщата в бизнес парка): онзи ден, нещо се бях замотала, а наЩа гУспоЙца бърза да излиза, та ме нарече „Майка смотана!“, след което ме замери с нЕкъв чехъл. Обаче ненам що не посмя да повтори епитета, явно мноо злобно съм я „помолила“. hahaha

Сменям темата: потвърждавам, че мангустите (благодаря на Бръм да термина bowuu) най-много се захласват по слинговете, а иначе и мен ме зяпат като извънземно, че и с пръст ме сочат, за да обърнат внимание на малките деца. Естествено, всеки втори бабиерос е загрижен да не би детето да се задуши и „удобно ли му е така“. Иде ми да ги псувам на майка. #Cussing out

Та така, не стига, че съм смотана, ами все не сварвам и на фризьор да ида. Да видим кво ще излезе другата седмица. Така на прима виста -- нищо.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 21:43 от Мяуче

# 592
Мяуче,
Да се оправя бързо Халюшата Hug Иначе - много си си хубава! Crossing Arms А и снимките са много raw - росто ги изсипах с обещание, че ще ги пипна малко тук-там Whistling , но си чакам музата Mr. Green
Иначе за "майко смотана" - нали си се била замотала, може детето просто да не знае "омотана" Joy hahaha Шегата настрана - сигурно го е видяла/чула някъде, хубаво е, че не повтаря Mr. Green Hug

# 593
  • София
Честита месечинка на
Матеа на Шаманката,
Габи на Харем стил,
Люси на Мяуче,
Цвета на e_kremche,
Ралина на Slvr,
Максим на Daniela Kolarova,
Мартин на Sashkova,
Никола на Нарцис,
Георги на zlati mama!

# 594
Здравейте и от мен Flutter!
Ние бяхме цяла седмица на вилата,затова няма да мога да изчета всичко.Изкарахме си добре въпреки,че Явор ясно показа ,че предпочита домашното спокойствие.Хубавото е че не качих нищо въпреки, че баба ми ни тъпчеше с всякакви вкусотии по 4 пъти на ден  Whistling. Съседката там отчете,че Явор е слабичък за техните стандарти,поинтересува се колко яде и щом и казах отсече,че трябва да му давам вода-забележете по най-малко 150 мл. на ден  Shocked ooooh!.
За свекървите и моята подмята,че е леко облечен и ,че трбвало сок да му давам,но да ви кажа майка ми най- много ме изуми,заяви,че трбвало да му дам кисело мляко и след гръмкия ми отговор каза,че щом аз не искам тя при първа възможност щяла да му даде ooooh!.
Днес бяхме на пазар, не издържах и се замъкнах да си купя бельо и дънки,пък и детето намаза една тениска,по късно ще ида и на милия да купя нещо Heart Eyes.
Да питам в тези жеги как ги обличате бебоците,аз Явор го разнасям по фанелка и летен гащеризон,но се заглеждам по другите коички ми се струват доста по облечени децата?

# 595
Мики,
Моето дете го държа по късо боди и къси панталонки, чорапки за разкош и кърпа за глава.
Гащеризон много рядко слагам, а чорапите, като понапече му ги събувам. Но и винаги нося нещо за завиване,ако застудее внезапно Mr. Green
За свекървите или добро, или нищо Mr. Green Mr. Green

# 596
Бързам да се похваля!!!ВЕЧЕ СИ ИМАМ ТАКА МЕЧТАНИЯ ФОТОАПАРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Пускам и първата фотосесия на Калоян с него! bowuu
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18539329

# 597
  • Бургас
Утре - бургаска среща!

Честити месечинки на Матеа на ШаманкатаГаби на Харем стил, Люси на МяучеЦвета на e_kremche, Ралина на Slvr, Максим на Daniela Kolarova, Мартин на Sashkova, Никола на Нарцис, Георги на zlati mama!

Бобишана, честито ти фото! Малкият е голям сладур!  Hug

# 598
  • York
Бобишана, като невидяла си правила снимки  Wink
Калоянчо е прекрасен  Heart Eyes

Честити месечинки на всички мъници newsm51

# 599
Утре - бургаска среща!

Честити месечинки на Матеа на ШаманкатаГаби на Харем стил, Люси на МяучеЦвета на e_kremche, Ралина на Slvr, Максим на Daniela Kolarova, Мартин на Sashkova, Никола на Нарцис, Георги на zlati mama!

Бобишана, честито ти фото! Малкият е голям сладур!  Hug

Къде?
Днеска бях в Славейков да се помотам малко да видим прабабата ама я нямаше вкъщи.
Честити месачинки на всички който празнуват днеска newsm51

Общи условия

Активация на акаунт