Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
До момента нищо,което съм пробвала не ми помаа за вече появилите се ( а аз си ги имам в огромен излишък!)Мислех да пробвам това,което го рекламират по телешопа,ма още не съм се навила да си го поръчам.

# 646
я споделете мами вие заменихте ли вече олиото с мляко след баня  Thinking

# 647
А с какво борите стриите?  Embarassed
на емн не ми се появиха нови след бременността  Rolling Eyes
ако за тях става въпрос
а иначе от бременността си имам 3-4 ами пазя си ги  Blush

# 648
я споделете мами вие заменихте ли вече олиото с мляко след баня  Thinking
   да и то отдавна,за мен някак не върви да го плескам с олио дори и през зимата! Simple Smile

# 649
  • София
Аз мажа още със зехтин Confused. От няколкото ми опити да преминем на друго, резултатът беше обриви. А в тази жега е доста неприятно със  зехтин Crossing Arms
  Бяхме на разходка, изпокарах се с един бабилник в парка и сега трябва да оправя къщата, че в опитите си да убия една огомна пчела, която ни дойде на гости сутринта съм направила голяма кочина. Все едно тазманийския дявол е минал.

Чудя се дали да взимам комарник за количката? Вие имате ли таквоз нещо?

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 16:05 от el_P

# 650
Така, сега да драсна и аз няколко реда...Ама от къде да започна и азн незнам, май от поздрава...

Добър ден, дами Wink

Честити месечинки на порасналите бебоци Момчил, Алина, Габриела,Мартин, Валентин, Катрин, Мирослав! Здрави и щастливи! smile3525 smile3525 smile3525
Честит имен ден на Ирина на  Ла Вида Лока  и на Юхуу!   bouquet Бъдете щастливи и усмихнати!

Бобиш, честит ти фотоапарат, а Калоян е невероятен!
Мяуче да оздравява бързо Халюша  Hug, че кой ще насмита тоз простак, вятъра  Wink
Нарцис, браво на твоето момиче, дано бързичко  и мине Flowers Four Leaf Clover
Далче,  Hug, представям си как сте се уплашили...Всичко ще е наред
Макар аз никога да не съм спокойна при падане на бебе от високо, имам си едно на ум, в семейството имаме сериозен дерт заради едно падане и ненавременна помощ, за цял живот страдание...
Марго, не си единствена, аз редовно хвърлям някоя и друга вилица или лъжица, докато чистя чиниите...
Сънита, Понякога, а дано ви се осъществят плануваните пътувания fingerscrossed

Досега където и който и да срещна и да познавам с малко бебе, агитирам да не посяга към добавката. Така че, Ради, недей Stop. Не може три месеца да си я кърмила успешно и сега изведнъж да не можеш. Кураж, това по скоро е някаква криза, но моля те не спирай. Аз с такъв ентусиазъм исках да кърмя и не успях, че сега искрено се радвам на тези които го правят. Ще се справите Simple Smile.

Напълно подкрепям Балерина   Peace

Детето си още мажа с олио след баня, обличам с боди с дълъг ръкав и цели ританки, че и завивам ако спи и е на сянка... Яде по 6-7 пъти дневно, с нощна пауза. Не се поти, явно и е добре. Целулита и стриите не боря, коткам си ги  Twisted Evil
Нашия батко се разболя сериозно, хъркат му дробовете, АБ му предписаха...Сега и него да мисля по празниците...Пфу, няма спокойствие. Не стига, че Деа не ще да суче през повечето време и се изцеждам почти по 1 час след хранене (ама все още се надявам да поумнее и да се върне на гърда  Mr. Green), че и това сега...

# 651
 Брей, да не повярваш- и двете деца ги тръшнах едновременно да спят newsm44. Не се надявах да ми се случи подобно чудо. На баткото просто му се доспа от дългата сутрешна разходка. Бебката и тя милата вкъщи спи по-спокойно и дълбоко като че ли Thinking. Да ви я похваля малката- май израстна бебешката нервност и истеричния плач вечер. Вече две седмици не се е проявявала. Иначе беше страшно  ooooh!.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Стриите, доколкото съм дерматологично запозната (покрай мъж ми), трудно мож ги умори, дори с пластична операция. Та си имам две на корема от тази бременност и хич и не се надявам да се махнат, пък ако ще и л--на да се мажа.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Все още мажа с олио след баня. Peace
 А за бабешкерниците нямам думи вече. Имам една съседка, дето не спира да се вре в количката всеки път, когато ни види. Не стига това, ами и коментари пуска- "Как е заспало милото, ПОНЕ шапка да му беше сложила." Аз все едно съм я извела гола, та ПОНЕ шапка да и сложа. Или пък "На кого е кръстена?", обяснявам че е на бабата на мъжа ми, а тя "Ами на другите баби, няма ли?". Как да и обясня, че едно дете не мога да го кръстя на 5 човека едновременно #Cussing out
 Леле s.newa, и вие ли ooooh!? Хайде бързо да се оправяте  Hug.

