Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 673
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви за поздравленията!
Чувствайте се почерпени с порция  освежаваща страчатела за нашия втори месец!

Честито и на всички,които празнуват заедно с нас!

# 661
  • offshore & overseas
За слъзните каналчета много пъти писах, не е необходимо и не се препоръчва да се прави нищо -- сами се отпушват (води се непроходимост или частична проходимост на слъзните пътища). Не е нищо сериозно, но не може да мине за два-три дни, вкл. с масажи и аб капки. Минава си, когато му дойде времето.

Просто докато не се отпуши напълно каналчето или каналчетата, сълзичките не могат да се оттичат навътре, а вместо туй се оттичат навън и „замръзват“ по миглите, което не е приятна гледка, защото засегнатото око/очи изглежда/т гурелясали. Сондажът също е излишен, още повече, че се прави с пълна упойка и едно или двудневен престой в болница.

И Калина имаше, и Люси сега има, частична непроходимост, но въобще не се тревожа. Свекърва ми, която е офталмолог, рече да не си го слагам присърце и да промивам по няколко пъти на ден с офталмосептонекс.

# 662
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит Гергьов ден на всички,които са именници и празнъват днес  bouquet Съсъ здраве и гордост да си носят името  bouquet  bouquet

# 663
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН  Hug

# 664
Весел и слънчев Гергьовден, пожелавам на всички   bouquet
 Малко ви завидях как си разголишарвате бубенцата, при нас тази седмица настана студ и  както казва Стоян - "навън е надЪждено" хич не става и за разходки. Закъсали сме го с дрехи и обувки, че не можем да стигнем до центъра да си купим подходящи за сезона  ooooh!. Климент удари осемте кила и вече е на размер 74, а днес една приятелка мина на гости, не го беше виждала от родилното и е такива Shocked очи ококори. Вече не се носим по цял ден със слинга че кръста ми ме наболява ама на ръце е още по зле и си попрецаках дясната ръка, надявам се схващането да е временно  Confused Климент не се обръща повече от настрани, ама май тлъстинките му пречат, но все по често успява да си хване някоя играчка и дори да си я навре в устата. Смее се и бърбори много сладко, а любимата му реплика е "аббу" с плюнчест ефект  Laughing и като я подхване няма спирка и е много зарибяващо. Направих му записче и го пратихме на свеки по скайпа , пък тя до среднощ седяла да си го гледа и слуша докато съседите й се обадили , че не могат да спят hahaha
  А Стоян ми лази здраво по нервите! Вече тотално отказва да се храни сам, каквото и да му кажа да направи все е "Няма", от всичко прави мечове (дъже и от една книжка дрънкалка на Климент) и копия и се бори с въображаеми мечки и чудовища, а вечер го е страх от тъмното и най малкия шум и като връх на всичко всяка трета дума му е "Защо" ( първата е няма, та чат пат внася и малко разнообразие по средата стига да не е крясък или ръмжене  #Crazy) Добре че баща му следобяд малко се занимава с него , че иначе ще полудея съвсем. Сериозно обмислям варианта да го пратя при баба му и дядо му  в БГ няколко седмици по рано, но не смея да се престраша да е толкова далече за толкова време, пък и свеки е болна и ако вземе да им се тръшка хич няма да й е полезно Confused, а така си мечтая за малко спокойствие Whistling
Мале, пак ви се наоплаквах, мен май ме хваща музата да пиша като ми прикипи от нещо , сори. Ще гледам следващия път да се отчитам по позотивно  Peace

# 665
 smile3507

Добро утро ! Честит Празник ! Честито на всички именници   bouquet !

Стас реши, че се е наспал и се разигра ( гу - му, кво ше му е, утре ще спи в каляската, пък аз ще опъвам баирите  Mr. Green ), великодушно реши да ме включи и мен, да не скучая   Crazy !

Не е оплаквам, ако не бях станала щеше да има авария , защото ми дойде  Grinning ! Не знам защо се радвам чак толкова, определено цикълът е ангажиращо нещо , ама е добре дошъл  Sunglasses !

Ро  Hug , включвай се по - често !

# 666
  • Бургас
Добро утро !

Честит имен ден на Жорко на Бела,на Жорко на DarkAn, на Георги на Боби-Ко,на Жорко на Дари-Гери и на мъжлето на Силвъри.И на всички,които съм пропуснала! Да са живи и здрави именниците !

Аз да ви почерпя за моето мъжле,че и той е Георги !

Стар и Димана е много приказлива сутрин,доволна ,усмихната и гууу....  Mr. Green

Ника,колко изкара Макс тази вечер?

С.Нева,бързо оздравяване !  Hug

Мяуче,как е при вас положението,Халюшка по-добре ли е?  Hug

# 667
Добро утро!Честит имен ден на всички именници днес!Бъдете живи и здрави,и много усмихнати!  bouquet

И Криси сутрин е най-весел и много се смее,издава звуци,ей го ся в момента си яде ръцете и си аауу-ааа-ааууу,ънгаа,нещо такова!
Снощи издържа без манджа от 22.30 до 4 часа-доволна съм,браво на детето,все така,а може и повече Party

Днес нещо е облачно навън-дано се оправи,че да идем на разходка!

Приятен ден и весело изкарване на празника!

# 668
Добро утро и честит имен ден на всички именяци! Да са живи и здрави!

Аз вчера взех Митко при мен под душа, после горкия все едно е плувал две дължини в басейн, едва гледаше от умора. Хапна малко и заспа и така до 4 часа, когато пак яде и пак заспа и сега преди малко се събуди.  Mr. Green

Времето нещо е скапано, но ще намерим какво да правим. Днес по някое време се изстрелваме за вилата, в което няма нищо лошо, но при положение че свъкър ми и свекърва ми ще са там, това вече е лошо. Тя все готви, от сутрин до вечер, и все обядваме в 3-4часа, много се дразня... Close

# 669
  • София

И моят е Георги. Да са ни живи и здрави и по-малко да ни нервират!

# 670
Честит първи имен ден на всички малки Жорета!С пожелание да са живи и здрави и много послушни! Hug
Честит празник и на по-големите именници!Да си изкарате един незабравим празник!

# 671

Стар и Димана е много приказлива сутрин,доволна ,усмихната и гууу....  Mr. Green

Четвъртък, 06 Май 2010, 04:28 , мдаа , сутрин е разтегливо понятие  Grinning !

Съни, Ел,  да са ви живи и здрави мъжовете !

# 672
  • До Балкана
Добро утро!
Честити да са ви всички именници!!!  bouquet
Исках да ви питам вашите бебоци съсредоточват ли се в една точка и гледат ли по 100 часа в нея. Борил като се загледа на някъде и не откланя очи. Трябва много да го ангажирам, за да отклони поглед! Sad Взех да се притеснявам.

# 673

Честит имен ден на празнуващите днес!!! Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко и Св. Георги да помага!

Нашият татко днес имаше планове да води баткото на парад, ама с това време  Confused. Ще сме си семейно вкъщи. Лошо няма. Весел празник! Grinning

# 674
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЖОРЕТАТА.ДА СА ЖИВИ , ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
С.НЕВА БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ. Hug
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт