От сутринта в градинката пред нас е пълно с ученици, скандиращи 1-2-3-4...-12, пфуу. Аз ли не съм в ред или е прекалено рано да завършват още? А сега са си пуснали и някаква чалга, просто връХТа.
Честити празници на всички с поводи, а на останалите, честита сряда, която тази седмица си е баш петък

За дрешките - малкия седи вкъщи по боди с къс ръкав, последните дни като излизахме добавях панталонки и чорапки, толкоз. Чак към 7 добавях суичър и като се унесе, одеалце. Мноу жега! Няма какво да го увивам толкова, мисля си аз, а и той киселее като му е топло.
Шоколадче, за хайлендс-а - не съм си взела още, докато бях в Бургас отреагирах с един бърз Инфакол от аптеката и спрях да ям зелена салата и малчо се кротна. Иначе така се гъна от колики, направо в чудо се видях, орева целия град. Специални благодарности на Леденото момиче и мъж и, че ме съпортнаха с дрънкалки и бутане на количка в един от особено киселите дни

Храненията, така и никога не съм успявала да ги преброя
В Бургас си похапваше приблизително на час и половина-два, ама какво да направя сега, имало нужда детето, папало. Предполагам и че заради жегите иска да суче повече, защото му е топло. Ако някой друг му даде вода, пие - от мен обаче не иска 
Бръмби, какъв е тоз Аура Слим? Аз имам кростренажор и както си седя на компютъра си го гледкам
Още малко и а-ха да му се метна отгоре, ама още не се е случило де 
Хайде лека и прохладна днес, да ходите по шарената сянка

Моят юнак страда от синдрома"липсва ми внимание, ехооооо", само че в ревливия вариант.
Толкова зле и в страх не съм се чувствала никога, та пиша само да сложа една удивителна за пътуванията в колата. Аз вече ще съм фанатична на тази тема!
Дано нищо да му няма да бебока, още се притеснявам!
. Щом няма никакви симптоми не се притеснявай.

.

Живи и здрави момичета и с гордост носете имената си!
. Аз пък да си призная чак днес се престраших да си пийна кафенце. Изведнъж така ми се допи. То аз толко и кърмя, така че..., май до бебка няма да отиде кой знае колко.
. Не може три месеца да си я кърмила успешно и сега изведнъж да не можеш. Кураж, това по скоро е някаква криза, но моля те не спирай. Аз с такъв ентусиазъм исках да кърмя и не успях, че сега искрено се радвам на тези които го правят. Ще се справите