# 652
 Embarassed Embarassed Embarassed ЮХУУ, прощавай ,че съм те Отървала   bouquet честит празник с най-добри пожелания  Hug
Ние сме на тоалетно мляко вече, и му понася много по-добре на Тин, с олиото все беше суха кожата...
Еееех ,най-после открих : подходящ и евтин  "рожденен" (казваше сестра ми)  :crazy подарък на миОто в  мол Сердика  Laughing Качих Тин в кенгуруто и аЙ на там  Laughing
Купих куче в клетка с комплект за фризьорство  и фуста за мадам Радина,че и тя ни е рожденничка..Купих и две по-прилични еФтинджос одежди за хипопоМАМА - " me ", че иде БАЛ . И тъЙ фалирах до второ пришествие.... А ме чака  бал на голямото сестра, баба ,племенница и брат и снаха рожденници... Като наближат Коледа и април/май ми иде да са ФърлА  Tired
Нарцис, fingerscrossed

# 653
  • До Балкана
Много е горещо при нас, направооо не се диша и се чудя малчо защо циври, а то му било топло на детето и вече сме с летен гардероб!  Mr. Green Ето да видите дали ни отива! Blush Hug http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18555400

# 654
Много Благодаря за съветите,най-вече на Шами и Мау..ще направя всичко възможно да запазя беба все още само на кърма,но имам чувството че милата си е все гладна  Tired дано до няколко дни мине таз криза че иначе направо незнам...

# 655
  • някъде тук
Искам помощ наЖори лявото оченце от обяд сълзи и хваща много гурели  Sad  какво да правя сетих се само за лайка и го премивам аконе мине ще звъня на педи.

# 656
Бела вие май бехте на Ам,но ако имаш под ръка някоя кърмачка,капнете няколко капки кърма в очето и след две-три капвания ще се оправи.Сиянка така я оправих,а сега давам кърма на една приятелка,че капе на малката.

# 657
  • София
ДВ!  Grinning
Ю-хууу, да си жива и здрава!   bouquet Hug

Далче, радвам се, че сте си останали само с уплаха!  Hug Аз за кошница/столче съм много категорична - без да са вързани колата просто не тръгва. Големият имаше период, в който не искаше в стол, бая зор видя, но се возеше ревейки.  Mr. Green Този следобед ходихме да му търсим вече последната група столче - 15-36 кг. но нещо не можах да избера.
Много е сладък Бори на снимките.  Heart Eyes

Искам помощ наЖори лявото оченце от обяд сълзи и хваща много гурели  Sad  какво да правя сетих се само за лайка и го премивам аконе мине ще звъня на педи.
Бела, ако пък нямаш кърма под ръка, мини го с памуче натопено във физиологичен разтвор. Минава се отвън-навътре. За всяко око трябва различно памуче. Това помага много бързо на моите чавета /естествено, ако няма инфекция, а е само гурел/.

С.Нева, бързо оздравяване на баткото!  Hug Hug Hug

Аз още мажа с олио.
Макс вече си легна, да видим до колко ще изкара.  Crazy Толкова се е кротнал /пу-пу/, че започнаха да ми минават опасни мисли за още едно дете.  Joy

# 658
Искам помощ наЖори лявото оченце от обяд сълзи и хваща много гурели  Sad  какво да правя сетих се само за лайка и го премивам аконе мине ще звъня на педи.

BELA на нашето Максе му бяха запушени и двете слъзни каналчета и имаше мн гурелчета и когато отидохме на офталмолог и и казах че съм му ги промивала с лайка малко ме погледна на криво и изрично каза че не се капе в очи нищо друго освен предписани за целта медикаменти,Дадоха ни Тобрадекс 2x и ни показаха масаж с помоща на който след два -три дни бяхме ок и му се отпушиха каналчетата и деттето се роди , а аз се успокоих .. . . .  Hug дано се оправите бързо

# 659
Dallcheto, супер сте, ние още сме с дълги ръкави обаче  Mr. Green страх лозе пази  Embarassed
bela *, моя лекар ми беше казал да промивам с памуче с лайка и смрадлика Crossing Arms и това много помогна... А и ние сме със запушен канал и когато се появи гной и аз капя кърма  Peaceи като отидохме при специалиста "Олеееее"  #Crazy... те лекарите са като фризьорите само се плюят един друг,че нищо не са направили  hahaha
s.newa, дано малкия се оправи бързо Sad
Приятна вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт